[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”
[TVN/TVN7] Big Brother
@balarion - akurat tym postem niewiele wnosisz. Albo coś konkretnego napiszesz, albo dostaniesz ostrzeżenie.
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVN/TVN7] Big Brother
znow zaczynasz mnie atakowac, bo masz inne spojrzenie na osobe Kamila- caly ty:) dlaczego nie reagowales, jak inni pisali np. wczoraj, ze Kamil jest chory psychicznie, ma chorobe dwubiegonowa, twierdzili ze jest malpa??
Czyz to bylo ok?
[TVN/TVN7] Big Brother
To zadanie jakoś słabo na stream wychodzi. Co chwile zebranie, Łukasz mówi coś do Sary i Sara to przekazuje dalej. Wszystko się wydłuża i w sumie niewiele się dzieje oprócz ogólnego chaosu.
#malybratwszystkowidzi
#zakareniezjeszkolacji
#wybaczamci
#malybratwszystkowidzi
#zakareniezjeszkolacji
#wybaczamci
[TVN/TVN7] Big Brother
Powinni zrobić crossover ponad podziałami LI z BB, czyli wymienić się uczestnikami. Kamil do LI a Oliwia do BB - tak na tydzieńMillady pisze: ↑08 paź 2019, 22:06 Mamy połączenie BB z LI
https://www.radiozet.pl/Rozrywka/Plotki ... ne-zdjecie

[TVN/TVN7] Big Brother
Ciekawa koncepcja 
[TVN/TVN7] Big Brother
1. Jeśli ktoś tu atakuje innych jako pierwszy i wprowadza nieprzyjemną atmosferę, to właśnie Ty.
2. Jakbyś nie wiedział, na uwagi moderatorów pisanymi czerwonym pismem tutaj nie odpowiadamy. Od tego są coś takiego jak prywatne wiadomości i inne wątki w dziale o organizacji forum.
3. Radzę popracować nad stylistyką postów i odpowiednim używaniem dużych liter i przecinków. Jesteś na forum, a nie na czacie.
Pozdrawiam, Trzeciak
-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
krasnale prześmieszne
coraz bardziej lubię Wiktora 

[TVN/TVN7] Big Brother
@Trzeciak
1 Pierwszy, drugi, trzeci- co to za znaczenie? sugerowanie komus choroby psychicznej to sa powazne zarzuty. Ty nie reagujesz. Dlaczego?? Bo Kamila, nie lubisz. Zalosne, taka sprawiedliwosc.
2 Nie rozpoczalem zdania wielka litera, cos wiecej mi znajdziesz?
To, ze jestes moderem nie znaczy, ze mozesz byc stronniczy. Przynajmniej moglbys troszke choc udawac sprawiedliwego.
1 Pierwszy, drugi, trzeci- co to za znaczenie? sugerowanie komus choroby psychicznej to sa powazne zarzuty. Ty nie reagujesz. Dlaczego?? Bo Kamila, nie lubisz. Zalosne, taka sprawiedliwosc.
2 Nie rozpoczalem zdania wielka litera, cos wiecej mi znajdziesz?
To, ze jestes moderem nie znaczy, ze mozesz byc stronniczy. Przynajmniej moglbys troszke choc udawac sprawiedliwego.
[TVN/TVN7] Big Brother
Przykro mi, ale nie Ty tu decydujesz co mam robić, a co nie. A za niestosowanie się do moich uwag, brak pokory i prowadzenie w 100 procentach zbędnej dyskusji otrzymujesz ostrzeżenie.
Pozdrawiam, Trzeciak
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
Prawdopodobnie produkcja przekupiła papierosami Kaśkę do zostania w programie, choć ta udaje, ze niby je znalazła w walizce, ale nawet Natalia nie wierzy,
[TVN/TVN7] Big Brother
To słaby posłuch mają, najpierw Malwinie fajki musieli dać za kryzys w SR, teraz Kaśce 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
Czuję, że teraz Kaska będzie co 2 dni pakować walizkę lub zebrać o fajki.
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz to już tam jest terror, muszą stawać na baczność jak Łukasz przechodzi