[TVN/POLSAT] Dancing with the Stars - Taniec z Gwiazdami
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
A to się uśmiałem.
www.biegi-narciarskie.yoyo.pl Zapraszam
Dla mnie oba formaty są dobre,z tym że TzG już się przejadło.
Nie wydaje mi się żeby JOŚ miało lepszą oprawę graficzną... No cóż kwestia gustu. Ale studio TzG jest gorsze od Polsatowskiego konkurenta. Chociaż... do tego programu potrzeba tylko parkiet i inne udziwnienia widocznie nie są potrzebne.
Sukces programu nie zależy od studia tylko od formuły i wykonania.dumbo93 pisze:Ten program to dno. Co z tego ze oglądalnosc duża, jak mają małe, brzydkie studio po fabryce traktorów.

A i studio jest podobne do tych, których możemy oglądać w zagranicznych edycjach i w polskim TzG jak wspomniał Kryterium0 - ''nasz'' obszar studyjny w naszej polskiej edycji tego projektu jest jednym z największych w światowych odsłonach tego formatu.

Porównywać oprawę Jak oni Śpiewają do oprawy Tańca z Gwiazdami to tak jakby porównać TV Trwam do Vivy.dumbo93 pisze:Polsat nagrywa JOŚ może w mniejszym studiu, ale za to ładniejszym i bardziej efektownym. I napewno JOŚ ma lepszą oprawę graficzną niż TzG.

Wydaje mi się że Dumbo93 jest troszkę stronniczy (ten avatar). Myślałem że to tylko tak sobie ma logo Polsatu, a tu widzę że jednak SOLORZSAT jest jego faworytem. Oj nie ładnie, nie ładnie!Ice pisze:Sukces programu nie zależy od studia tylko od formuły i wykonania.dumbo93 pisze:Ten program to dno. Co z tego ze oglądalnosc duża, jak mają małe, brzydkie studio po fabryce traktorów.A wykonanie TzG jest jak najbardziej bardzo dobre i profesjonalne. A oglądalność bardzo, ale to bardzo się liczy - ludzie pokazują, że ten program to jednak nie dno tylko bardzo dobra rozrywka - sądzi tak 5mln widzów.
A i studio jest podobne do tych, których możemy oglądać w zagranicznych edycjach i w polskim TzG jak wspomniał Kryterium0 - ''nasz'' obszar studyjny w naszej polskiej edycji tego projektu jest jednym z największych w światowych odsłonach tego formatu.![]()
Porównywać oprawę Jak oni Śpiewają do oprawy Tańca z Gwiazdami to tak jakby porównać TV Trwam do Vivy.dumbo93 pisze:Polsat nagrywa JOŚ może w mniejszym studiu, ale za to ładniejszym i bardziej efektownym. I napewno JOŚ ma lepszą oprawę graficzną niż TzG.Oba formaty mają inne oprawy zarówno dźwiękowe jak i muzyczne - co za tym idzie ocena obu dwóch grafik powinna być - moim zdaniem - wystawiona osobno i bez porównywania.
A czy ty Dumbuś odbierasz TVN?
No tak Ice oprawa JOŚ jest bez porównywania lepsza od oprawy TzG.
Polsat-Włącz Emocje!
Wydaje mi się że przesadzaszdumbo93 pisze:No tak Ice oprawa JOŚ jest bez porównywania lepsza.

