[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
A Luki dobrze podejrzewa, że najbliżsi ją zdradzili 

[TVN/TVN7] Big Brother
chłopak inteligentny, to wydedukował
[TVN/TVN7] Big Brother
Chociaż Łukasz dużo dedukcji nie miał, bo wiedział, że sam na nią nie głosował, więc ktoś ze "swoich" musiał dać jej głos.
[TVN/TVN7] Big Brother
wydaje mi się, że poskładał do kupy wszystkie wcześniejsze rozmowy "okołonominacyjne" a do tego jest dobrym obserwatorem
-
- Użytkownik
- x 15
- x 57
[TVN/TVN7] Big Brother
Wiem, że gdzieś tu ktoś zadawał to pytanie, więc z góry przepraszam za powielanie tematu...A mianowicie....chodzi o cofanie w Player. Tzn. Chciałabym zobaczyć co tam wcześniej się działo...czy da się:-) z góry dziękuję.
[TVN/TVN7] Big Brother
A oglądasz przez przeglądarkę, TV czy telefon?
BTW. TVN Meteo produkcja nie śledzi jeśli chodzi o prognozę pogody?
BTW. TVN Meteo produkcja nie śledzi jeśli chodzi o prognozę pogody?
[TVN/TVN7] Big Brother
No dokładnie wszyscy wszystkim się dzielą, komicznie to wygląda. Radzio trzyma jednak gardę nikomu nie daje
A taki z niego społecznik niby
Ciekawe co będzie jak przyjdzie komuś odebrać nagrodę 100 tys. zł, czy też się ktoś podzieli. Radzio na pewno nie, a ktoś inny ? Też raczej nie, bo każdy z tego co wiem ma własne plany i jest potrzebujący. Trochę to dziwne jednak, bo wszyscy finaliści dojdą jednakowo daleko a tylko jedna osoba dostanie forsę.
Edit: dał jednak coś komuś - apaszkę swojej żony do powąchania Igorowi

Edit: dał jednak coś komuś - apaszkę swojej żony do powąchania Igorowi

[TVN/TVN7] Big Brother
to sa społecznicy za czyjeś a nie za swoje
[TVN/TVN7] Big Brother
Późno się robi a WB głuch na prośby Olka o zorganizowanie niespodzianki dla Madzi. 

[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz był w PZ i w smutnym nastroju wyszedł, co się tam mogło stać?
-
- Użytkownik
- x 15
- x 57
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
[TVN/TVN7] Big Brother
Prawdopodobnie się rozkleił w związku z paczką, bo mu było przykro, że dostał to co wpisał w ankiecie, a nic osobistego bardziej. Teraz rozkleił się przy wszystkich
[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasza mi trochę szkoda - wszyscy dostali prezenty spersonalizowane od najbliższej rodziny a on nie ma mamy, z tatą też niezbyt dobry kontakt, i dostał chyba tylko słodycze od znajomych.
A Radzio zwiał z fantami - przestraszył się, że go zmuszą do podzielenia się
A Radzio zwiał z fantami - przestraszył się, że go zmuszą do podzielenia się