[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Znów wpadka z dźwiękiem z PZ 

[TVN/TVN7] Big Brother
@mina2019 - od samego początku oglądam stream-a. Siedzę i albo gram w gry i na słuchawkach mam stream-a non stop, albo cały dzień słucham stream-a. I nie jestem z produkcji 

[TVN/TVN7] Big Brother
Ty weź z tą ankietą się wstrzymaj. Jeszcze ktoś musi karnie odpaść, ktoś dojść i zostać ułaskawiony z nominacji
[TVN/TVN7] Big Brother
Najbardziej zalamana osoba, po karnych nominacjach jest Anka- przywodca gangu. A miala taki idealny plan- w niedziele leci Ewa, za tydzien wystawiliby Martyne, a potem Wiktora i takim sposobem Ona, Mateusz, i Wasyl final. Jest nadzieja, ze poleci Wasyl i wszystko zmieni sie.
[TVN/TVN7] Big Brother
A ja głosuję na Ewę - nie mogę patrzeć na to ich sztuczne mizianie. Już lepsza była Sara z Mateuszem, a romans Madzi i Oleha to szczyt romantyzmu i subtelności. Narzekaliśmy na nich, a teraz tego żałuję.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja na Kamila, za durny śmiech i gadanie ciągle, że muszę przez niego non stop przyciszać stream, lub w ogóle wyciszać, bo zagłusza resztę.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ciekawe jak się głosy rozłożą przy takiej liczbie nominowanych 

[TVN/TVN7] Big Brother
Najlepiej by było, gdyby wyszła Ewa, a Kamil poszedł za nią ( tak wczoraj obiecywał ). To było moje marzenie, chociaż wiedziałam, że nierealne.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Niech zostawią od razu tylko adama i ewę i niech sobie sami mieszkają do końca.
[TVN/TVN7] Big Brother
balarion pisze: ↑04 lis 2019, 19:09 Najbardziej zalamana osoba, po karnych nominacjach jest Anka- przywodca gangu. A miala taki idealny plan- w niedziele leci Ewa, za tydzien wystawiliby Martyne, a potem Wiktora i takim sposobem Ona, Mateusz, i Wasyl final. Jest nadzieja, ze poleci Wasyl i wszystko zmieni sie.
Walnij sie w łeb. Dziewczyna jest wkurzona, bo dla niej bliskie osób sa karnie nominowane. Masz obsesję na jej punkcie.
Za co niby Ania z Malwina miałby odpaść?
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie doceniłem produkcji - oczywiście łatwiej parkę ocalić w grupie z całą resztą

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Wczoraj byłą akcja, musimy szybko dowalić innych, bo jeszcze nam braknie czasu na pozostawienie romea i julii.
[TVN/TVN7] Big Brother
tylko obrazac zostaje cioitnb61 pisze: ↑04 lis 2019, 19:17balarion pisze: ↑04 lis 2019, 19:09 Najbardziej zalamana osoba, po karnych nominacjach jest Anka- przywodca gangu. A miala taki idealny plan- w niedziele leci Ewa, za tydzien wystawiliby Martyne, a potem Wiktora i takim sposobem Ona, Mateusz, i Wasyl final. Jest nadzieja, ze poleci Wasyl i wszystko zmieni sie.
Walnij sie w łeb. Dziewczyna jest wkurzona, bo dla niej bliskie osób sa karnie nominowane. Masz obsesję na jej punkcie.
Za co niby Ania z Malwina miałby odpaść?

nie kolego, nie bliskie- ona by tam kazdego w lyzce wody utopila, byle wygrac. Sa to osoby, ktore sa z nia w zmowie i sie zalamala, ze jej gang moze zostac rozsypany.
[TVN/TVN7] Big Brother
Dla mnie na razie Anka jest bezbarwna nijaka, więc jutro nie będzie dla zaskoczeniem jej wyście. Ogólnie w tej chwili są dwa obozy (Romeło i Dżulia) oraz Para Detektywów, które są nie do ruszenia na razie w tym programie. Być może produkcja przestraszyła się tego co Kamil wczoraj powiedział: "To co wychodzimy razem?" - słowa te poszły podczas Areny.