Z powodu meczu Siatkarskiej Ligi Narodów Mężczyzn Polska-Francja.
[TVP1] Wiadomości
[TVP1] Wiadomości
Pozdrawiam, Trzeciak
-
- Junior
[TVP1] Wiadomości
Przecież w sobotę urwało czołówkę i było widać fragment łączenia. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP1] Wiadomości
A dziś w "Wiadomościach" w ramach AR-u pojawił się element znany m. in. wciąż byłej/obecnej czołówki "\\' Sport", czyli PGE Narodowy w Warszawie. Nawet zajrzono w głąb PGE Narodowego gdzie pojawiła się tabela wyników, a na ekranach wyświetlono pierwsze sekundy materiału Mateusza Nowaka. Całkiem zgrabnie to wyszło. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP1] Wiadomości
Nie wiem jak długo, ale dziś zauważyłem, że po przeczytaniu zapowiedzi materiału, nie podaje się jego autora.
[TVP1] Wiadomości
A dziś i Lewandowska miała swój debiut z latającym szybowcem. Różnica polega na tym, że tym razem odleciał on przez wirtualną ścianę. Ciekawe kiedy wleci do studia UFO. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP1] Wiadomości
Z nudów obejrzałem wczorajsze "Wiadomości", a tam... jakie kwiatuszki 
1. "Nie ma takiego miasta jak Houston. Jest Huston, Huston-Zdrój" 2. Fakt historyczny - prezydent Andrzej Duda złożył wizytę u Donalda Trumpa już ponad 1800 lat temu. Ładne te meble mieli w starożytnych Stanach Zjednoczonych

1. "Nie ma takiego miasta jak Houston. Jest Huston, Huston-Zdrój" 2. Fakt historyczny - prezydent Andrzej Duda złożył wizytę u Donalda Trumpa już ponad 1800 lat temu. Ładne te meble mieli w starożytnych Stanach Zjednoczonych

POZDRAWIAM | MANIEQ
[TVP1] Wiadomości
Czy kogoś to jeszcze dziwi?
Poziom tego serwisu jest już od dawna chyba wszystkim znany.
Poziom tego serwisu jest już od dawna chyba wszystkim znany.

[TVP1] Wiadomości
Lewandowska przez dobre 3 minuty tłumaczy skąd się biorą pioruny i grad, brzmi jak znudzona nauczycielka geografii, oczywiście z "rozszerzoną rzeczywistością" To już teleuniwestytet czy wciąż newsy?
Hahaha a w "Gościu Wiadomości" Bracia Pier...Golec.
Hahaha a w "Gościu Wiadomości" Bracia Pier...Golec.
[TVP1] Wiadomości
Tak swoją drogą - niech ktoś mnie oświeci, kiedy ostatnio "Wiadomości" były prowadzone przez wszystkich prowadzących główne wydanie, tak jak dzisiaj? Domyślam się, że nie zdarza się to zbyt często.
POZDRAWIAM | MANIEQ
-
- Junior
[TVP1] Wiadomości
Dzisiaj to Danka była taka podniecona jakby coś mocniejszego wzięła i odwalona jak Falzmann na Oskarach.
[TVP1] Wiadomości
Na początku roku było wydanie z Holecką z Panamy, Ziemcem z Davos i Adamczykiem z Warszawy.
[TVP1] Wiadomości
A dziś "Gościem Wiadomości" jest Jacek Kurski, prezes TVP. Rozmowę prowadzi Danuta Holecka z Opola.
[TVP1] Wiadomości
Podobnie było 10 czerwca 2018 roku, kiedy odbywał się trzeci dzień 55 KFPP w Opolu. 

Pozdrawiam, Trzeciak