STARS.TV (HD)
STARS.TV (HD)
Jeżeli @STARS.TV na swojej playliście skierowanej do swoich widzów osiąga zadowalające wyniki. to nie nie ma potrzeby nawet dodawania disco polo do repertuaru. Poza tym jakiekolwiek porównywanie playlisty teledysków emitowanych z bazy do koncertu z artystami na scenie i profesjonalną oprawą artystyczną jest nie do końca dorzeczne w każdym aspekcie.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
STARS.TV (HD)
Pora uprościć. Koncertowy sylwester z głównych anten skierowany jest do mas, z kolei z pozostałych do niszy - i tym samym każdy odnajduje się pośród swojej widowni. Jeden oglądał Stars.tv, inny TNT, a @Tomek chińskie bajki 
STARS.TV (HD)
Ile razy mam powtarzać? Nie oceniam tego co gra Stars, bo sam często słucham Stars.TV np. jak jestem w osiedlowym barze, bo tam właśnie wszystkich do tej stacji przekonałem. Stwierdzam tylko fakt że akurat w Sylwestra inne typy muzyki mają większe wzięcie.Trzeciak pisze: ↑08 sty 2019, 22:06 Jeżeli @STARS.TV na swojej playliście skierowanej do swoich widzów osiąga zadowalające wyniki. to nie nie ma potrzeby nawet dodawania disco polo do repertuaru. Poza tym jakiekolwiek porównywanie playlisty teledysków emitowanych z bazy do koncertu z artystami na scenie i profesjonalną oprawą artystyczną jest nie do końca dorzeczne w każdym aspekcie.
STARS.TV (HD)
Stacja kończy dzisiaj 7 lat: http://satinfo24.pl/7-urodziny-stars-tv/
I właściwie tyle, bo na rozwój jakiś tego kanału nie ma co liczyć.
I właściwie tyle, bo na rozwój jakiś tego kanału nie ma co liczyć.
STARS.TV (HD)
A czego chcesz się spodziewać na tym kanale? Zarabia na siebie, i to jest najważniejsze.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
STARS.TV (HD)
Jak ma rozwijać się kanał prezentujący muzykę podzieloną na pasma tematyczne? W HD już jest, więc następnego kroku już poczynić się nie da.
STARS.TV (HD)
Niech trwa ten kanał jak najdłużej. Świetna muza na nim leci. oby tak dalej. Nic nie polepszać, bo jedynie to mogą pogorszyć. Lepsze wrogiem dobrego.
STARS.TV (HD)
A czy to musi być rozwój technologiczny? Może jakiś program na poziomie Gabinetu dźwięku, relacje z koncertów albo emisje samych koncertów?
- SzymonNP
- VIP Expert
- x 570
- x 108
- Kontakt:
STARS.TV (HD)
Tylko, że to jest prawie wszędzie, właśnie Stars.TV jest tym "rodzynkiem", który puszcza 100% muzyki i nic więcej, zero koncertów, zero prezenterów, zero gadania, 100% teledysków. I to ma swój urok, no i jak widać odpowiednio dużą grupę odbiorców. 100 lat dla @STARS.TV!
STARS.TV (HD)
Dzięki za życzenia i zapewniam, że to z czym ruszałem 7 lat temu nadal jest aktualne: żadnych relacji, wywiadów, durnych prowadzących i tak dalej!
A rozwój... może jakiś tam jest, zaczynałem mając 700 klipów, dziś gram z najszerszej playlisty w tv muzycznych to na bank, ale chyba także ciężko o stację radiową w Polsce która mnie w tym względzie deklasuje
Muzycznie mogę i chce się rozwijać ale żadnego innego syfu 

STARS.TV (HD)
Proponuję rozwijać tematykę granej muzyki. Na początek proponuję dodać Disco Polo i benefisy Zenka
.
Dobra, żartuję oczywiście
.

Dobra, żartuję oczywiście

STARS.TV (HD)
Można wiedzieć ile około STARS.TV ma klipów w swojej playliście?STARS.TV pisze: ↑22 paź 2019, 19:36 Dzięki za życzenia i zapewniam, że to z czym ruszałem 7 lat temu nadal jest aktualne: żadnych relacji, wywiadów, durnych prowadzących i tak dalej!A rozwój... może jakiś tam jest, zaczynałem mając 700 klipów, dziś gram z najszerszej playlisty w tv muzycznych to na bank, ale chyba także ciężko o stację radiową w Polsce która mnie w tym względzie deklasuje
Muzycznie mogę i chce się rozwijać ale żadnego innego syfu
![]()
STARS.TV (HD)
Około 5 tysięcy ale nie gram wszystkich oczywiście 

STARS.TV (HD)
@STARS.TV czasami lekko opóźniony obraz względem dźwięku na niektórych klipach jest ale to szczegół.. bo tak czy siak to sztos kanał! oby tak dalej! robicie świetną robotę! takie MTV lat 90-tych.. nie zmieniajcie się! 

STARS.TV (HD)
To wynika z tego, że chyba jako jedyny podmieniam audio w klipach. Tv muzyczna musi jakoś brzmieć
ale nie zawsze da się tak podmienić żeby było idealnie, wybieram mniejsze zło.