Polsat News (HD)
Polsat News (HD)
Dwa pytania:
1. Polsat News wogóle wykorzystuje studio Polsat News 2? Nie biorąc oczywiście pod uwagę takich sytuacji jak ta dzisiaj. Co spojrzę na ich jakiś program publicystyczny to wszystko z jednego miejsca. Mogliby bardziej to urozmaicić, bo chwilami mam wrażenie, ze program różni się tylko nazwą.
2. W ostatnim odcinku "Czterech stron prasy" gościem był Marek Tejchman z Dziennika Gazety Prawnej. Czy on jeszcze pojawia się na antenach stacji informacyjnych TVN czy już na dobre skończył z nimi współpracę?
1. Polsat News wogóle wykorzystuje studio Polsat News 2? Nie biorąc oczywiście pod uwagę takich sytuacji jak ta dzisiaj. Co spojrzę na ich jakiś program publicystyczny to wszystko z jednego miejsca. Mogliby bardziej to urozmaicić, bo chwilami mam wrażenie, ze program różni się tylko nazwą.
2. W ostatnim odcinku "Czterech stron prasy" gościem był Marek Tejchman z Dziennika Gazety Prawnej. Czy on jeszcze pojawia się na antenach stacji informacyjnych TVN czy już na dobre skończył z nimi współpracę?
Polsat News (HD)
Nie, ja myślę, że to bardziej przygotowania, próby do wieczoru wyborczego albo nagrywanie spotów reklamujących tenże.
Dziękuję, że przeczytałeś/aś mój post
Jeżeli chcesz, odpisz 

[ Spoiler ]
Polsat News (HD)
W kanałach TVN pojawia się rzadko i zawsze jako gość, przedstawiany jest jako DGP, więc raczej jego kontrakt z TVN już wygasł.
Polsat News (HD)
Juliusz Głuski nowym korespondentem w Moskwie https://t.co/80X3SX6Wn5
Polsat News (HD)
A program "Polska wybiera" oprawę unijną zamienił już na biało-czerwoną. Zamiast Rymanowski prowadzi Grzegorz Kępka.
Polsat News (HD)
Polsat News obchodzi dzis 11 urodziny. Życzę im nowej oprawy graficznej jak rok temu.
Polsat News (HD)
Pali się wieżowiec w Warszawie, a na antenie powtórka, na stronie internetowej żadnych informacji. TVP Info ma live, TVN24 nie mam.
EDIT 00:45 - Jest zaktualizowany pasek z "Więcej na polsatnews.pl", a na polsatnews.pl jeszcze nie ma artykułu na ten temat.
EDIT - Po pierwszej w nocy wrócił program na żywo.
EDIT 00:45 - Jest zaktualizowany pasek z "Więcej na polsatnews.pl", a na polsatnews.pl jeszcze nie ma artykułu na ten temat.
EDIT - Po pierwszej w nocy wrócił program na żywo.
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Są paski na Polsat News a poza tym wstyd - niby stacja informacyjna z 11 letnim stażem a nie umie działać w nocnych sytuacjach kryzysowych.
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Polsat News (HD)
Odśwież, koło pierwszej program na żywo wrócił, ale mają jedną kamerę filmującą wieżowiec od innej strony niż pożar - TVP Info ma już nawet drona na miejscu.
Polsat News (HD)
To chyba pierwszy taki przypadek w całej historii, kiedy w nocy zareagowali na niezapowiedziane wydarzenie
A dzisiaj program "Polska wybiera" poprowadzi dla odmiany Wojciech Dąbrowski. Prawdopodobnie to będzie jego debiut w formule szerszej niż jeden na jeden.

A dzisiaj program "Polska wybiera" poprowadzi dla odmiany Wojciech Dąbrowski. Prawdopodobnie to będzie jego debiut w formule szerszej niż jeden na jeden.
Polsat News (HD)
Maciej Stroiński tak nie do końca pożegnał się z Polsatem. Jest przedstawiany jako „ekspert lotniczy” kanału, był współautorem materiału w „Wydarzeniach” i właśnie ma live’a w programie https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/201 ... cku-wideo/
Polsat News (HD)
Szkoda,, że ten ozdobnik nie został wciśnięty na zmianę z zegarem i datą.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2019, 10:26 przez Kamilo, łącznie zmieniany 1 raz.
Polsat News (HD)
A Brzeski wejścia giełdowe w „W rytmie dnia” ma od dawna?