dobra, dymy wyjaśnione, to trzeba dalej realizować scenariusz

..
echhh

- jesteś wspaniałym człowiekiem.
- uwielbiam Cię
to nie sa glupoty. Z nia naprawde jest cos nie tak. W calej tej rozmowie co godzine temu cala grupa siedziala- to Anka chciala zrobic z siebie najwieksza pokrzywdzona sytuacji- a przeciez to o Martyne chodzi. Anka kazala sie przepraszac, powiedziala, ze "Kamil jest najgorszym czlowiekiem jakiego poznala" i zaczela odstawiac placzki. A na koniec jak Martyna wyroznila Kamila, to dostala takiego ataku histerii, ze nie mogla sie opanowac. Pewnie jest jedynaczka- stad tez taki syndrom, ze wszystko jest jej, ona najwazniejsza, ona zawsze najlepsza. Z nia naprawde jest cos nie tak.
tak- forum media2- Dozwolone tylko Krytykowanie Kamila. Innych zakaz. Nie widzialem takiego punktu w regulaminie, wiec daj spokoj.tinsel pisze: ↑09 lis 2019, 13:28 A właśnie ciekawie czy dadzą te akcję jak uczestniczka się dusi od pyłu, który dostali wiadomo skądDobrze, że nic więcej się nie stało.
Co ciekawe, mówi się o obsesji na punkcie Kamila, a widzę, że częściej to jego obrońcy mają obsesję na punkcie innych uczestników.
Możesz zamieścić dalsza cześć tej rozmowy? Bo z komentarza wynika, że tam dużo więcej cyrków odeszło, tymczasem wyciąłeś tylko jedno zdanie Anki i to wyrwane z kontekstu. Nawet nie wiem na co była ta odpowiedz bo może na jakiś przytyk ze strony Kamila?balarion pisze: ↑09 lis 2019, 13:19to nie sa glupoty. Z nia naprawde jest cos nie tak. W calej tej rozmowie co godzine temu cala grupa siedziala- to Anka chciala zrobic z siebie najwieksza pokrzywdzona sytuacji- a przeciez to o Martyne chodzi. Anka kazala sie przepraszac, powiedziala, ze "Kamil jest najgorszym czlowiekiem jakiego poznala" i zaczela odstawiac placzki. A na koniec jak Martyna wyroznila Kamila, to dostala takiego ataku histerii, ze nie mogla sie opanowac. Pewnie jest jedynaczka- stad tez taki syndrom, ze wszystko jest jej, ona najwazniejsza, ona zawsze najlepsza. Z nia naprawde jest cos nie tak.
Karol pisze: ↑08 lis 2019, 22:12 Z innej beczki nim zapomnę. Zaczynam powoli rozumieć i doceniać osobowość Martyny. Na początku uważałem, że jest nijaka, bezbarwna, w ogóle jej nie było widać - podobnie jak Vasilisa zresztą. Wiadomo, prawie dwa miesiące w programie odblokowują mieszkańców - często w totalnie różnych kierunkach. Martyna pokazała się jako inteligentna, chyba w miarę kulturalna, spokojna dziewczyna z nutką szaleństwa. Czasami wydaje się być głupiutka, dziecinna i łatwowierna, ale w pozytywnym tych słów znaczeniu. Taka Madzia Wójcik, tylko młodsza. Nie hejtuje, nie walczy, trzyma sztamę zarówno z grupą, jak i z Kamilem. Każdy ją szanuje. Dziś na streamie słuchałem jej rozmowy z Lemieszewskim - naprawdę fajna, zabawna, naprawdę ja lubi i szanuje. Z nikim innym tak nie rozmawiał, nawet z Ewą widać pewną sztuczność.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości