Superstacja (HD)
Superstacja (HD)
Marek Czyż komentuje sytuację w Superstacji pod linkiem https://natemat.pl/279937,nowa-ramowka- ... uje-zmiany
Superstacja (HD)
Czyż nawet w takiej sytuacji zachowuje klasę, której wielu nieraz brakuje, i to zarówno wśród prawicowych jak i lewicowych dziennikarzy oraz „dziennikarzy”.
No i ciekawe co dalej z tą Superstacją będzie? Gdyby faktycznie pozostała kanałem informacyjnym, ale tabloidowym, to może by to się nawet wybroniło. Ale znając życie, to pewnie tylko okres przejściowy.
No i ciekawe co dalej z tą Superstacją będzie? Gdyby faktycznie pozostała kanałem informacyjnym, ale tabloidowym, to może by to się nawet wybroniło. Ale znając życie, to pewnie tylko okres przejściowy.
Pozdrawiam
www.wszystkiestronyswiata.pl
www.wszystkiestronyswiata.pl
Superstacja (HD)
Fajnie że wracają do tabloidowej wersji Superstacji bo brakuje takiej stacji w Polsce. Brakuje takiej wyluzowanej stacji informacyjnej. Publicystke z Superstacji mogli by dać do Polsat News 2 lub zrobić rebranding typu Polsat News Talk.
Superstacja (HD)
@Morus dokładnie, uważam że stacji informacyjnych mamy i tak za wiele i takie tabloidowe podejście jak na początku Superstacji będzie OK. Polsat ma swoje dwa kanały typowo informacyjne i nie potrzebuje utrzymywać kolejnej o tym samym profilu.
Superstacja (HD)
Ja bym powiedział, że Polsat ma jeden kanał stricte informacyjny. Zupełnie nie rozumiem, czemu mielibyśmy zaliczać do tego typu kanałów Polsat News 2, skoro jedyne co nadaje, to powtórki z PN + informacje na belkach.
Stacje radiowe, których słucham: Program II PR • Program III PR • PR Czwórka • Rock Radio
Stacje telewizyjne, które oglądam: Mezzo Live HD • Polsat News • TVN24 BIS • TVN Turbo
Stacje telewizyjne, które oglądam: Mezzo Live HD • Polsat News • TVN24 BIS • TVN Turbo
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Superstacja (HD)
SuperCzystki w Superstacji: https://www.omediach.info/superstacja-z ... TVfGFCDsZI
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Superstacja (HD)
Bardzo mnie ciekawi, co to za zmiany będą w jesiennej ramówce.
Superstacja (HD)
Jak to co? Będzie więcej newsów dotyczących polsatowskich programów i plotek w "Na tapecie" 
A co do zmiany oprawy graficznej - fajnie by było, gdyby powrócili do logotypu sprzed 2015 roku (oczywiście po lekkim odświeżeniu). To obecne jest zbyt mało wyraziste i mało mówi o charakterze stacji (który zapewne się zmieni).

A co do zmiany oprawy graficznej - fajnie by było, gdyby powrócili do logotypu sprzed 2015 roku (oczywiście po lekkim odświeżeniu). To obecne jest zbyt mało wyraziste i mało mówi o charakterze stacji (który zapewne się zmieni).
POZDRAWIAM | MANIEQ
-
- VIP Expert
- Kontakt:
Superstacja (HD)
Superstacja od jesieni z czterema godzinami premierowego programu dziennie (3 godziny pasmo informacyjne, 1 godzina program publicystyczny) + powtórki z Polsat News.
https://www.press.pl/tresc/58070,supers ... u-dziennie
https://www.press.pl/tresc/58070,supers ... u-dziennie
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
Superstacja (HD)
Czy to jeszcze jest sens aby tworzyć własną produkcję? Za chwilę już okrojoną obsadę będą musieli jeszcze okroić. Bardziej się spodziewałem rozszerzenia "Na tapecie" do formatu "Raportu" aniżeli takiej zmiany o której pisze Press.
Superstacja (HD)
Jeśli obędzie się bez inwazji Warzechów, Lisickich i Skibów, to wygląda na powtórkę scenariusza z PN2.
-
- VIP Expert
- Kontakt:
Superstacja (HD)
Nie mój styl, nawet jeśli Warzecha po wyrzuceniu z TVP się trochę otrzaskał 

Superstacja (HD)
Czyli ze Superstacji zostają już tylko wspomnienia.
Superstacja (HD)
Dzisiaj o 15:40 wydanie „nadzwyczajne” w związku z rocznicą wybuchu powstania warszawskiego - poprowadzą w duecie Bartek Cebeńko i Sylwia Madejska.