TVP2 (HD)
TVP2 (HD)
Ale w TVP2 jeszcze nie leciało.
-
- VIP Expert
- Kontakt:
TVP2 (HD)
Typowa zagrywka TVP za rządów Kurskiego - taki jakby apel w stylu: nie oglądajcie kabaretów, pobawcie się enty raz w towarzystwie króla Zenona 

POZDRAWIAM | MANIEQ
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- Kontakt:
TVP2 (HD)
Powtórka tej imprezy była zaplanowana od miesiąca, więc co w tym dziwnego? To tak jakby Polsat miał zrezygnować z powtórek kabaretów w niedzielę, żeby nie robić konkurencji Dwójce 

-
- Junior
TVP2 (HD)
Jak mogą coś na tym ugrać to czemu nie? Nie rozumiem czemu tyko TVP jest hejtowane jak puszczają powtórki.
TVP2 (HD)
Bo Polsat nie zastępuje niemal "na ostatnią chwilę" zaplanowanego filmu odgrzewanym koncertem disco polo tak jak Dwójka uczyniła to w minioną sobotę - o czym zapomniałem dopisać, a to też jest dosyć istotne w tej sprawie. 

POZDRAWIAM | MANIEQ
TVP2 (HD)
Wie ktoś może, ile odcinków liczy ten niemiecki serial "Doktor z alpejskiej wioski"?
Elif - TVP 1 [14:00]
Narzeczona ze Stambułu - ZOOM TV [20:00]
TVP2 (HD)
W bazie seriali wyskoczyło mi 114 odcinków plus jeden specjalny, a w numeracji ramówki TVP2 do 9 sierpnia jest już minimum 154.
Pozdrawiam, Trzeciak
TVP2 (HD)
Też właśnie widziałem tą informację i się zdziwiłem. Może jest kilka wersji eksportowych.
Nie wiem też jak wyglądają odcinki w oryginale, ale u nas jedna historia zajmuje chyba 2 odcinki, bo lektor na początku czyta tytuł i odpowiada część pierwsza lub druga. Może 1 niemiecki odcinek to 2 nasze.
Nie wiem też jak wyglądają odcinki w oryginale, ale u nas jedna historia zajmuje chyba 2 odcinki, bo lektor na początku czyta tytuł i odpowiada część pierwsza lub druga. Może 1 niemiecki odcinek to 2 nasze.
Elif - TVP 1 [14:00]
TVP2 (HD)
Już wiele razy szukałem ile odcinków ma "Doktorek" i nigdzie nie znalazłem. Czytałem gdzieś, że na Romance TV zostało wyemitowanych 146. odcinków czy jakoś tak 

TVP2 (HD)
Serial wciąż jest emitowany w ZDF-ie i ORF-ie, więc liczba odcinków systematycznie będzie rosła. Możliwe, że tam są emitowane ok. 1,5-godzinne odcinki, co oznacza u nas, że jest ich 2 razy więcej.
Pozdrawiam, Trzeciak
TVP2 (HD)
Do odcinka 64 niemieckie odcinki trwały po 45 minut, od 65 trwają po 90 minut i w Polsce są dzielone na dwie części. Do końca sezonu 2018 zostały 23 polskie odcinki, czyli by wychodziło, że 156. będzie ostatni, pod warunkiem, że nie wyemitują serii z 2019 roku.
TVP2 (HD)
Od 12 sierpnia na Romance TV premierowy 12. sezon "Doktorka..." czy ten sezon leciał już w Dwójce? Z którego jest roku?
TVP2 (HD)
9 sierpnia ostatni odcinek "Doktora z alpejskiej wioski" w TVP 2. Od 12 sierpnia wpisany jest "serial fabularny". Dwójka przerywa serial na 154. odcinku.