Hahahasemperadastra pisze: ↑09 lis 2019, 16:35 Kamilowi raczej nie odpowiada rola. Nie o to chodzi, że nie umie grać...![]()
[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
Z innej beczki: jeśli kolejna edycja powstanie raczej nie poprowadzi jej Agnieszka Woźniak-Starak, która właśnie ogłosiła, iż nie będzie brać udziału w projektach rozrywkowych.
[TVN/TVN7] Big Brother
Przeciez Wiktora trudno sparodiowac. Jest super do pogadania, ma cenne uwagi, ciekawie opowiada ale sparodiowac go jest poprostu trudno
[TVN/TVN7] Big Brother
@bustram Akurat za nią nie będę tęsknił.
- PrzyczajonaSurykatka
- Użytkownik
- x 109
- x 393
[TVN/TVN7] Big Brother
Chwilę mnie nie było, wracam i widzę, że Wiktor rozkręca się coraz bardziej. 
A co do Kamila: trzeba pamiętać, że on nie ma tak naprawdę wyuczonego warsztatu aktorskiego - z tego, co się orientuję, nie skończył żadnej szkoły teatralnej, i jest tzw. naturszczykiem. Tyle że aktor-amator powinien nadrabiać wrodzonym talentem, a wychodzi na to, że 15. w kolejce do roli Bonda nie jest jednak tak wybitny w tej dziedzinie, jak by mu się wydawało.
Poza tym przychylam się do bardzo słusznej obserwacji @magdalienkaaa - on tak naprawdę chyba nie wie, jak z pomysłem zagrać Wiktora. Co jest dość dziwne, bo każdy aktor powinien wiedzieć, że stała obserwacja ludzi - nawet przechodniów na ulicy czy osób czekających na przystanku autobusowym - to podstawa dla budowania potencjalnych przyszłych ról. Kamil jest jednak chyba zbyt zapatrzony w siebie i wyłącznie na sobie skupiony, żeby zwracać uwagę na innych.

A co do Kamila: trzeba pamiętać, że on nie ma tak naprawdę wyuczonego warsztatu aktorskiego - z tego, co się orientuję, nie skończył żadnej szkoły teatralnej, i jest tzw. naturszczykiem. Tyle że aktor-amator powinien nadrabiać wrodzonym talentem, a wychodzi na to, że 15. w kolejce do roli Bonda nie jest jednak tak wybitny w tej dziedzinie, jak by mu się wydawało.

Poza tym przychylam się do bardzo słusznej obserwacji @magdalienkaaa - on tak naprawdę chyba nie wie, jak z pomysłem zagrać Wiktora. Co jest dość dziwne, bo każdy aktor powinien wiedzieć, że stała obserwacja ludzi - nawet przechodniów na ulicy czy osób czekających na przystanku autobusowym - to podstawa dla budowania potencjalnych przyszłych ról. Kamil jest jednak chyba zbyt zapatrzony w siebie i wyłącznie na sobie skupiony, żeby zwracać uwagę na innych.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2019, 17:33 przez PrzyczajonaSurykatka, łącznie zmieniany 1 raz.
"Never put in writing something you wouldn't say out loud."
[TVN/TVN7] Big Brother
Nikt nie przebije Ani i Wiktora. Przede wszystkim Wiktora. Grają mistrzostwo romans Ewy z Kamilem.
[TVN/TVN7] Big Brother
Co wy byscie bez tego Kamila zrobili? o czy wy byscie pisali? Stypa w temacie- nie mielibyscie o czym pisac- tylko Kamil, Kamil, Kamil. Tak przynajmniej odreagujecie sobie 

- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
Mateusz jako Malwina, będzie musiał opowiedzieć historię o sobie, czyli o Malwinie
- PrzyczajonaSurykatka
- Użytkownik
- x 109
- x 393
[TVN/TVN7] Big Brother
Myślę, że jakoś dalibyśmy radę - na przykład zaczęlibyśmy się czepiać innych forumowiczów, tak jak to czynisz ty.

"Never put in writing something you wouldn't say out loud."
[TVN/TVN7] Big Brother
Petardy ktoś puścił.
[TVN/TVN7] Big Brother
95% twoich postow jest o nim, wiec ty bys pierwsza chyba nie miala o czym pisac. To jest forum BB, a nie forumowiczow. Pomysl ile ten Kamil zamieszal- wy nie potraficie o czymkolwiek innym mowic, podobnie jak mieszkancy mowicPrzyczajonaSurykatka pisze: ↑09 lis 2019, 17:36Myślę, że jakoś dalibyśmy radę - na przykład zaczęlibyśmy się czepiać innych forumowiczów, tak jak to czynisz ty.![]()

[TVN/TVN7] Big Brother
Pisalibyśmy dalej o innych uczestnikach, ale co Ty byś zrobił?

[TVN/TVN7] Big Brother
@lukiluki nie pisalibyscie o innych, bo teraz nawet tego nie potraficie robic. Ja ci odpowiem co bym zrobil- zaczalbym kibicowac Martynie- jest jedyna osoba z tej bandy, ktora jest czegokolwiek warta.
Wam tylko najezdzanie na Kamila zostaje
Wam tylko najezdzanie na Kamila zostaje

Ostatnio zmieniony 09 lis 2019, 17:49 przez balarion, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2393
[TVN/TVN7] Big Brother
Czyli Kleszczu nie opowie swojej historii przed wyjściem? Czemu Malwina.