[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Chciałam cofnąć sobie na akcje z kura, ale stream jest pocięty. Stoją przy samochodzie i gadają i nagle przeskok na bazdzwieczna akcje przy kurniku...tylko już chyba tam po tym jak wodę przyniosła ta niwa uczestniczka. 19:07 tak około. Sprawdźcie proszę bo nie wiem czy to u mnie czy już pocięli żeby nie bulo dowodów, ze ugotowali kurę żywcem.
„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”
[TVN/TVN7] Big Brother
Mowilam, ze to ze jesli ogladacie na zywo a nie widzicie rozmow w pokoju zwierzen powoduje, ze źle interpretujecie zachowania uczestnikow
Tak z bylo teraz z Bartkiem; To bylo zadanie- mial byc wredny i niemily . A tu juz kilka stron hejtu na niego bylo; szkoda
A ta dziewczyna z "przyszłości" dla mnie szalu nie robi. Zwykla, wychudzona i podobna do wielu

A ta dziewczyna z "przyszłości" dla mnie szalu nie robi. Zwykla, wychudzona i podobna do wielu

Ostatnio zmieniony 12 cze 2019, 20:45 przez Kati33, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- x 84
- x 259
[TVN/TVN7] Big Brother
No to by się zgadzało, bo ślub to jednak dość poważna przyczyna

Madzia o chęci niezależności finansowej utwierdziła mnie w przekonaniu, ze głos na nią oddany to nie zmarnowany głos

[TVN/TVN7] Big Brother
Dokładnie. I to, że ma plan na biznes. Wprost powiedziała szczerze, na co kasa pójdzie, a nie bzdetki Radzia i Bartka o rodzince itp itd... Igora przemilczam, bo on wiadomo, że przehula tę kasę...
Haha znowu Madzia rozwala
Nudny ten finałowy week, ale dzięki niej nie ma totalnej tragedii...
Haha znowu Madzia rozwala

-
- VIP Expert
- x 224
- x 775
[TVN/TVN7] Big Brother
Radek o Olku "rozmarzony"
Madzia "szuka żony"
Madzia "szuka żony"

[TVN/TVN7] Big Brother
Kati33: Wiedzieliśmy, że wtedy to było zadanie. Uwagi o Bartku i jego zachowaniu dotyczyły wcześniejszego wieczoru, gdy opisywali byłych uczestników i siebie. Nie podobała mi się jego surowość osądów i bezkrytyczne przyklaskiwanie patolom.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
Natychmiast został wezwany chirurg, no może wezwany, ale zanim przyjechał...
Krzyk Radka to niespodzianka.
Krzyk Radka to niespodzianka.
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
to raczej nie był krzyk Radka, tylko podłożony
[TVN/TVN7] Big Brother
type0-Nie pislam tego zlosliwie. po prostu takie spostrzezenie
Zdazylo sie tak kilka razy; Takze dobrze by bylo , gdyby rozmowy z pokoju zwierzen tez by mozna ogladac na zywo.
Odcinek dzisiejszy na tvn byl ciekawy. Madzia ma jeszcze wiekszy plus u mnie
Radek byl podejrzanie mily

Odcinek dzisiejszy na tvn byl ciekawy. Madzia ma jeszcze wiekszy plus u mnie

Radek byl podejrzanie mily

[TVN/TVN7] Big Brother
Karolina to raczej nie jest ta tajemnicza uczestniczka Gosi Ohme, bo ona jak o niej mówiła to użyła imienia. I coś mi się majaczy Majka, ale mogę się mylić. Ale jestem przekonana na 99% że Karolina to nie było.
Fajnie było zobaczyć jak trudno jest obrazić Madzię. To naprawdę niesamowita osoba. Madzia: "Bartek, czy ty jesteś też tak naiwny jak ja?" Bartek: "Nie, ja jestem naiwny a ty po prostu głupia" Madzia niewzruszona: "A ty brzydki"
Coś mi się zdaje, że biedny Bartek źle wycelował jeżeli chodzi o obiekt do obrażania.
Fajnie było zobaczyć jak trudno jest obrazić Madzię. To naprawdę niesamowita osoba. Madzia: "Bartek, czy ty jesteś też tak naiwny jak ja?" Bartek: "Nie, ja jestem naiwny a ty po prostu głupia" Madzia niewzruszona: "A ty brzydki"

[TVN/TVN7] Big Brother
Ta walizka na stole, miała chyba na celu zwizualizowanie im nagrody, tak, żeby się napatrzyli-nie dotykając. Nooo - Radziu oddałby dużą część na cele społeczne - hahahaha, społecznik pod publikę. Żądza lansu. Igor jakieś wakacje i jakaś fundacja - kolejny dobroczyńca. Bartek - wakacje, płyta(chyba były sam jedynym klientem), jedynie Madzie w/g mnie szczerze, że to by jej pomogło uzyskać niezależność finansową, jakiś butik, znajomości w branży już ma, w przypadku fundacji - zwierzęta. Myślę, że moje smsy pomogą Ci ten butik otworzyć. Jedyna pozytywnie nastawiona osoba, od samego początku, pełna ciepła i empatii, to, ile się maluje jej sprawa - mój nr 1. 

[TVN/TVN7] Big Brother
@Jagna
dokładnie, ponieważ oni wszyscy nie traktują Madzi poważnie; tutaj też Bartek nie przemyślał sprawy. Z Igorem i Radkiem poszło by mu zdecydowanie lepiej.
dokładnie, ponieważ oni wszyscy nie traktują Madzi poważnie; tutaj też Bartek nie przemyślał sprawy. Z Igorem i Radkiem poszło by mu zdecydowanie lepiej.
[TVN/TVN7] Big Brother
Biedny Bartek. Nie zrobi kariery 

Ostatnio zmieniony 12 cze 2019, 21:34 przez Kati33, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
W przemyśle muzycznym, chyba nie. Czy on się kiedyś słyszał?, ciężką gotówkę by mi musiał dać, abym kupił i słuchał jego płytę. Nie zmienia to faktu, że był kiedyś na równi z Madzią w mojej konfiguracji. Obecnie nr 2 coś mi podpadł ostatnio, jakieś cwaniactwo na twarzy, wytykanie Madzi przy każdej okazji, jakoś Radka, ani Igora nie tyka, tylko Madzia, najlepiej w połączeniu z Łukaszem.

[TVN/TVN7] Big Brother
Śmieszny odcinek dziś był. Madzia jest super osobą mam nadzieję że wygra w niedzielę, w tej edycji nie oddałem jeszcze na nikogo głosu ale teraz wyśle smsa.