TVP INFO (HD)
TVP INFO (HD)
Bardzo dobrze że jest w końcu przeciwwaga dla kłamstw funkcjonariuszy tvnu. No ale wiem, że dla niektórych dalej pasowałoby jakby wszystko było jak przed 2015 rokiem.
TVP INFO (HD)
Przeciwwaga - bardzo proszę, ale nie za publiczne pieniądze. Budować swoje, prywatne imperium medialne, jeśli nie wystarcza już to co jest. Zresztą na razie nie ma sensu tego rozdrapywać 

TVP INFO (HD)
A to przypadkiem nie PO miało zlikwidować abonament?
No ale kiedy kłamali na swoją modłę w TVP to jednak widocznie im to pasowało i nie zrezygnowali z tej kroplówki
.
No ale kiedy kłamali na swoją modłę w TVP to jednak widocznie im to pasowało i nie zrezygnowali z tej kroplówki

TVP INFO (HD)
Mniej (o wiele mniej) nachalnej propagandy, pasków grozy i dezinformacji życzę 

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

-
- VIP Expert
- x 54
- x 163
- Kontakt:
TVP INFO (HD)
@N-O-R-O-N twoje życzenia się spełnią, ale raczej za 4-5 lat patrząc na obecne sondaże wyborcze.
Dzisiejsze TVP Info niestety nie da się oglądać: te same tematy (dobry PiS, zła opozycja), ci sami goście, paski grozy itd. Jedynie oglądam na tym kanale tylko i wyłącznie ''Studio Wschód'' o krajach byłego ZSRR.
Ja z kolei życze TVP Info przede wszystkim obiektywności (choć te życzenia raczej się nie spełnią).
Dzisiejsze TVP Info niestety nie da się oglądać: te same tematy (dobry PiS, zła opozycja), ci sami goście, paski grozy itd. Jedynie oglądam na tym kanale tylko i wyłącznie ''Studio Wschód'' o krajach byłego ZSRR.
Ja z kolei życze TVP Info przede wszystkim obiektywności (choć te życzenia raczej się nie spełnią).
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
TVP INFO (HD)
Proszę, abyś zaprzestał bezpodstawnego nazywania innych osób "funkcjonariuszami".
Pozdrawiam, Trzeciak
TVP INFO (HD)
@Trzeciak
Od kiedy to słowo funkcjonariusz jest niewłaściwe? Czy np. wszyscy policjanci, którzy zostali tak nazwani też powinni się obrazić? Przecież często w artykułach czy różnych materiałach jest stosowana taka nazwa "funkcjonariusz policji". Funkcjonariuszem można też określić kogoś, który służy czemuś. I tak właśnie określam "dziennikarzy" TVN.
Od kiedy to słowo funkcjonariusz jest niewłaściwe? Czy np. wszyscy policjanci, którzy zostali tak nazwani też powinni się obrazić? Przecież często w artykułach czy różnych materiałach jest stosowana taka nazwa "funkcjonariusz policji". Funkcjonariuszem można też określić kogoś, który służy czemuś. I tak właśnie określam "dziennikarzy" TVN.
TVP INFO (HD)
@Pawel ale gdybyś napisał tak o dziennikarzach z TVP to by nikt nie zauważył 

TVP INFO (HD)
@@KubaBing oczywiście. Na tym forum po TVP można jechać bez ograniczeń, ale jak napiszesz prawdę o działaniach TVN to od razu jesteś na cenzurowanym i prosisz się o bana.
TVP INFO (HD)
@Pawel a gdy już doprosisz się bana, odgrażasz się administracji robieniem kopii postów/PW/emaili, jakby Ci zależało na obecności tutaj. Nie odpowiada, to odejdź i pozwól żyć innym w zaklamanej równoległej rzeczywistości kreowanej przez "funkcjonariuszy" TVN, zamiast publicznie się wyżalać.
Poza tym pomyliłeś watki.
TVP INFO (HD)
Bo słowo "funkcjonariusz" oznacza pracownika służb państwowych, a TVN to prywatna firmaPawel pisze: ↑06 paź 2019, 19:38 Od kiedy to słowo funkcjonariusz jest niewłaściwe? Czy np. wszyscy policjanci, którzy zostali tak nazwani też powinni się obrazić? Przecież często w artykułach czy różnych materiałach jest stosowana taka nazwa "funkcjonariusz policji". Funkcjonariuszem można też określić kogoś, który służy czemuś. I tak właśnie określam "dziennikarzy" TVN.

