Igor z Andżelą mogą szaleć, muszę przyznać że fajna z nich parka, wyszli z programu i może coś ponownie zaiskrzyło, niech się bawią, są podobnie "stuknięci" ale pozytywnie

Za Kaśkę trzymam kciuki, i liczę że dane nam będzie usłyszeć jak spiewa

Zapomniał chłop, że nominacje były na żywoImon pisze:Olo ma livea i twierdzi, że Madzi pokazali nominację, gdzie głosował na Magdę Z a nie na Madzię. Czy można to jakoś sprawdzić?
Jedna z nominacji która była puszczona Madzi rzeczywiście była wycięta i nominował wtedy Magdę Zając. Przejrzałam w areny i nominacje. I akurat ta która puścili Madzi gdzie Oleh miał krótkie włosy była zmanipulowana. Także akurat co do tego nie kłamał
Nie zmyslaj. Oglądałem materiał na streamie oraz później w TV. Było słychać 3 nominacje i za każdym razem mówił Madzia. I jest to słychać. Jak nominował Decybela to powiedział Magda. Nie Madzia. I wtedy nominował Decybela z Bartkiem a nie z Łukaszem jak twierdzi. Słabo przeglądałas widać te areny o nominacjekingus_6r pisze: ↑25 cze 2019, 11:39Jedna z nominacji która była puszczona Madzi rzeczywiście była wycięta i nominował wtedy Magdę Zając. Przejrzałam w areny i nominacje. I akurat ta która puścili Madzi gdzie Oleh miał krótkie włosy była zmanipulowana. Także akurat co do tego nie kłamał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości