Taaaak. Z pewnością Wyspy Owcze to bardzo silna drużyna. Poza tym nie chodzi mi o to, żeby Frankowski grał akurat grał w pierwszej drużynie w każdym meczu. Powinien być na ławce w razie potrzeby.mad85 pisze:Forma z eliminacji sie nie liczy bo to było dawno. Liczy sie obecna forma.. to co zrobił ktos kiedys jest histroia i nie ma prawa decydowac o powołaniach. Ile bramek Rasiak strzelił w tym roku a ile Frankowski??? Bilans jasno wskazuje na Rasiaka.
Czy Polska zdobędzie jakiegoś gola na Mundialu??
HENSHIN!
No własnie a Frankowski takiemu przeciwnikowi nie potrafił strzelic gola to o czyms swiadczy.
MKS Nie Jest Sprawą Życia Lub Śmierci To Coś Wiecej!!!!!!!!!!

Każdy ma prawo do slabszego dnia. A jeśli chodzi o Rasiaka to ten słaby dzień stał się regułą.mad85 pisze:No własnie a Frankowski takiemu przeciwnikowi nie potrafił strzelic gola to o czyms swiadczy.
HENSHIN!
Jaki słabszy dzien. Taka forma jego jest od 6 meisiecy. ALe ty zajładasz z gory, że Rasiak jest najgorszy a Frankowski najepszy a niestety w tym roku strzelone bramki wskazuja na Rasiaka i nie wazne w jaki sospób to zrobił i komu stzrelił bo Frankowski grał przeciwko tym samym rywala i tego nie zorbił. U napatnika liczy sie, że stzelił gole.

Jeśli nie myle się to Rasiak strzelił tylko 2 bramki z Wyspami Owczymi, czyli w jednym meczu miał dobrą formę (jeśli można to tak nazwać). W pozostałych meczach nie miał słabą formę. Poza tym przypomnialem mi się, że zmieniał 3 razy klub w tym sezonie i przeszukałem net
Grał/siedział w Derby County FC, Tottenham Hotspur FC, Southampton FC. Poza ostatnim są to gorsze kluby niż Frankowskiego.

HENSHIN!
W szczegolnosci Tottenham jest gorszy od 3 klubów razem wzietych w których grał Frankowski gratuluje wiedzy. W tym roku strzelił wiecej bramek niz Frankowski grajac w tej samej lidze. A za bramkki sie rozlicza napastników i ja swoja ocene przedstwia na ilosci strzelonych goli kóre jasno mówia.Tomek pisze:Grał/siedział w Derby County FC, Tottenham Hotspur FC, Southampton FC. Poza ostatnim są to gorsze kluby niż Frankowskiego.

Ok rozpędziłem sięW szczegolnosci Tottenham jest gorszy od 3 klubów razem wzietych w których grał Frankowski gratuluje wiedzy.

Tyle, że on "trochę" więcej gra w Anglii niż Frankowski. To, że strzelił parę goli nie świadczy o nim, że nadaje się do reprezentacji. Frankowski był lepiej zgrany z zawodnikami (np. Żurawskim) z reprezentacji niż Rasiak, choć ten był na siłę wpychany do niej.W tym roku strzelił wiecej bramek niz Frankowski grajac w tej samej lidze.
HENSHIN!
Ja nie napsiałem, ze nadaje sie do kadry tylko, że w tym przypadku porownanie jasno wychodzi na plus dla rasiak bo napastnika rozlicz sie za gole. A Frankowski takowych w tym roku nie strzelił. i zabieranie zawodnika bez formy jest bez sensu np. Żurawski, Krzynówek, Szymkowiak czy Kosowski. Tak samo Frankowski nic by nie zdziała.

Myślę że polska może zdobyć 1 gola ale samobójczego:-))))
spokojnie ludzie,z NIEMCAMI WYGRAMY,po golach Rogera...i Smolarka.
No tak,ale w serii rzutów karnych.Pamiętacie 2006?Poddaliśmy się po około 90 minutach.Będzie remis 1:1 i albo któraś z drużyn strzeli w dogrywce,albo są rzuty karne.Gdyby tak było to Solorz miałby rekord oglądalności(wracając do tematu Polsatu)olbrzymek pisze:spokojnie ludzie,z NIEMCAMI WYGRAMY,po golach Rogera...i Smolarka.
Mundial a Euro to coś innego.olbrzymek pisze:spokojnie ludzie,z NIEMCAMI WYGRAMY,po golach Rogera...i Smolarka.
Po golach Rogera? Hehehe...
Właśnie master coś ci się pomyliło.Mundial to Mistrzostwa Świata np.w Niemczech w 2006 lub w RPA w 2010.Euro to jak sama nazwa wskazuje Mistrostwa Europy
spokojnie ludzie,z NIEMCAMI WYGRAMY,po golach Rogera...i Smolarka.
WRESZCIE NIEMCY POCZUJA SIE TROSZKE SLABO....ich zespol...ok...ale to juz zmeczenie materialu!!!