Karol pisze: ↑09 wrz 2019, 20:11
Ankiety są częścią reality show, które absorbuje do 50-paru razy bardziej (w sensie czasowym) niż wskazane przez Ciebie programy telewizyjne.
Pomyłka - to jeden temat, dotyczący tego reality show absorbuje 50 razy więcej czasu niż wskazane przeze mnie programy TV.
Twój temat z ankietą to inna para kaloszy. Dobrze, że wspomniałeś o czasie. Powiedz mi, ile zajmuje przejrzenie wyników ankiety i 4 postów?
To prawda, że główny wątek o BB jest popularny i nie zaprzeczyłem temu ani razu w tym temacie, niemniej prawdą jest, że działa to też jak łańcuszek - absorbuje on tyle czasu, bo ciągle ktoś w nim pisze, co chwilę są nowe strony, trzeba go cały czas przeglądać. Podejrzewam, że więcej czasu zabsorbuje więc długi temat niż wątek z ankietą do którego wejdziesz raz na dzień, bo więcej ci do nadrobienia nie będzie potrzebne. Nawet nowi użytkownicy/goście będą mieli setki stron do przejrzenia, zamiast 1-2.
Przydałoby się w twoim marketingu mniej monotematyczności, tym bardziej, że nie jesteś właścicielem marki BB i nie wiesz, jak długo będzie na antenie.
Karol pisze:Link to takie udogodnienie dla fanów BB.
Jak to ma się do wcześniejszych argumentów typu "forum ma zarabiać"?
Karol pisze:I wierz mi, gdybyś oglądał którykolwiek z programów tv o których piszesz, wiedziałbyś, że są tu ludzie w pewien sposób uzależnieni od telewizji. Ja mam co najwyżej swoje sympatie w EPG.
Tak, wszędzie - nie tylko na tym forum - są ludzie uzależnieni od TV i nie tylko od BB.
A ty robisz wizytówkę forum w postaci jednego wielkiego tematu i jednego - martwego, bo to ta sama grupa, a resztę ignorujesz.
Karol pisze:Nie wiem co usiłujesz osiągnąć. Może zacznij oglądać jakieś programy telewizyjne, opowiedz o wrażeniach i wtedy także im damy szansę zaistnieć na stronie głównej forum? Bo inaczej dyskusja jest bez sensu.
Poza tym krytyką twojego kierowania forum zaprezentowałem pewną propozycję, a ty dopiero teraz raczyłeś na nią odpowiedzieć