No tak, bo dla każdy co ma dzisci już nie ma prawa żyć. Kobita niech siedzi pieluchach, a facio tyra od rana do wieczora na rodzinę
Co do odgrzewanego kotletu, to widać że nie znasz pojęcia tej metafory.
MEDIA BEZ WYBORU
No tak, bo dla każdy co ma dzisci już nie ma prawa żyć. Kobita niech siedzi pieluchach, a facio tyra od rana do wieczora na rodzinę
To ty dowaliles teraz kobietom, nie ja. Dla mnie zarowno czy kobieta czy facet to miec firmę w takiej branży w tym wieku poprostu ciekawi. Jeśli osoba sama to osiągnęła to brawo ale jeśli po rodzicach to nie ma czym sie chwalić.
Tatus jej firme podarowal. Mowila w DDTVN.Anonymous2 pisze: ↑17 lis 2019, 10:21 Po wizytówce Eweliny odechciało mi się już resztę oglądać. Po takim nudnym bla bla w życiu bym jej do bb nie wzięła. Pelna energii a mówi jakby dopiero wstała. 22 lata własna firma i branża konkretna. Ciekawe czy sama założyła czy rodzice przepisali.
To chyba ty nie znasz. Miałam na myśli, że znowu nieciekawe dziewczyny, które będą się snuły po domu WB jak Natalia. Liczyłam na inny typ ludzi - bardziej przebojowych i otwartych. Oczywiście pierwsze wrażenie może być mylne, więc trzeba dać im szanse. Co do ludzi w związkach i z dziećmi - niech są w takim programie, ale niech co chwilę nie jęczą: "Co powie moja żona?", "Nie mogę tego zrobić, nie mogę tamtego". To program rozrywkowy i ja chcę oglądać ludzi otwartych. Można być lojalnym wobec partnera i jednocześnie dobrze się bawić w takim programie- przykład to Bartek z poprzedniej edycji.
Ona ma 180cm wzrostu i rozmiar stopki pewnie 42, będzie miał co robić:)Spiderman0409 pisze: ↑17 lis 2019, 10:48 Sandra
https://www.instagram.com/sandramendelowska_/?hl=pl
.
to chyba coś dla Mateusza, zdjęcia kozackie, no ale jak ma 20 lat, to nie ma co się dziwić![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości