[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
@tinsel
jeśli tak, robi to bez zająknięcia ... hmmm
jeśli tak, robi to bez zająknięcia ... hmmm
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor mówi, że dostali fajki dzisiaj bo prosili. To są jakieś jaja z tymi prezentami od WB?
[TVN/TVN7] Big Brother
Oleh nieszczęśliwy, WB go rozdzielił z Madzią. Jedyne wyjście by być blisko niej, to spanie w kuchni.
Madzia nie jest zainteresowana tym pomysłem
Madzia nie jest zainteresowana tym pomysłem

[TVN/TVN7] Big Brother
Oleh smutny, finał się oddala. Zadanie znowu, musi być odseparowany od Madzi. No wcale mi go nie szkoda, wcale.
[TVN/TVN7] Big Brother
Dzięki tatuś, całus w szyję i chłopak myśli, że finał jest jego.
[TVN/TVN7] Big Brother
Jakoś mnie te podchody nie bawią. Nie czaję już czego szukają i kto gra na dwa fronty. Wyjdzie się na moment ze streamu i już nic nie wiadomo. Nie wiem dlaczego produkcję tak jarają wszelkie tajne akcje.
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia kompletnie nie rozumie Oleha i chyba zaczyna widzieć, że z nim coś jest bardzo nie tak.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek się zdenerwował, że go tak szybko rozkminili, ale nie poddał się i chyba przekona Łukasza.
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek bardzo dobrze gra. Ale Igor chyba jeszcze lepiej, nie wiem czy Radek go odkryje.
-
- Użytkownik
- x 28
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia i kolorowe łódeczki, słodkie
Obleh sfochowana panienka i zarazem psychol który steruje i znęca się psychicznie nad dziewczyną. W przyszłości będzie lał
Dzidor musi sobie powtarzać jak dziecko by lepiej zapamiętać nazwy słów
Madzia jest jak dziecko w dobrym tego słowa znaczeniu, ma swój świat nieskażony kwasami rzeczywistości
Broda ma poglądy rasistowskie i ksenofobiczne. Wszystko z jego profilu wyczytane. Totalny pustak który nawet po polsku nie potrafi rozmawiać
Obleh sfochowana panienka i zarazem psychol który steruje i znęca się psychicznie nad dziewczyną. W przyszłości będzie lał
Dzidor musi sobie powtarzać jak dziecko by lepiej zapamiętać nazwy słów
Madzia jest jak dziecko w dobrym tego słowa znaczeniu, ma swój świat nieskażony kwasami rzeczywistości
Broda ma poglądy rasistowskie i ksenofobiczne. Wszystko z jego profilu wyczytane. Totalny pustak który nawet po polsku nie potrafi rozmawiać
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Chajzer potwierdził że w następnym tygodniu głosujemy na tego kto ma wygrać.
[TVN/TVN7] Big Brother
O Gocha jedzie po Igorze.
I o Radziu, że gra xD
I obnażyła dwulicowość Izki.
I o Radziu, że gra xD
I obnażyła dwulicowość Izki.
-
- VIP Expert
- x 224
- x 775
[TVN/TVN7] Big Brother
Ej a moze wyjdzie w niedziele cała trójka nominowanych?
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale Ohme powiedziała, że do tej pory trudno było się przyczepić do Igora, a Iza była z początku uznawana przez widzów za " kochaną cioteczkę ". Chyba ogląda i czyta coś innego niż ja.
[TVN/TVN7] Big Brother
Pan dziennikarz stawiał na Madzię, a teraz skłania się ku Igorowi lol...
Igor maks trzeci będzie.
Igor maks trzeci będzie.