[TVN7] Big Brother (2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Na dzień po końcu zadania i sobotę może być, lepsze to niż nic.
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
[TVN/TVN7] Big Brother
Ania z Mateuszem bardzo ładnie wyglądają ze sobą, chyba miło im że maja okazje na troszkę bliższy kontakt z płcią przeciwną. 

Ostatnio zmieniony 19 paź 2019, 14:06 przez BB view, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz jeszcze Ewa z Sarą związane mają sprzątać na zewnątrz po ognisku, a Kamil z Dawidem sprzątają łazienki.
Ewa z Sarą już też się dogadały. Czyli wystarczą metody wiązania ludzi rodem ze średniowiecza
Ewa z Sarą już też się dogadały. Czyli wystarczą metody wiązania ludzi rodem ze średniowiecza

[TVN/TVN7] Big Brother
Znów ich związali? Widocznie nie mają innych pomysłów, a przed nami sobota, więc będzie jakaś impreza? Mimo wszystko mam niesmak po wczorajszym.
- semperadastra
- VIP Expert
- x 145
- x 330
[TVN/TVN7] Big Brother
Własnie się zastanawiam, czy może ktoś z produkcji nie ma czasem fetyszu na wiązanie ??? Tzw. bondage fetish. Coś sporo tego związywania, i w poprzedniej edycji i w tej. Jakis ukryty cel musi w tym być... 

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO
CITIUS ALTIUS FORTIUS
CITIUS ALTIUS FORTIUS
- rafal_rambo
- Obserwator
- x 10
- x 153
[TVN/TVN7] Big Brother
Za tydzień w piątek na TVN o 20:00 film "Król Artur: Legenda miecza" w którym Kamil grał Merlina, przypadek...
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie , w ogole to nie przypadek...
tak samo jak to , ze caly czas leci reklama w TV z nim jako Syzyf i to nawet na innych stacjach niz TVN 

[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Mają jakieś zadanie. Mają wybrać 3 piosenki, które wcześniej były puszczane.
Mają jakieś zadanie. Mają wybrać 3 piosenki, które wcześniej były puszczane.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Kleszczu mistrz chaosu 

[TVN/TVN7] Big Brother
Można się domyślić, że chodzi o 3 piosenki i każda osoba z zespołu śpiewa fragment jednej, ale Kleszczu tak to wytłumaczył, że nikt nie wie o co chodzi 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Wychodzi to naprawdę śmiesznie 

[TVN/TVN7] Big Brother
Właśnie ze streama się dowiedziałem, że pierwsza seria Power Rangers miała charakter rasistowski. Żółta wojowniczka była Azjatką, a czarny wojownik Afroamerykanem. 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Dziś cały dzień w kuchni związani Mati i Anka robili 70 placów ziemniaczanych i potem musieli je bogato wystroić, bez pomocy innych. Jakaś nagroda za takie ciężkie zadanie by się zdało.
[TVN/TVN7] Big Brother
Już wiem o co im chodzi, za dużo testosteronu mają, każdy normalny facet na ciśnieniu by się pożarł. A Ewka tym romansem tylko dodaje oliwy do ognia. Eureka!