[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Człowiek może nie lubić innej osoby, ale określanie kobiety mianem mężczyzny na podstawie ubrania jest żenujące. Można przynajmniej w tym zakresie się przymknąć, tym bardziej, że cały zacytowany przeze mnie post to wyśmianie cech trójki uczestników - Natalii, Ewy i Kamila.
A Natan nie była ubrana jak facet, a normalnie, jak nie jedna kobieta.
Poza tym istnieje subtelna różnica pomiędzy przebraniem się za faceta, a przebraniem w męskie ubranie.
A Natan nie była ubrana jak facet, a normalnie, jak nie jedna kobieta.
Poza tym istnieje subtelna różnica pomiędzy przebraniem się za faceta, a przebraniem w męskie ubranie.
-
- Użytkownik
- x 136
- x 114
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale wlasnie natalia ubiera się wyłącznie jak facet więc tu akurat Bustram napisal jak jest.Karol pisze: ↑13 lis 2019, 9:22@lukiluki
Tu masz jeden z przykładów wyszukanych przemyśleń @bustrama, jeśli moją decyzję odnośnie ostrzeżenia i cofnięcia mu rangi do tej pory uważałeś za przesadną.
Od kiedy spodnie i bluza to "przebranie za faceta"? Jeszcze jedna próba obrażenia uczestnika programu i dam bana, bo czytać się już nie chce.
[TVN/TVN7] Big Brother
@Anonymous2 napisał, że przebrała się za faceta, a nie ubrała jak facet. 
[TVN/TVN7] Big Brother
Tak, już widzę jak Ewcia wychodzi za Natalią z programu. Prędzej spodziewam się zdania prawa jazdy przez Edytę Górniak
-
- Użytkownik
- x 136
- x 114
[TVN/TVN7] Big Brother
Karol
Mniejsza z Bustramem, on to lubi kij w mrowisko wsadzić
Czy wiecie co z Ewą, nie mogę jej namierzyć na kamerach a ktoś pisał, że brała walizkę.
Mniejsza z Bustramem, on to lubi kij w mrowisko wsadzić

Czy wiecie co z Ewą, nie mogę jej namierzyć na kamerach a ktoś pisał, że brała walizkę.
[TVN/TVN7] Big Brother
Przeciez Natan wczoraj powiedzial "Moge tu byc cala noc, albo ze 3 dni. Nie wiem jaki produkcja ma zamiar"
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Mateusz już sobie planuje przyjazd Ani na zwiedzanie Wrocławia. I mam wrażenie, że zapomniał o tym, że ona ma chłopaka...zreszta, chyba od dawna zaklina rzeczywistość.
Mateusz już sobie planuje przyjazd Ani na zwiedzanie Wrocławia. I mam wrażenie, że zapomniał o tym, że ona ma chłopaka...zreszta, chyba od dawna zaklina rzeczywistość.
[TVN/TVN7] Big Brother
No bez przesady, co dziwnego, gdyby Anka odwiedziła go (jako znajomego) we Wrocławiu

BB fav: Wiktor
[TVN/TVN7] Big Brother
W ogóle nie ma nic dziwnego w ich relacji, czysta znajomość 
[ Spoiler ]
[TVN/TVN7] Big Brother
Wczorajsza akcja w SR, w której Natan zmiażdżył dwulicową Ewkę - bezcenna.
Niestety oglądałam tylko wyrywkowo i chciałabym to zobaczyć jeszcze raz, tym razem w całości.
Czy ktoś z Was mógłby wytłumaczyć mi krok po kroku jak typowemu laikowi, co mam zrobić, aby na playerze zmienić datę na wczorajszą ?
Teraz mogę cofnąć jedynie o 6 godzin...
To był jeden z najciekawszych momentów tego programu i bardzo zależy mi na wysłuchaniu całej rozmowy Natana z Ewką.
Szkoda, że streama wczoraj wyłączyli o 1.00., bo pewnie później było dużo ciekawiej.
Mam nadzieję, że Natan pozostał twardy do końca i Ewka swoim cielęcym wzrokiem i głupimi tłumaczeniami go nie omamiła.
Niestety oglądałam tylko wyrywkowo i chciałabym to zobaczyć jeszcze raz, tym razem w całości.
Czy ktoś z Was mógłby wytłumaczyć mi krok po kroku jak typowemu laikowi, co mam zrobić, aby na playerze zmienić datę na wczorajszą ?
Teraz mogę cofnąć jedynie o 6 godzin...
To był jeden z najciekawszych momentów tego programu i bardzo zależy mi na wysłuchaniu całej rozmowy Natana z Ewką.
Szkoda, że streama wczoraj wyłączyli o 1.00., bo pewnie później było dużo ciekawiej.
Mam nadzieję, że Natan pozostał twardy do końca i Ewka swoim cielęcym wzrokiem i głupimi tłumaczeniami go nie omamiła.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2019, 11:50 przez Artemida, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy ma prawo do własnych przemyśleń i wyrażenia własnego zdania.
Zbytecznym jest przekonywanie innych do przejścia na tę drugą stronę, jeśli tego nie czują.
Zbytecznym jest przekonywanie innych do przejścia na tę drugą stronę, jeśli tego nie czują.
[TVN/TVN7] Big Brother
Player > Program TV > BB1 > godz. 0:00
[TVN/TVN7] Big Brother
Napisałem po prostu co sądzę, ale też z myślą o tym, by Karol się skompromitował w razie odpowiedzi. Jak widać udało się 

- PrzyczajonaSurykatka
- Użytkownik
- x 109
- x 393
[TVN/TVN7] Big Brother
@Karol
Daj już spokój z przypominaniem tej akcji przy każdej sposobności. Nigdy nie zaliczyłeś w swoim życiu żadnej głupiej wpadki? Nie bądź jak wykopowa "Święta Inkwizycja", zwłaszcza, że nie wiesz czy Sławina się tylko nie wydurniał z tą "trójeczką" pod kocykiem. Widły naostrzone, chrust na stos pozbierany? Czy jednak tym razem skończy się na naszywce ze szkarłatną literą?
Daj już spokój z przypominaniem tej akcji przy każdej sposobności. Nigdy nie zaliczyłeś w swoim życiu żadnej głupiej wpadki? Nie bądź jak wykopowa "Święta Inkwizycja", zwłaszcza, że nie wiesz czy Sławina się tylko nie wydurniał z tą "trójeczką" pod kocykiem. Widły naostrzone, chrust na stos pozbierany? Czy jednak tym razem skończy się na naszywce ze szkarłatną literą?

"Never put in writing something you wouldn't say out loud."
[TVN/TVN7] Big Brother
Dzięki Karol.
Od rana próbuję wskoczyć na dowolną godzinę czy datę pod poszczególnymi kamerami, to te pola są dla mnie jakby nieaktywne, bo po klikaniu w poszczególne godziny nic u mnie się nie zmienia.
Co mam zrobić ?
Chyba trzeba mi dosadniej wytłumaczyć
Od rana próbuję wskoczyć na dowolną godzinę czy datę pod poszczególnymi kamerami, to te pola są dla mnie jakby nieaktywne, bo po klikaniu w poszczególne godziny nic u mnie się nie zmienia.
Co mam zrobić ?
Chyba trzeba mi dosadniej wytłumaczyć

Każdy ma prawo do własnych przemyśleń i wyrażenia własnego zdania.