[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
To ile już tych afer było w domu Wielkiego Brata? I prawie zawsze podtekst żarcia
. Mam nadzieję, że Iza odpadnie. Gul im skoczy jak nie wiem.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja bym chciała żeby Iza została. Tylko wtedy byłaby lipa bo do odpadnięcia poszła by Madzia z Bartkiem, a wtedy to byłoby mega ciężko...
[TVN/TVN7] Big Brother
Dlaczego niby. Jak Łukasz zostanie on będzie nominowany i może być Igor patrząc na to co się teraz dzieje. Pamiętajmy, że Pato się osłabią jeśli Iza odejdzie.
A propo zadania. Negocjuja bo grupa Łukasza nie ma gdzie spać. Tamci nie chcą odpuścić, smialabym się jakby na końcu się okazało, że Lukasz i spółka pójdą spać do sypialni
A propo zadania. Negocjuja bo grupa Łukasza nie ma gdzie spać. Tamci nie chcą odpuścić, smialabym się jakby na końcu się okazało, że Lukasz i spółka pójdą spać do sypialni
Ostatnio zmieniony 30 maja 2019, 20:23 przez Pepunia, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
A w TV Izka z Radziem jaki Igor super wódz i po co zmiana... Żal...
A Olehowi tylko buziaczki i przytulaski w głowie. Normalka.
Łukasz jako kapłan mówi o zmianie wodza. Igor wkur... w jedną sekundę. On naprawdę nie widzi w tym w ogóle zabawy, tylko 300% gra o wygraną w BB.
A Olehowi tylko buziaczki i przytulaski w głowie. Normalka.
Łukasz jako kapłan mówi o zmianie wodza. Igor wkur... w jedną sekundę. On naprawdę nie widzi w tym w ogóle zabawy, tylko 300% gra o wygraną w BB.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2019, 20:23 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale Łukasz i Bartek demaskują Olka 
mówią Madzi, że on bardzo brzydko się odnosi do niej, na dodatek Bartek mówi że Olek nie ma do niej szacunku. Podobno WB pytał nawet Łukasza o to i Madzi też sugerowal.
- wiatriwoda
- VIP Expert
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek mówi Madzi o zachowaniach Oleha które go rażą.
[TVN/TVN7] Big Brother
Oho. Ale wątpię czy ona coś z tym zrobi...
[TVN/TVN7] Big Brother
Lajw rozwala! Łukasz musi zostać. Nareszcie z pomocą Bartka pokazują Madzi jaki jest Oleh!!!
A w TV Igor niby żartobliwie o Bartku, że zmiana wodza jest dobrym pomysłem, ale mina nietęga...
A w TV Igor niby żartobliwie o Bartku, że zmiana wodza jest dobrym pomysłem, ale mina nietęga...
Ostatnio zmieniony 30 maja 2019, 20:26 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie odpowiada mi Radek w tym gronie. W czym on zasluzony?? Ma wiecej szczescia niz rozumubustram pisze: ↑30 maja 2019, 16:23W tym tygodniu powinna wylecieć Iza a w następnym Oleh - w finale powinni znaleźć się: Bartek, Madzia, Radek, Igor i Łukasz czyli osoby najbardziej zasłużone (Igor, Radek, Łukasz) i najbardziej lubiane (Bartek, Madzia). Statyści w postaci Izy i Oleha muszą odejść - ich rola się skończyła. Sądzę, że produkcja podobnie się na to zapatruje i tak wszystko poprowadzą, aby tak się właśnie stało.

- wiatriwoda
- VIP Expert
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia: Oleh przeprosił... U Madzi przeproszenie zamyka sprawę.
[TVN/TVN7] Big Brother
Brawo Bartek! Teraz mówi, że jak byli wszyscy na molo, to Madzia była bez kurtki i powiedziała, że jest jej zimno i Iza chciała dać jej swoją kurtkę, więc zaczęli negocjować że Iza da swoją kurtkę Madzi, a Bartek swoją Izie a Olek siedział i nawet się nie odezwał, a siedział w kurtce.
[TVN/TVN7] Big Brother
A w TV Radek i Igor kolejny raz robią wszystko, żeby w finale być na miejscach 4-5.
[TVN/TVN7] Big Brother
I to jest właśnie rozgrywka na miarę finału, Bartek pięknie to rozegrał i rozgryzl!!! Bomba ten obóz powiem być finałową trójką!
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek od 2h jest głównym pretendentem do wygranej. Madzia kandydatka na 2 miejsce.
[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz z Madzią zepsuli prysznic 
Madzia "zabiję cię" xD
Gadają w PŻ, Igor mina jakby chciał stamtąd jak najszybciej wyjść.
Madzia trafiła dwa razy, a Oluś ZERO hihi.

Madzia "zabiję cię" xD
Gadają w PŻ, Igor mina jakby chciał stamtąd jak najszybciej wyjść.
Madzia trafiła dwa razy, a Oluś ZERO hihi.