Polsat News (HD)

Pozostałe stacje nadawane przez Polsat i pod jego szyldem.
Awatar użytkownika
United
Użytkownik
Posty: 167
Rejestracja: 25 cze 2018, 19:16
x 29
x 28

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: United »

Wow! Podczas dzisiejszego "W rytmie dnia" w trakcie programu pokazano obraz z innej kamery, niż tej skierowanej na prezentera. Byleby częściej, jak w TVN24.
,,Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów''
- Isaac Newton.
Awatar użytkownika
Mateusz44
VIP Expert
Posty: 1420
Rejestracja: 07 maja 2012, 7:01
x 33
x 64

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mateusz44 »

Zwróciliście uwagę, że stół jest wydłużany?
Porównacie sobie jego wielkość w Śniadaniu w Polsat News .
A chociażby w Wydarzeniach. :)
Miły akcent.
[ Spoiler ]
[email protected]
Użytkownik
Posty: 37
Rejestracja: 27 sie 2019, 9:19
x 3
x 6

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: [email protected] »

Faktycznie, to wiele zmienia i zaczynam zmieniać zdanie, co do tego stołu. Jeszcze parę wydań Wydarzeń i będę może go lubić bardziej niż poprzedni
Awatar użytkownika
mateusz_71
VIP Expert
Posty: 3013
Rejestracja: 08 cze 2013, 9:46
Lokalizacja: Wrocław
x 208
x 93
Kontakt:

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mateusz_71 »

Kilka minut temu, podczas reklamy Plusa, testowo odkodowano Polsat News w naziemnej telewizji cyfrowej. Kanał jest dostępny dla wszystkich w MUX 4.
https://tvpolsat.info/news/31348/polsat ... sty-hbbtv/
vlcsnap-00021.png
vlcsnap-00022.png
bastus18
Junior
Posty: 1016
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków
x 10
x 26

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bastus18 »

Polsat News na stałe przydałby się w NTC.
Awatar użytkownika
Desovsky
Użytkownik
Posty: 208
Rejestracja: 08 kwie 2017, 21:06
x 689
x 26

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Desovsky »

Ktos zna na jakich parametrach można odebrać Polsat News w tym przypadku? Prawdopodobnie z nadajnika PKiN albo z Raszyna.
Pozdrawiam! :DD 🏳️‍🌈
Awatar użytkownika
mateusz_71
VIP Expert
Posty: 3013
Rejestracja: 08 cze 2013, 9:46
Lokalizacja: Wrocław
x 208
x 93
Kontakt:

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mateusz_71 »

Można oglądać w ramach MUX 4 i emisji eksperymentalnej w DVB-T2 z nadajników: Gdańsk/Chwaszczyno (kanał 22, 50 kW), Poznań/Śrem (kanał 28, 40 kW), Katowice/Kosztowy (kanał 40, 10 kW) i Warszawa/PKiN (kanał 45, 3 kW).
https://bip.uke.gov.pl/pozwolenia-radio ... jne,5.html
Dkdomjk
Obserwator
Posty: 324
Rejestracja: 20 cze 2016, 14:58
x 293
x 38

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dkdomjk »

Polsat News można także oglądać w platformie hybrydowej, na kanałach należących do Polsatu.
Zdzichu
VIP Expert
Posty: 795
Rejestracja: 16 lis 2016, 18:00
Lokalizacja: Radom
x 111
x 157

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Zdzichu »

Piekło zapłonęło ;) Solorz uruchamia za darmo płatny PN - tylko ciekawe czy nie z okazji i na czas wyborów albo żeby ratować pogrążony w kryzysie MUX 4.

Ciekawe czy wpłynie to na oglądalność - ale to już by musieli uruchomić jakieś działania na serio, prawie jak TVP trąbić o tym bez przerwy w autopromocji. Ale w sumie mnie to nie dziwi - dawniej widziałbym w tym miejscu Superstację która idealnie wpisywała się w model niskobudżetowej stacji informacyjnej dla DVB-T ale po faktycznej kasacji PN2 i SS nie ma co nawet tam pokazywać...
Dkdomjk
Obserwator
Posty: 324
Rejestracja: 20 cze 2016, 14:58
x 293
x 38

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dkdomjk »

Mnie bardzo ciekawi jak długo potrwają te testy.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14444
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 19
x 200
Kontakt:

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Mnie ciekawi czy to zapowiedź przekształcenia MUX4 w darmowy multipleks na wzór MUX3.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Zdzichu
VIP Expert
Posty: 795
Rejestracja: 16 lis 2016, 18:00
Lokalizacja: Radom
x 111
x 157

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Zdzichu »

Nie fantazjuj Poland. I nie. NIE zmienią nazwy TV4 i TV6 na Polsat 4 i Polsat 6 xD
mrc5
Obserwator
Posty: 490
Rejestracja: 26 mar 2008, 12:46
Lokalizacja: Warszawa
x 2
x 3

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mrc5 »

Zdzichu pisze: 20 wrz 2019, 19:40 Ciekawe czy wpłynie to na oglądalność - ale to już by musieli uruchomić jakieś działania na serio, prawie jak TVP trąbić o tym bez przerwy w autopromocji.
Nie wiem, czy działania "na serio" by nie zaszkodziły długofalowo (zakładając, ze Solorz chce mieć ten PN odkodowany na dłużej). Mogłaby się rozpętać niezła wojenka: z jednej strony TVP mogłoby być niezadowolone ze złamania monopolu informacyjnego w DVB-T, z drugiej strony pewne kręgi władzy ucieszyłyby się z nowej, "umiarkowanej alternatywy" dla widzów, z trzeciej - w kręgach opozycji mógłby zostać podniesiony temat "wpływ zakodowanej TVN24 na polską scenę polityczną".
Awatar użytkownika
Giovanni
Obserwator
Posty: 459
Rejestracja: 11 wrz 2017, 19:25
x 50
x 40

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Giovanni »

W sumie fajnie że jest Polsat News na DVB-T - Podaruj sobię odrobinę luksusu.
Uwielbiam alternatywną historię ,jestem kibicem Legii i najchętniej cofnąłbym czas ;D
tvferdex97
Junior
Posty: 1432
Rejestracja: 14 maja 2014, 6:59
x 5
x 12

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: tvferdex97 »

Bardziej bym wolał ponownie Polsata głównego w HD, ale to przecie kwestia czasu, aż coraz bardziej rozrośnie DVB-T w wersji 2. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości