[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja myślę, że jeszcze za wcześnie, żeby mówić o faworytach. Przypominam, że jak na razie podobno Kamil idzie w głosowaniu na równi z Łukaszem, który od kilku dobrych dni pracuje ciężko na odpadnięcie 

[TVN/TVN7] Big Brother
Wierzysz w to;)? Pewnie jest 90 do 10, specjalnie podkrecaja, zeby ludzi z kasy doic.
W tym tyg. chyba najbardziej mnie ucieszylo, ze juz wiekszosc poznala sie na Sarze. Ze jest okropnie falszywa. Nawet majtki celowo ukradla- jaki wstyd.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie mam powodów kwestionować oficjalne wyniki, a czy wierzę to inna sprawa 
W każdym razie, jeszcze wiele może się zmienić, w notowaniach też.
LIVE
Pojawiła się opcja "wykupienia" Natalii. W tym celu ktoś musi stać na jednej nodze pół godziny. Zgłosił się Łukasz.

W każdym razie, jeszcze wiele może się zmienić, w notowaniach też.
LIVE
Pojawiła się opcja "wykupienia" Natalii. W tym celu ktoś musi stać na jednej nodze pół godziny. Zgłosił się Łukasz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Kamil nie wygra bo za bardzo denerwuje. Z Wiktorem sie zobaczy. Martyna, mimo ze cicha jest, wydaje sie fajna.
Kasia i Natalia na pewno sa bez szans.
[TVN/TVN7] Big Brother
Wiktor teraz trochę podpuszcza Sarę na zwierzenia. Pytał m.in. o jej męża, jak myśli jaka jest jego reakcja na Mateusza.
Natalia pomimo zniesienia zakazu, nadal chce zachować ograniczony kontakt z grupą, chyba coś w rodzaju samoukarania.
Natalia pomimo zniesienia zakazu, nadal chce zachować ograniczony kontakt z grupą, chyba coś w rodzaju samoukarania.
[TVN/TVN7] Big Brother
Wiktor niewątpliwie przejął rolę samca alfa i uszestnika alfa, ewidentnie na jego miejscu chciałby byc każdy facet. Dawid może jakąś dramę wykręcić wkrótce i nastawić część grupy przeciek niemu, jeśli Wiktor wytrwa i sam się nie zaora oczywiście. Dawid nie lubi konkurencji.
[TVN/TVN7] Big Brother
To na kogo jutro głosujecie ? Na liberalnego (Kamila) czy konserwatystę (Łukasza) ? 

-
- Użytkownik
[TVN/TVN7] Big Brother
a gdzies czytalem, ze mieszkancy bb beda mieli mozliwosc glosowania w wyborach jutro
-
- Użytkownik
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie zdziwi cię jak będziesz trochę starsza i bardziej doświadczona
[TVN/TVN7] Big Brother
Ciekawe jakby zorganizowali takie głosowanie, busem do lokalu wyborczego?kamilefverlund pisze: ↑12 paź 2019, 17:30a gdzies czytalem, ze mieszkancy bb beda mieli mozliwosc glosowania w wyborach jutro
[TVN/TVN7] Big Brother
kamilefverlund- jaka doswiadczona? Mam meza i nie zgodzilabym sie by jakis oblech oblizywal mi stopy. Oblechem jest, bo nie przeszkadzalo mu chyba, ze ona nie wyszla spod prysznica, fuj! 

[TVN/TVN7] Big Brother
Stopy to popularny fetysz, nie wiem skąd zdziwienie. A Mateusz jest singlem, więc się interesuje "obcymi" kobietami 
Ostatnio jednak widziałem fragment jak Łukaszowi wszyscy masowali stopy - no sorry, ale to już przegięcie, kobieta kobiecie, czy kobieta facetowi jeszcze ujdzie ale facet facetowi to już przesada.

Ostatnio jednak widziałem fragment jak Łukaszowi wszyscy masowali stopy - no sorry, ale to już przegięcie, kobieta kobiecie, czy kobieta facetowi jeszcze ujdzie ale facet facetowi to już przesada.
[TVN/TVN7] Big Brother
Widocznie nie chodzisz do salonu masażu. Tam taka usługa to norma. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVN/TVN7] Big Brother
Taki cyrk zrobili w czwartej edycji za kadencji TV4. Wpakowali mieszkańców do busa, nawet im oczu nie zasłonili. Nie powinni brać udziału w wyborach, reguły są jasne. Mieszkańcy drugiej edycji "BB" w TVN nie brali udziału w wyborach i na pewno jutro też tak będzie.Okoń pisze: ↑12 paź 2019, 18:08Ciekawe jakby zorganizowali takie głosowanie, busem do lokalu wyborczego?kamilefverlund pisze: ↑12 paź 2019, 17:30a gdzies czytalem, ze mieszkancy bb beda mieli mozliwosc glosowania w wyborach jutro
10 lat na forum! 

[TVN/TVN7] Big Brother
Masaż tak, nawet Igor robił masaż sportowy Łukaszowi, ale nie przypominam sobie by masował mu stopy
No ale skoro tak piszesz, to pewnie wiesz z autopsji, że takie usługi istnieją
W takich bardziej "specjalnych" gabinetach masażu 

Ostatnio zmieniony 12 paź 2019, 19:04 przez bustram, łącznie zmieniany 1 raz.