[TVN] Top Model
[TVN] Top Model
Myślę, że powinno być całkiem dobrze, a promocji się nie dziwię. Wszak w poniedziałek na Polsacie wchodzi "Love Island - Wyspa Miłości". 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVN] Top Model
I to aż połowę emisji będzie się pokrywać z wyspiarskim show Polsatu, a grupa docelowa taka sama.
POZDRAWIAM, Medyk24
-
- Użytkownik
- x 1
- x 4
[TVN] Top Model
Bardzo emocjonalna zapowiedź całego sezonu "Top Model" - https://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/8- ... 75547.html
[TVN] Top Model
W tym roku zwyciężczyni lub zwycięzca podpisze kontrakt z agencją Model Plus. Oprócz tego stawką tradycyjnie jest sesja w Glamour i załącznik w postaci 100 000 zł - minus podatek. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVN] Top Model
Czy ja jestem jedyną osobą, która uważa, że cały etap castingowy jest zbędny i powinni od razu emitować część właściwą? Tudzież okroić castingi tylko do zdjęć grupowych.
WIDM 21 FAVES: LAKSHMI | MARIJE
HOTEL PARADISE 3 FAVES: KRYSTIAN | DAWID
LOVE ISLAND 3 FAVES: OLA D. | DAWID
HOTEL PARADISE 3 FAVES: KRYSTIAN | DAWID
LOVE ISLAND 3 FAVES: OLA D. | DAWID
[TVN] Top Model
Ale nie byłoby widać tak dużo "golizny", skoro program rywalizuje z "Love Island". TVN wiedział co robi wydłużając odcinki do 23:00. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2464
[TVN] Top Model
Castingi we wszystkich programach są spoko, jak się przewinie wizytówki uczestników czy jakieś inne zbędne wstawki. Dziś warto zobaczyć ostatniego uczestnika odcinka choćby
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN] Top Model
Castingi to mam wrażenie raczej dla beki sa pokazywane, bo trafiają sie takie okazy jak dziś ten ten co mu rodzice poki co wszystko sponsorują
No,aż szkoda kogoś takiego nie pokazać 

- sebastiannn
- Activist
- x 435
- x 310
[TVN] Top Model
Dobry pierwszy ep choć czasem nużący, może to przez wydłużony czas antenowy. Moją uwagę przykuła pierwsza dziewczyna z castingu i chłopak z Zespołem Tourette'a.
3 lata na forum

[TVN] Top Model
Bardzo dobra, intrygująca czołówka, świetne kadry, jak w bardzo dobrym filmie i zaskakujące użycie muzyki Kilara na plus.
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

-
- VIP Expert
- x 1068
- x 458
[TVN] Top Model
To już ósma edycja, 9 lat, a wcale tego nie czuć, program nic nie stracił na świeżości. Odcinek, mimo że dłuższy o pół godziny, zleciał mi tak samo jak zwykle. Na plus oryginalny pomysł z czołówką. Oby oglądalność dopisała.
#MediaBezWyboru
#MediaBezWyboru
[TVN] Top Model
W komercyjnej dopisała
Lepszy start niż poprzedniej edycji.

-
- Użytkownik
- x 1
- x 4
[TVN] Top Model
Wiadomo juz jaka była oglądalność "Top Model"?
[TVN] Top Model
1,5 mln widzów obejrzało premierę. Dwa razy więcej niż polsatowskie Love Island.