[TVP2] Koło Fortuny
[TVP2] Koło Fortuny
W końcu brak śpiewania w programie co bardzo mnie cieszy tak samo jak większa rola współprowadzącej Izy. Norbi się odnalazł i na pewno się rozkręci, bo do rozmów z ludźmi bardzo pasuje. Oglądalność raczej na pewno spadnie, ale ogólnie nie jest tak źle jak myślałem, że będzie.
Pozdrawiam, Telemann 

- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
[TVP2] Koło Fortuny
Norbi jak wspominał w wywiadach bardzo lubi gadać więc to jest program dla niego.
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
[TVP2] Koło Fortuny
Dzisiaj doszło do zabawnej wpadki. W tym zapisie odcinka od 7:32 jest ten moment który miał miejsce przy rundzie drugiej:
Kiedy jesteś gotowy ale tablica śpi
Kiedy jesteś gotowy ale tablica śpi

Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
[TVP2] Koło Fortuny
Fatalne te zmiany w "Kole". Co mnie interesują prywatne sprawy uczestników? Element muzyki był bardzo ważny w odświeżonej formule teleturnieju. Cieszyły się popularnością telewidzów, którzy wrzucali je do internetu. Powiecie,że się nabijali- pewnie tak,ale zaryzykuję stwierdzenie,że to zbudowało widownię i popularność teleturnieju- bo ludzie choćby dlatego go oglądali. Jakoś np. wersja z Tyńcem przepadła,a przecież zasady gry były te same..
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
[TVP2] Koło Fortuny
Zamiast być w takiej pozycji to lepiej byłoby, jakby tym kołem normalnie zakręcił, a później przeszedł do zasad i kategorii. Dziwnie to wyszło.
[TVP2] Koło Fortuny
Dla mnie to było bardzo dobre. Więcej takiego spontanu powinno być, a nie jak bobslej po torze, za każdym razem tak samo.
Pozdrawiam, Direct
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- Kontakt:
[TVP2] Koło Fortuny
Też mi się tak wydaje i u Norbiego jest mega luz - czasem coś za szybko zrobi/powie, ale wychodzi mu to raczej zabawnie
Wczoraj nawet przy podawaniu stałego zestawu liter w finale odwrócił kolejność dwóch liter, podczas gdy u Brzozowskiego nigdy to się nie zdarzyło (a o Tyńcu nawet nie wspomnę, bo tam zawsze była powtarzalność niektórych elementów - czułem, jakby ktoś za każdym razem puszczał te słowa z płyty) 

[TVP2] Koło Fortuny
Jednak to wielkrotne zwracanie się po imieniu zapchaniało trochę Tyńcem. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Koło Fortuny
Tyniec był powtarzalny od pewnego momentu. Na samym początku był tak naładowany, że nic dziwnego, że widownia mocno się polaryzowała - jedni widzowie to pokochali, drudzy znienawidzili. Tych drugich było więcej, więc producenci kazali mu się uspokoić
.

Pozdrawiam, Direct
-
- Activist
[TVP2] Koło Fortuny
Fajnie, że Iza dostaje coraz bardziej znaczącą rolę w Kole
Norbi w Kole nawet pasuję
chyba swoim luzem, to nawet troszkę lepiej od Rafała, który jest dużo spokojniejszy, ale zobaczymy jak dalej 

[TVP2] Koło Fortuny
Pomysł z rozszerzeniem roli Izy był strzałem w dziesiątkę, dziewczyna wręcz błyszczy przy świeżaku Norbim, który nawet przyjął rolę jej ucznia i się podporządkowuje.
POZDRAWIAM, Medyk24
[TVP2] Koło Fortuny
Zgadzam się, rozszerzenie roli Izy to był strzał w dziesiątkę 

[TVP2] Koło Fortuny
W dzisiejszym odcinku narzeczony jednej z uczestniczek jako fan obecnej, jak i minionych wersji teleturnieju przyniósł do studia dużo mniejsze, ale za to własnoręcznie zrobione "KF". 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Koło Fortuny
W dzisiejszym odcinku w rundzie drugiej wydaje mi się ze Norbi wykręcił 150 zł a za prawidłowa literę liczyło im 250zl
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- Kontakt:
[TVP2] Koło Fortuny
Wykręcił 250 zł