TVP INFO (HD)
Ano tak bo jak ktoś ma odmienne zdanie od administracji to trzeba go uciszyć. Taka tolerancja dopóki ktoś jest posłuszny. A jak ma odmienne zdanie to wypad.Karol pisze: ↑06 paź 2019, 21:59 @Pawel a gdy już doprosisz się bana, odgrażasz się administracji robieniem kopii postów/PW/emaili, jakby Ci zależało na obecności tutaj. Nie odpowiada, to odejdź i pozwól żyć innym w zaklamanej równoległej rzeczywistości kreowanej przez "funkcjonariuszy" TVN, zamiast publicznie się wyżalać.
Wątków nie pomyliłem, odpowiadałem jedynie na absurdalne zarzuty @Trzeciaka, które umieścił w tym wątku.
TVP INFO (HD)
Gdybyś był posłuszny, to już dawno bym to wykorzystał.
Jakie jest moje zdanie jako administratora?
Jakie jest moje zdanie jako administratora?
TVP INFO (HD)
W tamtej rzeczywistości przed 2016 rokiem, było o wiele mniej pieniędzy wydawanych na ten cyrk, niż jest to robione obecnie.
Już pomijam fakt, że TVP wymagała doinwestowania, ale nie w takiej formie jakiej ma to miejsce obecnie.
TVP nie ma dziennikarzy, ani twarzy. Która byłaby w stanie pociągnąć ten bajzel. W TVP obecnie robi się szopki i krzykliwe tabloidowe szczucie.
Dziś przez cały dzień się "podniecali" taśmami POwca, zamiast trochę stonować i pokazać inne ciekawostki z życia codziennego. Naprawdę mam serdecznie dosyć oglądania takiej telewizji za moje pieniądze. I nie lubię narzucania opinii z góry przez obecne serwisy informacyjne i wyciągania pochopnie tezy. Już ze skazaniem na zero. W poprzedniej wersji INFO nie było mowy, o tego typu zagrywkach.
Większość elektoratu PiS-u nie jest w stanie zauważyć podstawowej różnicy, między TVP sprzed 2016, a po 2016. Zauważają, że obecnie jest równowaga między TVN/TVP. I co to ma być za argument? I gdzie ta wolność słowa o której wszyscy mówią? Rozumiem, że szczucie PO to jedyne na co stać TVP i wszystkich, którzy staną na ich drodze. Już nie mogę się doczekać, aż w końcu ktoś w tym bunkrze głupoty nie wytrzyma i sam zacznie podkładać pluskwy w TVP. Wtedy dopiero szambo by wywaliło.
A i widzę, że niektórzy nadal mylą pojęcia rodem z KOMUNY, ale cóż. Pluralizmu na naszym rynku medialnym nie zbudujemy.
Już pomijam fakt, że TVP wymagała doinwestowania, ale nie w takiej formie jakiej ma to miejsce obecnie.
TVP nie ma dziennikarzy, ani twarzy. Która byłaby w stanie pociągnąć ten bajzel. W TVP obecnie robi się szopki i krzykliwe tabloidowe szczucie.
Dziś przez cały dzień się "podniecali" taśmami POwca, zamiast trochę stonować i pokazać inne ciekawostki z życia codziennego. Naprawdę mam serdecznie dosyć oglądania takiej telewizji za moje pieniądze. I nie lubię narzucania opinii z góry przez obecne serwisy informacyjne i wyciągania pochopnie tezy. Już ze skazaniem na zero. W poprzedniej wersji INFO nie było mowy, o tego typu zagrywkach.
Większość elektoratu PiS-u nie jest w stanie zauważyć podstawowej różnicy, między TVP sprzed 2016, a po 2016. Zauważają, że obecnie jest równowaga między TVN/TVP. I co to ma być za argument? I gdzie ta wolność słowa o której wszyscy mówią? Rozumiem, że szczucie PO to jedyne na co stać TVP i wszystkich, którzy staną na ich drodze. Już nie mogę się doczekać, aż w końcu ktoś w tym bunkrze głupoty nie wytrzyma i sam zacznie podkładać pluskwy w TVP. Wtedy dopiero szambo by wywaliło.

A i widzę, że niektórzy nadal mylą pojęcia rodem z KOMUNY, ale cóż. Pluralizmu na naszym rynku medialnym nie zbudujemy.

[ Spoiler ]
TVP INFO (HD)
To chyba nie ma nic wspólnego wyrażaniem swojego odmiennego zdania, a przykrywaniem tym swojego buractwa, chamstwa i bezczelności. Zresztą sam nieraz tutaj narzucałeś zdanie innym osobom, więc chyba nie warto nieudolnie brnąć w hipokryzję.Pawel pisze: ↑06 paź 2019, 22:38Ano tak bo jak ktoś ma odmienne zdanie od administracji to trzeba go uciszyć. Taka tolerancja dopóki ktoś jest posłuszny. A jak ma odmienne zdanie to wypad.Karol pisze: ↑06 paź 2019, 21:59 @Pawel a gdy już doprosisz się bana, odgrażasz się administracji robieniem kopii postów/PW/emaili, jakby Ci zależało na obecności tutaj. Nie odpowiada, to odejdź i pozwól żyć innym w zaklamanej równoległej rzeczywistości kreowanej przez "funkcjonariuszy" TVN, zamiast publicznie się wyżalać.
Wątków nie pomyliłem, odpowiadałem jedynie na absurdalne zarzuty @Trzeciaka, które umieścił w tym wątku.
Poza tym zarzuty jak najbardziej są uzasadnione. W kontekście w jakim użyłeś te określenia są wobec niektórych osób krzywdzące. Żeby nie było - też nie podoba mi się obecny kształt "Faktów TVN", a TVN24 bywa stronnicza, ale trzeba takie zdania wyrażać z poszanowaniem.
Pozdrawiam, Trzeciak