To było pytanie retoryczne, i nie napisałam "cały dzień". Osobiście nie uważam, żeby to był jakiś problem, facet jest dobrze zbudowany

To było pytanie retoryczne, i nie napisałam "cały dzień". Osobiście nie uważam, żeby to był jakiś problem, facet jest dobrze zbudowany
no ale właśnie Kamil łaził tak niemal całymi dniami. i moim zdaniem to akurat niesmaczne - gdyby jakaś dziewczyna tak robiła w programie, to by została wyzwana od dziwek zapewne ;] ale może jestem uczulona przez mieszkanie w miejscowości wypoczynkowej, gdzie latem normalnie po ulicach paradują nie do końca ubrani panowie (o dziwo, paniom zdarza się to zdecydowanie rzadziej) i zwyczajnie mnie to mierzi. miejsce na stringi, gołe klaty czy stroje kąpielowe jest w sypialni lub na plaży a nie w mieście lub w programie przed kamerami. bez względu na to, kto się tak zachowuje.krista pisze: ↑19 lis 2019, 15:51To było pytanie retoryczne, i nie napisałam "cały dzień". Osobiście nie uważam, żeby to był jakiś problem, facet jest dobrze zbudowanychętnie zobaczę Wiktora w stringach o ile ma coś do pokazania, Matiego oglądać nie chcę
tylko nie piszcie że jestem zbo....a
![]()
Nie wiem co oglądasz, ale Kamil z Mateuszem obydwoje po sobie zaczęli cisnąć, a Anka próbowała ich uspokoić.mina2019 pisze: ↑19 lis 2019, 16:10 No ok, ale że co - jak Wy to widzicie ?
Pytam o akcję sprzed chwili.
Za każdym razem ostatnio prowokuje Mateusz, i to ostro prowokuje.
Dzisiaj już po raz drugi albo trzeci.
I co w takiej sytuacji powinien zrobić Kamil ?
Uszy po sobie i słuchać obelg non stop ?
No nie da się ...
Dziewczyny też niezłe - śmiały się w takiej sytuacji ...
Jesteś jakich chory chyba na punkcie Anki. Ona pewnie nie ma prawo zwrócic im uwagi, bo jest fałszywabalarion pisze: ↑19 lis 2019, 16:13 Anka niech się teraz najlepiej zamknie i nie udaje Matki Teresy. Bo jak 2 tygodnie podopieczni Dawida z nim samym robili seans nienawiści 24h, to zamiast zwrócić im uwagę, to robiła to samo co reszta. Teraz wielce uspokaja Kamila z Mateuszem na pokaz. I na tym polega m.in. jej fałszywość.
Rany. Kobieto, to po co ty ten program oglądasz? Masturbacja cię nie razi?berbla pisze: ↑19 lis 2019, 15:42Kati33 pisze: ↑19 lis 2019, 14:55 berbia , ile masz lat skoro uwazasz sie za " lekko" stara? Ja moze jestem w podobnym wieku do Mateusza , ale tez bym sie nie dala takiemu oblapiac. Nawet jesli bym byla wolnaNo, ale on nie jest po prostu w naszym typie. A moze dziewczynom w domu sie podoba?
![]()
Pierdzenie nie jest fajne, ale jest naturalne. Co ma Kamil zrobic? Wychodzic na zewnatrz? Przeciez ludzie w domu zachowuja sie naturalnie, tak jak u siebie.
A prawie goly tylek Kamila to tez dla niego nie problem. Pewnie ktos mu kiedys powiedzial komplement na ten temat i facet lubi swoje cialo![]()
Może dla Ciebie chodzenie po domu i pierdzenie, to norma. Dla mnie pewne czynnosci robimy na "stronie" i taka jest nie tylko moja norma. Tłumaczenie : "to nic takiego, wszyscy to robią" naprawde? ręce opadają
W domu miałam 3 facetów, żeden nie chodził po domu w majtach i nie pierdził przy innych a zapewniam Cie, że korkami tyłków nie zatykalismy.
Pewnych rzeczy poprostu sie nie robi, dziwne, że trzeba to komuś tłumaczycDlatego wspomniałam o wieku, może normy sie zmieniły a ja sie okopałam w ubiegłym wieku
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości