[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Wcześniej dodali raz na decyduj.online wyniki, te same co w TV.
[TVN/TVN7] Big Brother
[ Spoiler ]
[TVN/TVN7] Big Brother
annawoj1104 pisze: ↑28 maja 2019, 9:53 Teraz live , Igor stoi i gada i dłubie w nosie na całego...
On chyba tak wychowany, pierdzenie dłubanie w nosie przy innych to chyba norma, no bo jak inaczej to tłumaczyć? pzrecież to nie 5-letnie dziecko, tylko dorosły chłop...
Chociaz i tak chyba nic nie przebije tego jak jednej niedzieli stwierdził bez ogódek ze "s*ać mu sie chce" i akurat było w tym momencie połaczenie z TVN przed faktami![]()
dodam do tego chodzenie cały dzień w majtach. Do takiego zachowania prostacka fizjonomia pasuje jak ulał

Gdyby takie zachowania miały być gloryfikowane i Igor wygrałby program, to daje nam przykry obraz społeczeństwa, niestety.
[TVN/TVN7] Big Brother
@berbla
No akurat kobietom najmniej jego zachowanie przeszkadza, bo lgną do niego jak muchy i jeszcze wskakują mu do łóżka. A zatem czemu miałby się zmieniać skoro jest okej ?
No akurat kobietom najmniej jego zachowanie przeszkadza, bo lgną do niego jak muchy i jeszcze wskakują mu do łóżka. A zatem czemu miałby się zmieniać skoro jest okej ?
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz tu nagle powstaje jakas nowa grupa przeciwko Igorowi, Radek sie znudził czy co, hahahahha współczuję wam.
[TVN/TVN7] Big Brother
Bustram, kobietom które były/są w bb być może nie przeszkadza, ale ja też jestem kobietą i mnie jako osobie oglądającej - przeszkadza bardzo bardzo bardzo... i budzi mocny dyskomfort.
[TVN/TVN7] Big Brother
Berbla, u ciotki izy i decybela miał/ma wzięcie. Przypadek decybela chyba nie wymaga dodatkowych analitycznych wygibasów, wiadomo 

[TVN/TVN7] Big Brother
Miód z pszczół które upolowaliśmy
Oleh i jego wiedza

[TVN/TVN7] Big Brother
temereme, zapomniałeś o Andzeli 

[TVN/TVN7] Big Brother
Berbla, oj tak tak
ona też miała i pewnie (prywatnie) ma sporo za uszami 

-
- VIP Expert
- x 226
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
A właśnie było coś wczoraj w końcu dla Magdy z okazji jej imienin?
[TVN/TVN7] Big Brother
Decybel mogla sie zabrac za Olka, moze by cos z tego bylo

Igor mimo przeginania z alkoholem sie nie dal wykorzystac

[TVN/TVN7] Big Brother
A czy oficjalnie Magda świętowała akurat wczoraj? Czy to tylko domysły, że jeśli Decybel miał, to i Madzia również?annawoj1104 pisze: ↑28 maja 2019, 12:36 A właśnie było coś wczoraj w końcu dla Magdy z okazji jej imienin?
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor jakąś spinę ma z Łukaszem, ale nie wiem o co poszło bo oglądam na tv i nie mogę heszcze cofnąć.