[TVN7] Big Brother (2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
[TVN/TVN7] Big Brother
Dziś w BB Nocą Decybel.
[TVN/TVN7] Big Brother
Heh zabawny komentarz.

[TVN/TVN7] Big Brother
Ale w sumie 9 czerwca też mogą być nominacje, a wyjście - np. w połowie finałowego tygodnia.
W poprzednich edycjach tak bywało.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
[TVN/TVN7] Big Brother
No właśnie w zasadzie to nie wiadomo co kombinują. Ja uważam, że są to zbyt poważne sprawy, aby produkcja sobie ustalała je w trakcie programu. Wszystko powinno być jasne już o samego początku: ile osób w finale, kiedy nominacje i ile osób odpadnie itd.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie wypisuj takich rzeczy, ludzie ze Śląska są rodzinni i gościnni, przynajmniej większość. Przyjedz do mnie a poczestuje Cie wszystkim co jest w domu a jak czegos nie bede miała, to męża pośle do sklepu

[TVN/TVN7] Big Brother
@berbla
Toż napisałem właśnie, że są rodzinni. Przecież mój wpis to same superlatywy, choć rzeczywiście z podtekstem braku chęci do dzielenia się. Czym innym jest jednak gościnność a czym innym skłonność do dzielenia się. Radzio też może być gościnny w swoim własnym domu - tam w domu WB jednak są warunki zgoła inne i inaczej się wszystko przeżywa.
Toż napisałem właśnie, że są rodzinni. Przecież mój wpis to same superlatywy, choć rzeczywiście z podtekstem braku chęci do dzielenia się. Czym innym jest jednak gościnność a czym innym skłonność do dzielenia się. Radzio też może być gościnny w swoim własnym domu - tam w domu WB jednak są warunki zgoła inne i inaczej się wszystko przeżywa.
[TVN/TVN7] Big Brother
bustram
gościnność z dzieleniem sie jest powiazana, nie wyobrażam sobie nie podzielic sie czymś bez wzgledu na warunki, wiekszosć ludzi chyba tak ma i to naturalne. Radek tak nie ma i cóż.... Nie trawie gościa, jest fest wyrachowany.
gościnność z dzieleniem sie jest powiazana, nie wyobrażam sobie nie podzielic sie czymś bez wzgledu na warunki, wiekszosć ludzi chyba tak ma i to naturalne. Radek tak nie ma i cóż.... Nie trawie gościa, jest fest wyrachowany.
[TVN/TVN7] Big Brother
Radzio dzisiaj kolejny raz pokazuje prawdziwą twarz.
A Endemol w odcinku próbował zamydlić nam oczy, że tęskni za mamunią i cudowny synek
A Endemol w odcinku próbował zamydlić nam oczy, że tęskni za mamunią i cudowny synek

[TVN/TVN7] Big Brother
Igor właśnie przed chwilą wydał z siebie dźwięk ich plemienia
Miny wszystkich bezcenne
Radzio: "wódz zdrowy"

[TVN/TVN7] Big Brother
Igor jest obrzydliwy momentami niestety...
[TVN/TVN7] Big Brother
Iza poruszona i dotknieta, że ja nominowali, no jak mogli, ona taka dobra, same zalety...... Myslała, że do finału bez nominacji, bo taka świetna? Wszyscy maja jej współczuć czy co? Nie zastanowi sie jak może czuć sie łukasz z piąta nominacją.
[TVN/TVN7] Big Brother
Zgadzam się. Nie musi wszystkim tego komunikować.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2019, 22:45 przez DKL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- x 28
[TVN/TVN7] Big Brother
Jak mnie na wymioty zbiera jak widzę Oblecha w tych swoich pląsach. Koleś chyba miał jakiś incydent na tańcu na rurze albo w jakimś klubie dla pan lub nawet panów. Może to był eskort.
Igorek kolejny "bohater". Odpowiednich męskiej dziwy w programie. Gadają na Zając czy na Angelę a to on tutaj sobie panienkom daje siebie po pijaku jak manekin. Normalnie się im oddaje.
Igorek kolejny "bohater". Odpowiednich męskiej dziwy w programie. Gadają na Zając czy na Angelę a to on tutaj sobie panienkom daje siebie po pijaku jak manekin. Normalnie się im oddaje.