Owszem ale są słuchy że niby Kryminalni mają wrócić ale na razie są to ploty
Jesień 2019
- Łotr1SW_TVN
- Poster
- x 9
- x 12
- Kontakt:
Jesień 2019
[ Spoiler ]
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
Jesień 2019
Ja bym z chęcią zobaczył nowa edycja Jak oni śpiewają po latach
Jesień 2019
Patrząc na zmiany w TVP, czeka chyba nas jeden z najciekawszych sezonów od lat 
TVP - nowości: Matchmakers, Najgorszy Kucharz, Krzyżówka, reaktywacja Czaru Par, The Voice Senior, zmiany prowadzących Koło Fortuny, Jaka to melodia? i The Voice of Poland, The Voice Kids, nowi trenerzy TVoP, nowy serial kryminalny, zmiana pasma rodzinki.pl i O mnie się nie martw i nowe otwarcie Korony Królow. Sporo tego
Polsat - Love Island, Zawsze Warto.
TVN - zmiany w DDTVN, 39 i pół tygodnia oraz Starsza Pani musi fiknąć.

TVP - nowości: Matchmakers, Najgorszy Kucharz, Krzyżówka, reaktywacja Czaru Par, The Voice Senior, zmiany prowadzących Koło Fortuny, Jaka to melodia? i The Voice of Poland, The Voice Kids, nowi trenerzy TVoP, nowy serial kryminalny, zmiana pasma rodzinki.pl i O mnie się nie martw i nowe otwarcie Korony Królow. Sporo tego

Polsat - Love Island, Zawsze Warto.
TVN - zmiany w DDTVN, 39 i pół tygodnia oraz Starsza Pani musi fiknąć.
Jesień 2019
Trzeba przyznać, że Kurski się postarał na jesień, ale niestety jak zwykle musi być łyżka dziegciu w postaci totalnie bezsensownych zamian prowadzących "KF" i "JtM?".
POZDRAWIAM, Medyk24
Jesień 2019
W Polsacie mają zadebiutować jeszcze "Cztery Wesela" i "Ninja Warrior".
Pozdrawiam, Trzeciak
Jesień 2019
Najbardziej rozbawił mnie komentarz, że stacja chce w ten sposób "odświeżyć" te formaty

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 61
- x 220
- Kontakt:
Jesień 2019
Akurat chęć odświeżenia formatów jest jak najbardziej na plus - coraz częściej pojawiały się komentarze, że "KF" robi się nudne przez brak zmian i emisję codziennie. Szkoda tylko, że akurat Norbi zostaje w TVP
Chociaż większość nie wyobrażała sobie Brzozowskiego w roli prowadzącego "KF" a jednak było OK, może tutaj będzie podobnie, tym bardziej, że Norbi nabrał trochę wprawy w prowadzeniu tego typu programów.

Jesień 2019
O co chodzi z tym Dzień Dobry TVN ?
Uwielbiam alternatywną historię ,jestem kibicem Legii i najchętniej cofnąłbym czas 

Jesień 2019
Oto, że Mołek i Meller odchodzą z programu i zadebiutują nowe twarze.
Pozdrawiam, Trzeciak
Jesień 2019
Tylko jak długo prowadzone przez rzeczonych panów programy hulały wcześniej bez żadnego odświeżania i cieszyły się i oglądalnością i popularnością? Bardzo długo, a teraz ledwo wystartowały w nowej odsłonie i już trzeba je "odświeżać"Tele Rozrywka pisze: ↑19 lip 2019, 16:41 Akurat chęć odświeżenia formatów jest jak najbardziej na plus - coraz częściej pojawiały się komentarze, że "KF" robi się nudne przez brak zmian i emisję codziennie. Szkoda tylko, że akurat Norbi zostaje w TVPChociaż większość nie wyobrażała sobie Brzozowskiego w roli prowadzącego "KF" a jednak było OK, może tutaj będzie podobnie, tym bardziej, że Norbi nabrał trochę wprawy w prowadzeniu tego typu programów.

