[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Chajzer wrzucił zdjęcie ze szpitala, miał jakąś operację, więc raczej dzisiaj go nie będzie.
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
No faktycznie, bo Ewa jest "jakaś"Mimi29 pisze: ↑06 lis 2019, 6:28A kto wam broni na Ewe głosować??annawoj1104 pisze: ↑05 lis 2019, 20:56 Inni spali Wasyl poleci, brawo... To wkurza najbardziej...
Takie brednie zeby aktorków chronić, o aktorzyna jaki śmiech radości, jak on wie że jest chroniony i jego "ukochana" również![]()
Nie głosuję i NIE bede głosowac w tej edycjiNie ma to sensu
Ja na Vasyla zsglosowalam i znajomi też. Nie lubię osób nijakich, które przypodobaly się mieszkańcom i chcą dotrzeć do finału samym byciem w programie.

Wisi tylko na Kamilu i totalnie więcej nic
[TVN/TVN7] Big Brother
Dziś w "BB Nocą" ma być Gabi Drzewiecka, co zapowiedziała Małgorzata Ohme.

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVN/TVN7] Big Brother
To nie jest przypadkiem nielegalne ? Z tego co wiem nie można przebierać się w mundur i udawać policjanta, jest to czyn karalny. A Filip nie dość, że ubrał mundur to jeszcze jeździł radiowozem i zatrzymywał do kontroli
Oczywiście wszystko w ramach filmiku na YouTuba.

[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Mateusz wymyślił, żeby poświęcić dowódcę. Vasyl twierdzi, że to bez sensu, ale odda się kosmitom
Po 3 dniach siedzenia mają już dość tego zadania i chcą jak to ujął Wiktor "zakończyć tę farsę". Myślę, że dziś, maksymalnie jutro do południa będzie koniec tego zadania.
Mateusz wymyślił, żeby poświęcić dowódcę. Vasyl twierdzi, że to bez sensu, ale odda się kosmitom

[TVN/TVN7] Big Brother
Co z samców alfa, czyni zgodnych, rozanielonych i łagodnych baranków? hm... toż, to GABI DRZEWIECKA 
Sklonowac i wysłać we wszystkie strony świata, może unikniemy wojen
Ale ja Was Panowie rozumiem, mimo, że jestem kobieta hetero, to uważam, że Gabi jest the best w każdym calu

Sklonowac i wysłać we wszystkie strony świata, może unikniemy wojen

Ale ja Was Panowie rozumiem, mimo, że jestem kobieta hetero, to uważam, że Gabi jest the best w każdym calu

[TVN/TVN7] Big Brother
Przeciż w flimie na YT widać, że tego munduru nie dostał ot tak.bustram pisze: ↑06 lis 2019, 10:55 To nie jest przypadkiem nielegalne ? Z tego co wiem nie można przebierać się w mundur i udawać policjanta, jest to czyn karalny. A Filip nie dość, że ubrał mundur to jeszcze jeździł radiowozem i zatrzymywał do kontroliOczywiście wszystko w ramach filmiku na YouTuba.
Przechwytywanie.JPG
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Ewa i Martyna przespały podczas warty 2 wiadomości - mają być konsekwencje dla nich i grupy.
Ewa i Martyna przespały podczas warty 2 wiadomości - mają być konsekwencje dla nich i grupy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale kto był na warcie? Ewa, Martyna czy Kamil? Przecież jedna osoba jest tylko,na reszta może z nimi siedziec
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale tego nam nie pokażą, bo wszystkie kamery są skierowane na sponsora.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2468
[TVN/TVN7] Big Brother
Gdyby to był prawdziwy armagedon jak w UK, to Kamil z Ewką już by wylecieli momentalnie...
Ale jak wiemy polska produkcja pobłaża tak, jak w żadnym innym realityszoł, jakie było w PL i mamy co mamy. Bardzo mierną edycję gorszą już chyba od tych TV4...
Ale jak wiemy polska produkcja pobłaża tak, jak w żadnym innym realityszoł, jakie było w PL i mamy co mamy. Bardzo mierną edycję gorszą już chyba od tych TV4...
[TVN/TVN7] Big Brother
E tam... Zostały zamknięte w klatce. Znowu bez twistów.
Na końcu się okaże, że gra świateł na Arenie była największą atrakcją tygodnia apokalipsy.
Na końcu się okaże, że gra świateł na Arenie była największą atrakcją tygodnia apokalipsy.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2468
[TVN/TVN7] Big Brother
To proponuję teraz wybór, czy Ewa czy Martyna dziś opuszczają program, Kleszczu jako dowódca niech wybiera.
[TVN/TVN7] Big Brother
A Kamil dlaczego nie jest w klatce? Przecież z nimi tam był.