[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Ktoś ze dwa dni temu w komentarzu na fb chyba napisał, że Martyna prywatnie to świetna dziewczyna, zabawna, na pewno nie będziemy się z nią nudzić. Niestety na razie dała się poznać jako maruda
głodna, umyć się nie może, ma nadzieję, że dziś wreszcie będą łóżka...

[TVN/TVN7] Big Brother
^^ I mówiąca nonstop to samo. Teraz w kuchni coś innego w końcu mówi...
- mseptember
- Użytkownik
- x 47
- x 125
[TVN/TVN7] Big Brother
Jak się będą tak tłoczyć na tym korytarzu z walizkami, to w końcu ktoś spadnie...
- mseptember
- Użytkownik
- x 47
- x 125
[TVN/TVN7] Big Brother
Ktoś się pytał o Madzię, a Madzia przecież jest...
[TVN/TVN7] Big Brother
To nie jego tata, to jego "przyjaciel".
- mseptember
- Użytkownik
- x 47
- x 125
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale wystrojeni. Zaraz ten obiad chyba.
Ja nie wiem znam wiele osób, które takie foty rzucają i nie są ani lesbijkami, ani gejami, ani bi...
Poza tym Łukasz to ciacho, a ten przyjaciel cóż...
Chyba, że Łukasz za grosz gustu nie ma. To niech szuka babeczki w BB. Mam już dwie kandydatki.
Ja nie wiem znam wiele osób, które takie foty rzucają i nie są ani lesbijkami, ani gejami, ani bi...
Poza tym Łukasz to ciacho, a ten przyjaciel cóż...

[TVN/TVN7] Big Brother
Co wy macie z tym bi, za dużo chyba tego wszędzie widzicie.
[TVN/TVN7] Big Brother
@maniana92
Nie dziwię się ludziom, że się doszukują. TVN już widzów przyzwyczaił, że żaden program w tej stacji nie może odbyć się bez zboczeń. Piszę "zboczeń", bo ostentacyjne epatowanie ludźmi LGBT właśnie do zboczeń zaliczam. Zaś do samych osób raczej nic nie mam, ale w TVN jest ich stanowczo za dużo.
Nie dziwię się ludziom, że się doszukują. TVN już widzów przyzwyczaił, że żaden program w tej stacji nie może odbyć się bez zboczeń. Piszę "zboczeń", bo ostentacyjne epatowanie ludźmi LGBT właśnie do zboczeń zaliczam. Zaś do samych osób raczej nic nie mam, ale w TVN jest ich stanowczo za dużo.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2019, 14:07 przez bustram, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
@bustram
Za taki post bana powinieneś dostać.
Za taki post bana powinieneś dostać.
„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”
[TVN/TVN7] Big Brother
Dobra, a kiedy będą skierowane kamery na ogród, dom oraz unicorna? Za co ja płacę?
[TVN/TVN7] Big Brother
Wywalili wszystkich na dwór. Może im górę otworzą?