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 61
- x 220
- Kontakt:
Jesień 2019
"Familiada" w ciągu 25 lat wyemitowała 2500 odcinków, a "Koło fortuny" w ciągu dwóch lat prawie 550 odcinków, więc przy emisji 7 razy w tygodniu format jednak szybciej się wyczerpuje. Szkoda, że od razu stawiają na tak duże zmiany...
Jesień 2019
TVP ma same jakieś dziwaczne nowości, (krzyżówki, odgrzewane kotlety z lat 90-tych i wszystko co najgorsze, jeśli chodzi o kuchnię, dalsze mutacje Voice'a) nic z tych tytułów mnie nie przyciąga. Polsat ma skrzyżowanie Big Brothera z Wyspą Przetrwania oraz niedoszły serial premium, w którym trudno o cokolwiek z premium
No I wesela jakieś, ale to też mnie nie zainteresuje. A, jeszcze jest "Ninja Warrior" z torem przeszkód, w którym trzeba się wykazać fizycznie - to akurat brzmi i wygląda dość ciekawie. Za to TVN ma ciekawie zapowiadającą się kontynuację 39 i pół (fajna zapowiedź), przygodówkę ze starszymi na miękko i jakiś talk-show z Joanną Przetakiewicz. Co do "Starszej pani..." to zakładam, źe będzie mniej emocjonalnie, niż w Ameryce Express. Tak to widzę na dzień dzisiejszy.

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Jesień 2019
Tylko jedna z modyfikacji "Voice'a" emitowana w okresie około świątecznym będzie wręcz pewniakiem.

Może wraz ze zmianą gospodarza zaczną zapraszać gwiazdy muzyczne do "KF", bo przy obecnej formule to aż się oto prosiło.
"Jeden z dziesięciu" jest emitowane 5 razy w tygodniu, a mimo to się nie wyczerpuje. Moim zdaniem jedynymi zmianami, które można było dokonać w "KF" to delikatnie odświeżenie scenografii - by jej potencjał był bardziej wykorzystywany - i modyfikacja zasad, czyli np. zdobycie "Super Premii" w rundzie 5, która w finale uprawniałaby do gry o podwyższone nagrody główne - 50 000 zł + samochód lub 100 000 zł, coś jak pole z milionem dolarów w USA.Tele Rozrywka pisze: ↑19 lip 2019, 21:02 "Familiada" w ciągu 25 lat wyemitowała 2500 odcinków, a "Koło fortuny" w ciągu dwóch lat prawie 550 odcinków, więc przy emisji 7 razy w tygodniu format jednak szybciej się wyczerpuje. Szkoda, że od razu stawiają na tak duże zmiany...

Może wraz ze zmianą gospodarza zaczną zapraszać gwiazdy muzyczne do "KF", bo przy obecnej formule to aż się oto prosiło.
Pozdrawiam, Trzeciak
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 61
- x 220
- Kontakt:
Jesień 2019
Ale nigdy "1 z 10" nie był emitowany 7 razy w tygodniu - co więcej, były momenty, że teleturniej był emitowany tylko 3 razy w tygodniu. Poza tym to teleturniej wiedzowy, w którym praktycznie nic nie da się zmienić. Mimo wszystko ostatnio słyszałem/ czytałem opinie, że "KF" zaczyna być nudne i że powinno dojść do jakichś zmian (ale to nie są moje słowa
).

Jesień 2019
Tylko nie powinny byc zbyt gwałtowne. Najlepszy przykład: Wystarczy przypomnieć jak potoczyła się dalsza historia "Koła Fortuny" po odejściu Pijanowskiego, mimo, że śp. Mikulski był znacznie bardziej sympatyczniejszym i - rzekłbym - eleganckim prowadzącym. 

Pozdrawiam, Trzeciak