[TVN7] Big Brother (2019)
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
Miał być chat z Ania, ale został odwołany.
Czyli jednak mają inne plany ...
Czyli jednak mają inne plany ...
[TVN/TVN7] Big Brother
Prawda jest taka, że obaj za dziś i nie tylko powinni karnie wylecieć z programu, ale żaden nie wyleci, ewentualnie Mateusz zrezygnuje (albo z niego zrezygnują), tak to się skończy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Zgadzam się. Kamil prowokuje i powinien się liczyć że ktoś może tego nie wytrzymać. Ja sam nie wiem jakbym się zachowywał jakby ktoś próbował prowokować i jeszcze robił z siebie ofiare jak Kamil
[TVN/TVN7] Big Brother
No to pewnie produkcja szykuje się na OUT.
[TVN/TVN7] Big Brother
Właśnie pisałem, że czat odwołali, czyli zmiana scenariusza BBN się szykuje...
Dla mnie Kamil powinien minimum dołączyć do nominowanych, ale to co zrobił Mateusz plus jego wcześniejsze "akcje", to są pierwszej edycji już by wyleciał. I powinien już po 17 wylecieć stamtąd na zbity pysk.
A Maciuś wypowiadający się to po prostu ŻENADA DNIA... Igor już dawno na dnie i podryguje, żeby te nieliczne ludzie go kojarzyły...
Ostatnio zmieniony 19 lis 2019, 19:17 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Jeden - naczelny pieniacz i prowokator, napawający się podsycaniem dram, drugi niestabilny i nieokrzesany, dobrali się we dwóch jak w korcu maku. Obaj out!
Patrząc na towarzystwo z poprzedniej edycji które wypowiada się w temacie dzisiejszej dramy, to jeszcze stanowiska Kuby brakuje, no naprawdę xD
Patrząc na towarzystwo z poprzedniej edycji które wypowiada się w temacie dzisiejszej dramy, to jeszcze stanowiska Kuby brakuje, no naprawdę xD
Ostatnio zmieniony 19 lis 2019, 19:18 przez pulkownik, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Obaj są siebie warci. Czytam tu, że najlepiej gdyby razem wylecieli...może i fakt. Spokój byłby. To napewno. Tylko tak jak kiedyś już pisałam. Czy nie zrobiłoby się nudno?
Niech sobie siedzą, kłócą się, wyzywają...od razu poruszenie na forum, odcinki będą ciekawe bo przecież je zmanipulują montażem i znowu będzie poruszenie na forum
no i jeszcze w końcu stream jest po co oglądać 
Niech sobie siedzą, kłócą się, wyzywają...od razu poruszenie na forum, odcinki będą ciekawe bo przecież je zmanipulują montażem i znowu będzie poruszenie na forum

„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”
[TVN/TVN7] Big Brother
Forumowicze właśnie czekali tylko na to jedno zdanie, żeby potem do końca edycji wymyślać, ze Kamil jest zły:) brzytwy tonący się chwytaMillady pisze: ↑19 lis 2019, 19:09 Z tego co obejrzałam to jednak głównie Sławina prowadził chamskie monologi. Trochę to było tak, ze na 10 zdań Mateusza padało 1 zdanie Kamila.
Najlepsze, że długo lubiłam Mateusza, a Kamila ani trochę, a teraz zamieniają się miejscami. Ostatnie dni pozmieniały moje odczucia co do większości uczestników.
[TVN/TVN7] Big Brother
Takie są skutki, najazdu, obgadywania i zaczepek Mateusza w stosunku do Kamila. W końcu wrzód pękł, Kamil i tak się późno odezwał, ja bym tyle nie wytrzymał. Dziwię się grupie, Wiktorowi przede wszystkim, że tyle czasu byli w środku tych sytuacji i nikt Mateuszowi uwagi nie zwrócił, obgadując później po kątach. Zapalnikiem jest tu Mateusz, ten "insekt", (że go zacytuję) powinien odejść. 

[TVN/TVN7] Big Brother
Za groźby karalne nominacja to za mało.
[TVN/TVN7] Big Brother
Pewnie jeszcze ich nie wywalili bo czekają na Barjaszową, aż zacznie zmianę i powie to na żywo.
[TVN/TVN7] Big Brother
Z tym że to Kamil prowokował od początku i zapracował na to że ludzie w domu mają go dość. I też poraz kolejny wspominam że dzis rano Kamil się chwalil ze robi dramy pod ludzi i ze dojedzie Mateusza
[TVN/TVN7] Big Brother
a może tak:abc pisze: ↑19 lis 2019, 19:17 Takie są skutki, najazdu, obgadywania i zaczepek Mateusza w stosunku do Kamila. W końcu wrzód pękł, Kamil i tak się późno odezwał, ja bym tyle nie wytrzymał. Dziwię się grupie, Wiktorowi przede wszystkim, że tyle czasu byli w środku tych sytuacji i nikt Mateuszowi uwagi nie zwrócił, obgadując później po kątach. Zapalnikiem jest tu Mateusz, ten "insekt", (że go zacytuję) powinien odejść.![]()
patrz, też pasujeTakie są skutki, prowokowania, wrzucania granatów i zaczepek Kamila w stosunku do mieszkańców. W końcu wrzód pękł, Mateusz i tak się późno odezwał, ja bym tyle nie wytrzymał. Dziwię się grupie, Wiktorowi przede wszystkim, że tyle czasu byli w środku tych sytuacji i nikt Kamilowi uwagi nie zwrócił, obgadując później po kątach. Zapalnikiem jest tu Kamil, ten "insekt", (że go zacytuję) powinien odejść.![]()

- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
Barjaszowa była na porannej zmianie