[TVP1] Gra słów - Krzyżówka
Tak, ale chodzi mi głównie o to, że za produkcję nie odpowiada centralnie Warszawa. Poza tymi programami, co wymieniłeś, to nadal jest mało produkcji ośrodków regionalnych na TVP1/TVP2.
A ile w TVP jest obecnie produkcji w pełni własnych? Większość wciąż produkują firmy zewnętrzne (choć sukces "Santorium Miłości" daje szansę, że choć w części ten stan rzeczy się zmieni). 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Podpisuję się obiema rencami. Tym bardziej, że jestem z Wrocławia.

Teleturniej mnie nie zawiódł, fajna rozrywka na popołudnie, chociaż rzeczywiście może przydałyby się pewne zmiany, które nie będą tak faworyzowały kolejności odpowiadania.
Program ciekawy tylko coś czuję że szybko zleci z anteny ponieważ jest bardzo mała promocja tego programu. Moja babcia jak ogląda TV i uwielbia takie programy, dopiero dzisiaj sie dowiedziała ode mnie że jest taki program xd
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
Może uznali, że promocją nowego teleturnieju jest emisja powtórki w ścisłym prime time TVP3
Ciekawe, jaki tam też będzie wynik...
[TVP1] Jaka to melodia?
Niezłe jaja. Dowiedziałem się, że dzisiaj jest nagrywana Gra Słów - Krzyżówka, więc możliwe że zmienili firmę castingową. Tylko skąd wzięli zawodników? Żadnej informacji nie widziałem, że ktoś szuka.
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
Sytuacja z nagraniami zmienia się jak w kalejdoskopie... Zawodnicy to nie problem, ponieważ produkcja szukała zawodników już w czerwcu na lipcowe nagrania, ale ponieważ maili było dużo, to sporo osób przeniesiono na wrzesień - więc może produkcja dogadała się z nową firmą castingową. Ja jeszcze w piątek dostałem informację, że nagrania wstrzymano
Słabiutko, gra słów - tak, ale krzyżówki tu nie zaznasz. Są tylko pseudo-logogryfy na poziomie podstawówki. I te zasady, o których mówiliście.
Spodziewałam się czegoś bardziej jak "Wer weiss es?". Są tam anagramy, minirebusy, prawdziwa, choć skromna krzyżówka i piramidka +1 w finale. No i przede wszystkim tempo. Ze sto haseł na odcinek, a nie marne 20. Zasady, jakby kogoś przypadkiem interesowało.

Spodziewałam się czegoś bardziej jak "Wer weiss es?". Są tam anagramy, minirebusy, prawdziwa, choć skromna krzyżówka i piramidka +1 w finale. No i przede wszystkim tempo. Ze sto haseł na odcinek, a nie marne 20. Zasady, jakby kogoś przypadkiem interesowało.

Ja też. Ja już miałem termin nagrania na lipiec, ale przeniosłem na wrzesień. W piątek produkcja mi powiedziała, że nic nie wiadomo, nie ma sygnału z TVP, czeski film, zaproszenia nie rozesłane. Więc albo ściemniali, albo druga firma skądś wytrzasnęła zawodników, dzwoniła po ludziach z jakiejś bazy TVP, czy coś.Tele Rozrywka pisze: ↑10 wrz 2019, 12:41 Sytuacja z nagraniami zmienia się jak w kalejdoskopie... Zawodnicy to nie problem, ponieważ produkcja szukała zawodników już w czerwcu na lipcowe nagrania, ale ponieważ maili było dużo, to sporo osób przeniesiono na wrzesień - więc może produkcja dogadała się z nową firmą castingową. Ja jeszcze w piątek dostałem informację, że nagrania wstrzymano![]()
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
Niestety te wszystkie zawirowania, które ciągną się od miesiąca to wina TVP, a nie produkcji.
Kontaktowałem się wczoraj z osobą, która pracuje w TVP w Warszawie i zna temat, ale nic się nie dowiedziałem...
Kontaktowałem się wczoraj z osobą, która pracuje w TVP w Warszawie i zna temat, ale nic się nie dowiedziałem...
W czwartek emisja dwóch odcinków o 15:10 i 15:40.
Jeśli się nic nie zmieni, to drugi i trzeci odcinek TVP3 pokaże premierowo dziś i jutro wieczorem.
Jeśli się nic nie zmieni, to drugi i trzeci odcinek TVP3 pokaże premierowo dziś i jutro wieczorem.

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Jednak załapałem się na jakąś powtórkę. Cóż, krzyżówki są różne, a tutaj jest jazda na jednym schemacie.
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Brak emisji programu na TVP 3. W zamian emitowany jest program "Cafe piosenka".
To tak jak ja... Wiesz coś więcej?PRT pisze: ↑10 wrz 2019, 12:58Ja też. Ja już miałem termin nagrania na lipiec, ale przeniosłem na wrzesień. W piątek produkcja mi powiedziała, że nic nie wiadomo, nie ma sygnału z TVP, czeski film, zaproszenia nie rozesłane. Więc albo ściemniali, albo druga firma skądś wytrzasnęła zawodników, dzwoniła po ludziach z jakiejś bazy TVP, czy coś.Tele Rozrywka pisze: ↑10 wrz 2019, 12:41 Sytuacja z nagraniami zmienia się jak w kalejdoskopie... Zawodnicy to nie problem, ponieważ produkcja szukała zawodników już w czerwcu na lipcowe nagrania, ale ponieważ maili było dużo, to sporo osób przeniesiono na wrzesień - więc może produkcja dogadała się z nową firmą castingową. Ja jeszcze w piątek dostałem informację, że nagrania wstrzymano![]()
-
- Użytkownik
- x 4
- x 8
Witam serdecznie. Jak mozna zgłosić się do udziału w nowym teleturnieju TVP1?