[POLSAT] Zawsze warto
[POLSAT/Ipla] Zawsze warto
Zwiastun mnie zainteresował , na 1 odcinek na pewno zerknę . Teraz tylko dobrać dobre pasmo i może nie będzie najgorzej 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2393
Chyba ktoś pomyślał, że tamto logo było za cukierkowe, a tu będzie się sporo działo.I super piosenka w tle.atomówka96 pisze: ↑22 lip 2019, 21:12 Jeśli to ma być mocna obyczajówka to zwiastun ma to wszystko w ciągu minuty.
Nowe logo idealnie pasuje do tego klimatu.
No i dobrze , że stacja zaczęła już dość intensywnie promować serial .
Spot typowy i schematyczny, mroczność na poziomie "M jak Miłość". Mnie nie przyciąga, a już sztuczne aktorstwo np. Wieniawy prędzej odrzuca. No ale tak już jest. Szkoda, że Polsat się sili na obyczajówki i marne kryminały.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Od początku (3 główne bohaterki) raczej nikt się nie spodziewał poziomu "Pod powierzchnią", a raczej zwykłej obyczajówki, więc trudno czuć się zawiedzionym. Po tych wstępnych materiałach nie zauważyłam rażącej różnicy w grze np Wieniawy i Rosati, Zielińska też, wiadomo. Ani Rosati ani Zielińska nie przyciągnęły by mnie nawet do 1 odcinka, Wieniawa mnie zaciekawia, bo nie obejrzałam chyba żadnego odcinka Rodzinki z tą hmmm....aktorką. Ktoś już wspomniał o scenariuszu, może on właśnie pociągnie tę produkcję, a i przecież kilku dobrych aktorów też tam gra, chociażby Bonaszewski.

Ja w ogóle mam wrażenie, że dosłownie za chwilę ruszą te wszystkie zapowiadane produkcje

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
Oczywiście, że nie. Polsat się spodziewał, że zrobi z tego serial premium, a potem rakiem się z tego pomysłu wycofał. No ale ja się nie czuję zawiedzony, prędzej utwierdzony w przekonaniu. A "Pod powierzchnią" to nic wybitnego dla mnie. Emocjonalnie pierwszy sezon był dla mnie średniactwem
Ale tam chociaż lepsi aktorzy grają. No i ma przynajmniej jakieś elementy thrillera z tzw. slow-burnem.

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Przypomnę, że Kasia Sochacka to finalistka III edycji "Mam Talent" i półfinalistka VII edycji "MBTM".
Pozdrawiam, Trzeciak
Sukces, bo ludzie kochają telenowele, ale i tak w paśmie co prawda mocnym, ale jednak dopiero 3 miejsce
I notoryczna wyraźna przegrana w 16-49 z KR...
No ale cóż... Skoro mierzymy, że ZW wyjdzie okej, jeśli nie będzie tak tandetnie złe jak Niańka, czy Powiedz Tak... Poprzeczka pod tym względem jest wręcz na ziemi, a nie postawiona choćby kilka cm nad ziemią.
Ale fakt faktem, że wczoraj zarzucili sporo materiałów. Dawno nie promowali tak nowego serialu. Nawet WRS nie miało takiej promocji... Tylko ciekawe kiedy i o której to będzie lecieć...

No ale cóż... Skoro mierzymy, że ZW wyjdzie okej, jeśli nie będzie tak tandetnie złe jak Niańka, czy Powiedz Tak... Poprzeczka pod tym względem jest wręcz na ziemi, a nie postawiona choćby kilka cm nad ziemią.
Ale fakt faktem, że wczoraj zarzucili sporo materiałów. Dawno nie promowali tak nowego serialu. Nawet WRS nie miało takiej promocji... Tylko ciekawe kiedy i o której to będzie lecieć...
Drugi sezon PP jest lepszy, chociaż ostatni odcinek nużący, ale historia bardziej składna niż w 1 sezonie, gdzie skupienie się na bzdetnym romansie uczennicy z nauczycielem pogrzebało szanse na dobry sezon. Niemniej TVN szuka, próbuje (Szóstka klapa wśród widowni, a szkoda, bo jakościowo naprawdę dobra produkcja), chociaż powrót 39 uważam za błąd. Polsat za to katuje to samo od dłuższego czasu - wyjątkiem Ślad...
-
- Junior
- x 5
- x 13
W serialu "Ślad" tylko jeden aktor ma się czym chwalić pod względem aktorstwa, reszta średnia, co jest kwintesencją prawie wszystkich seriali Polsatu, gdzie głównie w obsadzie daje się tych popularnych a nie wybitnych. Myślałem, że po "Na krawędzi" Polsatowi uda się coś jeszcze dobrego trzymającego w napięciu stworzyć. Propo "39 i pół..." błedem też będzie planowana kontynuacja "BrzydUli", no bo mało kto myślał o tym żeby była kontynuacja.
No i sporo postaci w tle w Śladzie to ludzie z paradoku - przynajmniej w pierwszych epach, bo jak dalej to nie wiem, bo nie oglądam.
Na krawędzi to ostatni chyba odważniejszy pomysł Polsatu - wyszedł średnio, ale chociaż próbowali... ZW to 3 obyczajówka w ich ramówce...
Na krawędzi to ostatni chyba odważniejszy pomysł Polsatu - wyszedł średnio, ale chociaż próbowali... ZW to 3 obyczajówka w ich ramówce...
-
- Junior
- x 5
- x 13
"Ślad" pod wspomnianym względem obsady z paradoku przypomina mi dawny serial TVP pt. "Biuro kryminalne", no i ta akcja z serialem NK gdzie założono profil na FB namawiający do powstania 2. serii i się udało 

-
- Użytkownik
- x 2
- x 4
Jak można obsadzić te aktorki na główne role........
Masakra.
Zielińska- jeszcze jeszcze... ale Wieniawa?? I sztuczna Rosati? Boże
Masakra.
Zielińska- jeszcze jeszcze... ale Wieniawa?? I sztuczna Rosati? Boże
Nadal podtrzymuje swoje zdanie, że nie da się budować jakości serialu na tych trzech konkretnych „aktorkach”, patrząc na to ile dramatycznych scen, łącznie z przemocą, wrzucono do zwiastunu spodziewam się „emocji” na poziomie brazyliady uprawianej przez Kożuchowską i to do sześcianu.
@pulkownik już abstrachując od poziomu Drugiej Szansy i gry Kożuchowskiej, to zaklaszczę jeśli będzie chociaż jedna scena na poziomie słynnej, naprawdę bardzo dobrze zrobionej w DS, gdy pijany Topa zaatakował Kożuchowską. Niestety sceny w zapowiedzi jadą sztucznością i nieudolnością reżysera i aktorów na kilometr 
Niestety wszystko zmierza do tego, że serial nie wybije się ponad typową produkcję Polsatu.

Niestety wszystko zmierza do tego, że serial nie wybije się ponad typową produkcję Polsatu.
- [email protected]
- VIP Expert
- x 220
- x 393
- Kontakt:
Z drugiej strony widownia Polsatu niczego bardziej ambitnego nie kupi, więc może i dobrze, że produkcja nie ma wyższych aspiracji.