Jak zawsze wierna TzG, chociaż w ostatnich edycjach zdarzało mi się, że reklamowa przerwa na herbatę znacznie mi się przedłużała

"39 i pół" pierwsze 2-3 odcinki na pewno i nie chciałabym się rozczarować, bo bardzo lubię Monikę Krzywkowską, niestety łyżką dziegciu są dla mnie nowi w obsadzie Kasprzykowski i Koterski

"Ninja Warrior", jak najbardziej, oby mnie tylko nie znużył, bo odpuszczę, "Love Island" spojrzę na te ładne ciała

ale coś straciłam cierpliwość do tego typu programów więc z BB będzie zapewne podobnie. "Zawsze warto" nie sądzę, żeby mnie porwało, zajawka nawet miło mnie zaskoczyła, ale coraz bardziej dostrzegam, że to chyba nie będzie "to".
"Starsza pani...." również spojrzę z ciekawości, bo podziwiam mamy celebrytów za odwagę, ale niestety spodziewam się tam trochę żenady

"Top Model" od czasu do czasu, bo bywa tam śmiesznie, ale nie lubię jurorów, może poza Sokołowską. "Czar Par" na pewno 1 i 2 odcinek, na początek, byłam na nagraniach oryginału, baaaardzo dawno to było, ale trochę pamiętam, więc chętnie porównam. "Pułapka" i "Pod powierzchnią" jeśli mnie wciągną... W zasadzie chyba do niczego nie jestem mocno "przyklejona". Też mi brakuje "AE", to akurat oglądałam po całości, ale jeśli faktycznie będzie prowadziła M. R-M to się chyba zapłaczę

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.