O matko też mi rewelacja. Wszyscy ekscytowali się tym np. że w jednej z edycji zatańczy Kammel i ten odpadł prawie od razu!
felik - Rutowicz nie weźmie udziału w żadnym programie dla gwiazd. To tylko plotki. Nadal wiąże ją kontrakt z Endemolem (lub ATM). Co za tym idzie - zakaz występowania u konkurencji - zresztą Jolanta już dawno łamała tą zasadę jednak ''w porę'' producenci z którymi Jola ma podpisana umowę - zainterweniowali. W związku z tym rzadko pojawia się w telewizji.felik3 pisze:Jolanta Rutowicz w “Tańcu z Gwiazdami 8″?
Nie ustają spekulacje brukowców dotyczące Jolanty Rutowicz. Tabloidy i serwisy plotkarskie od dłuższego czasu prześcigają się w kolejnych rewelacjach na temat telewizyjnych planów zwyciężczyni czwartej edycji “Big Brothera”.
http://www.reality-tv.pl/?p=1377#more-1377
Jest już oficjalna lista uczestników 9 edycji programu:
Agata Kulesza - aktorka, widzom TVN znana przede wszystkim z serialu "Hela w opałach"
Anna Popek - dziennikarka TVP
Katarzyna Walter - aktorka, znana m.in. z serialu "Hela w opałach"
Ilona Felicjańska - słynna polska modelka
Marta Żmuda-Trzebiatowska - aktorka, dała się poznać w serialu "Teraz albo nigdy"
Sylwia Gruchała - najsłynniejsza polska florecistka, skłócona z władzami Polskiego Związku Szermierczego
Natalia Lesz - piosenkarka
Paweł Stasiak - muzyk, wokalista zespołu Papa D
Oleg Sawkin - aktor, znany z serialu "Na Wspólnej"
Krzysztof "Diablo" Włodarczyk - jednej z najsłynniejszych polskich pięściarzy
Alan Andersz - aktor, znany z serialu "39 i pół"
Marek Włodarczyk - aktor, znany m.in. z serialu "Kryminalni"
Sambor Czarnota - aktor, znany z "Egzaminu z życia"
Do wymienionych gwiazd dołączy jeszcze jeden mężczyzna. Na razie jednak, jego nazwisko pozostaje tajemnicą.
TVN24.pl
Agata Kulesza - aktorka, widzom TVN znana przede wszystkim z serialu "Hela w opałach"
Anna Popek - dziennikarka TVP
Katarzyna Walter - aktorka, znana m.in. z serialu "Hela w opałach"
Ilona Felicjańska - słynna polska modelka
Marta Żmuda-Trzebiatowska - aktorka, dała się poznać w serialu "Teraz albo nigdy"
Sylwia Gruchała - najsłynniejsza polska florecistka, skłócona z władzami Polskiego Związku Szermierczego
Natalia Lesz - piosenkarka
Paweł Stasiak - muzyk, wokalista zespołu Papa D
Oleg Sawkin - aktor, znany z serialu "Na Wspólnej"
Krzysztof "Diablo" Włodarczyk - jednej z najsłynniejszych polskich pięściarzy
Alan Andersz - aktor, znany z serialu "39 i pół"
Marek Włodarczyk - aktor, znany m.in. z serialu "Kryminalni"
Sambor Czarnota - aktor, znany z "Egzaminu z życia"
Do wymienionych gwiazd dołączy jeszcze jeden mężczyzna. Na razie jednak, jego nazwisko pozostaje tajemnicą.
TVN24.pl
9? Chyba wkradł się mały błąd - powinno być 8 edycji 
Obsada jest dość ciekawa, jednak bez przesady. Wyraźnie widać, że na udział w programie jest co raz mniej chętnych.
Według mnie największymi gwiazdami tej edycji, będą gwiazdy nowych seriali TVN - "39 i pół" i "Teraz albo nigdy", czyli Marta żmuda-Trzebiatowska oraz Alan Andersz, którzy są teraz bardzo popularni i na pewno przyciągną widzów. A ich udział w "Tańcu..." zaprocentuje także większą oglądalnością seriali w których grają. Interesująca taktyka. Marta będzie z pewnością nową Kasią Cichopek, a Alan Mateuszem Damięckim tej edycji.
Gwiazdy typu - Agata Kulesza, Katarzyna Walter, Sylwia Gruchała, Natalia Lesz, Oleg Sawkin, Paweł Stasiak czy Sambor Czarnota raczej nie są ciekawymi osobowościami, a niektórzy nawet o nich w ogóle nie słyszeli.
Natomiast myślę, że Ilona Felicjańska, Marek Włodarczyk czy Krzysztof "Diablo" Włodarczyk mogą zajść daleko.
Zastanawia mnie tylko co w TVN robi Anna Popek? Kto ją tam w ogole zaprosił? Udział tak tandetnej gwiazdy brukowców jest najlepszym dowodem, że historia "Tańca z Gwiazdami" powoli dobiega końca.
Mimo to myślę, że "Taniec z Gwiazdami" ponownie zgromadzi wielomilionową widownię.

