Kwestie formalne
Kwestie formalne
Który punkt regulaminu zabrania zakładać niepopularne tematy?
Moim zdaniem @bustram nic takiego nie pisze. Może nie powinienem tego oceniać, ale wg mnie dzisiejszy kilkugodzinny ban jest zupełnie niesłuszny.
Moim zdaniem @bustram nic takiego nie pisze. Może nie powinienem tego oceniać, ale wg mnie dzisiejszy kilkugodzinny ban jest zupełnie niesłuszny.
Pozdrawiam, Direct
Kwestie formalne
Nie mamy żadnych kontrargumentów, więc daje stosujemy zaczepne ad personam? Słabo 
Dla twojej wiadomości: też nie czytam tematu BB (poza obowiązkami moderacyjnymi) - nie obchodzi mnie więc, jakie tam dyskusje prowadzicie, i jakie stanowisko tam reprezentuje @bustram. Popatrzyłem za to na te ostatnie posty, aby załapać kontekst, i choć nie widzę sensu rozmów na temat ilości osób LGBT w BB (żal mi każdej grupy, która ma tam swojego przedstawiciela
), to w poście @bustram nie ma niczego, co zasługiwało na jakiekolwiek bana, czy nawet ostrzeżenie.
A ty nie potrafisz wyprowadzić ani jednego argumentu za takim ruchem.

Dla twojej wiadomości: też nie czytam tematu BB (poza obowiązkami moderacyjnymi) - nie obchodzi mnie więc, jakie tam dyskusje prowadzicie, i jakie stanowisko tam reprezentuje @bustram. Popatrzyłem za to na te ostatnie posty, aby załapać kontekst, i choć nie widzę sensu rozmów na temat ilości osób LGBT w BB (żal mi każdej grupy, która ma tam swojego przedstawiciela

A ty nie potrafisz wyprowadzić ani jednego argumentu za takim ruchem.
HENSHIN!
Kwestie formalne
A czy ja napisałem, że jakiś nie pozwala?
Są niepopularne to nie wiemy co Tomek tam wypisuje. Może wszystko w nich przemycić. Big Brother jest popularny, więc reagujemy na chamstwo ze strony bustrama
Taaak. Dyskusja z Karolem sprzed kilku dni pokazała, że kompletnie temat Big Brothera Cię nie interesuje
- Iluzjonista
- Junior
- x 85
- x 111
- Kontakt:
Kwestie formalne
@Abbott No i co z tego że robi sobie prywatę w przeznaczonym do tego dziale? Ty jakbyś był fanem załóżmy seriali nie zakładałbyś tematów których nie ma na forum poświęconych właśnie nim?
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
Kwestie formalne
To co pisze na tym forum o anime nie jest potrzebne do zrozumienia zastosowanej przeze mnie paraboli. Jak mówiłem - słabiutko

Jak mówiłem - mamy tu problem czytania ze zrozumieniem, zupełnie jak z postem @bustram. Nie interesuje mnie zawartość tematu o BB, przeczytaj jeszcze raz ten fragment mojej wypowiedzi, a może załapiesz:Abbott pisze:Taaak. Dyskusja z Karolem sprzed kilku dni pokazała, że kompletnie temat Big Brothera Cię nie interesuje
Co innego kwestia ekspozycji takiego tematu na forum, jaką podjąłem w rozmowie z Karolem.Dla twojej wiadomości: też nie czytam tematu BB (poza obowiązkami moderacyjnymi) - nie obchodzi mnie więc, jakie tam dyskusje prowadzicie
HENSHIN!
Kwestie formalne
O kurde, wreszcie jakaś drama z lgbt beze mnie
.

-
- Thinker
- x 433
- x 526
- Kontakt:
Kwestie formalne
Ja to się zastanawiam, co takiego bustram wniósł na forum, że stał się VIP Expertem.
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
Kwestie formalne
Sam nie wiem za co, może za staż. Jakie to ma znaczenie, przecież ta ranga nie daje mi żadnych praw, dla mnie zawsze liczyła się ciekawa dyskusja a nie ranga.
Kwestie formalne
@Łotr1SW_TVN - proszę, abyś przestał nękać innych użytkowników zarówno poprzez forum publiczne, jak i PW.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
- Łotr1SW_TVN
- Poster
- x 9
- x 12
- Kontakt:
Kwestie formalne
@Trzeciak Kogo niby nękam? Xdd
[ Spoiler ]
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
Kwestie formalne
Dobrze wiesz kogo, ja również po zgłaszanych PW.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Kwestie formalne
W tym tygodniu licznik na forum pokaże wartość 500 tysięcy postów 
Kwestie formalne
Stało się. 500 051 postów 
Nie zdążyłem wyłapać jubileuszowego wpisu, ale zapewne pojawił się w wątku BB
Nie zdążyłem wyłapać jubileuszowego wpisu, ale zapewne pojawił się w wątku BB
- Iluzjonista
- Junior
- x 85
- x 111
- Kontakt:
Kwestie formalne
Ja mam jakieś dziwne wrażenie, że poziom tego forum wraz ze startem BB idzie po równi pochyłej.
Co rusz ktoś albo wyzywa, albo obraża, albo spami - po prostu patologia.
Co rusz ktoś albo wyzywa, albo obraża, albo spami - po prostu patologia.
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
Kwestie formalne
@Iluzjonista
Nie ma obowiązku czytania wątku BB. W ogóle tam nie zaglądam i nie mam takiego wrażenia.
Nie ma obowiązku czytania wątku BB. W ogóle tam nie zaglądam i nie mam takiego wrażenia.
Pozdrawiam, Direct