[TVN] Szpital
- CaptainMorgan
- VIP Expert
[TVN] Szpital
Ale zdjęcia nawet dalej trwają. Dziwna sytuacja.
[TVN] Szpital
Pytanie, czy zostaje na głównej antenie. Od 2 września jest wpisany na 14:30 w TVN, ale to chyba dla powtórek. Równie dobrze może być przeniesiony do TVN7.
#TVPZaMurem 

[TVN] Szpital
Jak dla mnie "Szpital" to kilka wałkowanych w kółko nieznacznie modyfikowanych scenariuszy. Ten serial już dawno stracił rację bytu.
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
[TVN] Szpital
Może będzie cicha przerzutka do TVN7 lub TTV. Wszak teraz transfery międzyantenowe są w modzie

Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
- Łotr1SW_TVN
- Poster
- Kontakt:
[TVN] Szpital
Może po prostu przesuną na później
[ Spoiler ]
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
[TVN] Szpital
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVN] Szpital
Serial wypalony na maxa, początki były ciekawe, ale to co się tu działo od kilku sezonów...
SAMW od wiosny w TVN? ;P
I ciekawe, czy sam szpital nadal wykorzystywany będzie jako plener w produkcjach krakowskiego TVN.
SAMW od wiosny w TVN? ;P
I ciekawe, czy sam szpital nadal wykorzystywany będzie jako plener w produkcjach krakowskiego TVN.
[TVN] Szpital
Ja też na początku to oglądałem ale później juź mi się to zaczęło nudzić. Ciekawe co będą pokazywać po tym jak wyemitują ostatnie odcinek.
[TVN] Szpital
W komentarzach ktoś się powołuje na jednego z aktorów serialu - nowe odcinki, te już nakręcone, wiosną 2020.
- wiatriwoda
- VIP Expert
[TVN] Szpital
Czyli nakręcili 2 sezony, to już do końca wyprują, powinni go przenieść do mniejszej stacji, tam by miał dobrą oglądalność.
[TVN] Szpital
Dokładnie, wtopą jak dla mnie będą ostatnie emisje na głównej antenie. Pasmo popołudniowe potrzebuje odświeżenia, a powtórki KR o 17 to nie wszystko.
Serialik ten można pożegnać bez żalu.
Serialik ten można pożegnać bez żalu.
#TVPZaMurem 

[TVN] Szpital
Myślę, że już pracują nad czymś nowym. Ale stworzenie nowej pozycji od podstaw wymaga dużo czasu. Zwłaszcza, jeśli ma to być serial na kilka lat, a nie jeden sezon.