Polityka
Polityka
Zwiastun nie klei się w żaden sposób w całość, szykuje się zlepek scen, które nie mają ze sobą nic wspólnego.
Polityka
Zwiastun dość dobry. Chętnie obejrzę ten film 

Polityka
Zwiastun prezentuje się jak jakaś parodia disco polo spod remizy. Jeśli ktoś uważa to za dobre to ja się nie dziwę że polskie kino leży i kwiczy.
Polityka
Film będzie parodią, ale raczej w złym tego znaczenia słowie. Zwiastun rzeczywiście jak z remizy, głównie przez "Bałkanicę", no ale taki jest target produkcji.
Polityka
No właśnie w ostatnim czasie o polskim kinie się jednak lepiej mówiło o czym świadczy chociażby Oscar dla "Idy" czy nominacja "Zimnej wojny".
-
- VIP Expert
- Kontakt:
Polityka
Szykuje się ''Ucho Prezesa'' w stylu ''Kac Wawa''. Najlepszym tekstem w zwiastunie jest zdecydowanie ''Na Berlin!'' w wykonaniu Misiewicza w czołgu.
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
- wiatriwoda
- VIP Expert
Polityka
Gdy nie było Ucha, gdzie były wybitne kreacje aktorskie i po prostu było to nowe, inne, zaskakujące, to byłby hit, a tak wieje wtórnością trochę dla mnie. Tak jak Szydło w UP była świetna, tu też się zanosi, sam film o niej, to może było by lepsze rozwiązanie., lub o "Miśku", Królikowski o dziwo fajnie się zapowiada.
Polityka
Hasło "na Berlin" i tak będzie mi się kojarzyć tylko i wyłącznie z pamiętną okładką Przeglądu Sportowego po tym jak śp. Paweł Zarzeczny dowiedział się że zostanie zdymisjonowany z funkcji redaktora naczelnego przez niemieckie władze gazety.

- [email protected]
- VIP Expert
- Kontakt:
Polityka
To będzie kolejna część "Kogla-mogla" czy "Rancza"?
Obawiam się, że wbrew nadziei niektórych, ten film bardziej pomoże władzy, niż jej zaszkodzi.
Obawiam się, że wbrew nadziei niektórych, ten film bardziej pomoże władzy, niż jej zaszkodzi.

Polityka
Poniekąd się zgadzam - ludzie pójdą jak na komedię się pośmiać, nie wywoła to żadnego efektu obrzydzenia patologią władzy, a wręcz znieczuli. Na podobnej zasadzie można uznać, że "Posiedzenia rządu" Roberta Górskiego poprawiały wizerunek Donalda Tuska 
Chyba najbardziej zaskakujące momenty w zwiastunie to udział Macieja Stuhra (jakos mi umknęła informacja o jego występie) czy nawiązanie do nie tak przecież dawnej ucieczki Kazimierza Marcinkiewicza przed komornikiem

Chyba najbardziej zaskakujące momenty w zwiastunie to udział Macieja Stuhra (jakos mi umknęła informacja o jego występie) czy nawiązanie do nie tak przecież dawnej ucieczki Kazimierza Marcinkiewicza przed komornikiem

dość
Polityka
Kto zgadza się ze mną, że Vega powinien wylać z roboty gościa od plakatów?

Polityka
Akurat plakaty to najmniejszy problem tych arcydzieł filmowych
.
Ale ogólnie w Polsce plakaty filmowe wyglądają często jakby robione były od kalki.

Ale ogólnie w Polsce plakaty filmowe wyglądają często jakby robione były od kalki.
Polityka
Podane zostały filmowe imiona/nazwiska postaci:
Andrzej Grabowski - Prezes
Maciej Stuhr - Bartek
Antoni Królikowski - Arek
Janusz Chabior - Alojzy
Zbigniew Zamachowski - Ojciec Dyrektor
Tomasz Oświeciński - Ksiądz Marek
Ewa Kasprzyk - Jadwiga
Daniel Olbrychski - Stefan
Iwona Bielska - Piotrowicz
Marcin Bosak - Bankster
Tomasz Sapryk - Karpiński
Zbigniew Suszyński - Pacyna
Andrzej Grabowski - Prezes
Maciej Stuhr - Bartek
Antoni Królikowski - Arek
Janusz Chabior - Alojzy
Zbigniew Zamachowski - Ojciec Dyrektor
Tomasz Oświeciński - Ksiądz Marek
Ewa Kasprzyk - Jadwiga
Daniel Olbrychski - Stefan
Iwona Bielska - Piotrowicz
Marcin Bosak - Bankster
Tomasz Sapryk - Karpiński
Zbigniew Suszyński - Pacyna
Ostatnio zmieniony 13 sie 2019, 18:51 przez Pzet, łącznie zmieniany 1 raz.