Obsada jest dość ciekawa, jednak bez przesady. Wyraźnie widać, że na udział w programie jest co raz mniej chętnych.
Według mnie największymi gwiazdami tej edycji, będą gwiazdy nowych seriali TVN - "39 i pół" i "Teraz albo nigdy", czyli Marta żmuda-Trzebiatowska oraz Alan Andersz, którzy są teraz bardzo popularni i na pewno przyciągną widzów. A ich udział w "Tańcu..." zaprocentuje także większą oglądalnością seriali w których grają. Interesująca taktyka. Marta będzie z pewnością nową Kasią Cichopek, a Alan Mateuszem Damięckim tej edycji.
Gwiazdy typu - Agata Kulesza, Katarzyna Walter, Sylwia Gruchała, Natalia Lesz, Oleg Sawkin, Paweł Stasiak czy Sambor Czarnota raczej nie są ciekawymi osobowościami, a niektórzy nawet o nich w ogóle nie słyszeli.
Natomiast myślę, że Ilona Felicjańska, Marek Włodarczyk czy Krzysztof "Diablo" Włodarczyk mogą zajść daleko.
Zastanawia mnie tylko co w TVN robi Anna Popek? Kto ją tam w ogole zaprosił? Udział tak tandetnej gwiazdy brukowców jest najlepszym dowodem, że historia "Tańca z Gwiazdami" powoli dobiega końca.
Mimo to myślę, że "Taniec z Gwiazdami" ponownie zgromadzi wielomilionową widownię.
A widzieliście jak Popek byla oburzona tym że odpadła?:D
No właśnie. I jeszcze zafundowała Dwójce darmową reklamę na antenie TVN-u.
Też mi reklama. Gwiazdy komercyjnych telewizji występują na publicznej antenie i także promują swoje programy. Poza tym to jest urok audycji na żywo, że nigdy nie wiesz co ktoś powie. Poza tym czy ludzie jej nie kojarzą z "Pytania na śniadanie"? Każdy wiedział czym ona się zajmuje.
{{{A gdzie komentarz do newsa? Kolejny post z samym cytatem = ostrzeżenie. - Tomek}}}W najbliższym odcinku gwiazdy zatańczą american smooth i sambę. Gościem specjalnym programu będzie Danny.
Szósty odcinek „Tańca z gwiazdami” otworzy występ grupy Volt Agustina Egurroli, która tym razem zatańczy do utworu „Get The Party Started”. Sześć panów i trzy panie zaprezentują na parkiecie american smooth i gorącą sambę. Gwiazdą specjalna tego wieczoru, która wystąpi tuż przed ogłoszeniem wyników będzie szwedzki muzyk – Danny, który widzom TVN znany jest z występu podczas tegorocznej edycji Sopot Festiwalu.
Muzyk zaśpiewa swój największy hit „Tokyo”, pochodzący z jego debiutanckiej płyty „Heart Beats".
Danny Saucedo to 22-letni wokalista, którego kariera rozpoczęła się po występie w szwedzkiej edycji Idola w 2006 roku.
Od tego czasu Danny wydał już kilka przebojowych singli ('Tokyo', 'Play It for The Girls' czy ‘I'll Be Over You') i nagrał debiutancką płytę 'Heart Beats', która z miejsca stała się Złotą Płytą. Przy jej produkcji czuwał m.in. współtwórca sukcesów grupy September - Jonas Von der Burg - co gwarantuje że taneczno-popową brzmienie albumu jest na najwyższym poziomie. Aktualnie Danny święci triumfy wraz z zespołem EMD utworzonym wraz z dwoma uczestnikami szwedzkiego Idola – Erikiem i Mattiasem - a na koniec roku planuje wydanie swojej drugiej solowej płyty.
http://tanieczgwiazdami.plejada.pl/2039 ... detal.html