[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Kamil płynnie mówi po angielsku, w programie nawijał po polsku, momentami coś tam w różnych językach powiedział, nawet do Sandry po francusku:)
[TVN/TVN7] Big Brother
A oczywiście, że szkoda, aczkolwiek nie należę do grupy jego wsparcia. I tak już może czuć się wystarczająco poniżony, więc po co się nakręcać? Ich sprawa.
-
- Użytkownik
- x 136
- x 114
[TVN/TVN7] Big Brother
Kamil to Kamil, choćby znał perfekt angieslki to nic nie powie bo chce żeby Mati się glupio cieszył i po nim jeździł.
Karol o jakim Piotrze mowa? Był tam jakis Piotr?
Karol o jakim Piotrze mowa? Był tam jakis Piotr?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2019, 11:17 przez Anonymous2, łącznie zmieniany 1 raz.
- semperadastra
- VIP Expert
- x 145
- x 334
[TVN/TVN7] Big Brother
Haha chciałbym usłyszec ten jego francuski, bo akurat wymowa w tym jezyku jest dość trudna dla Polaków. Swoją drogą jeśli we współczesnym świecie ktoś nie zna angielskiego, to jest żałosne i kompromitujące...

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO
CITIUS ALTIUS FORTIUS
CITIUS ALTIUS FORTIUS
-
- Użytkownik
- x 611
- x 224
[TVN/TVN7] Big Brother
Co do Kamila trudno powiedzieć, czy wkręca ich ,że nie potrafi po angielsku. Po tym jak sugerował,że jest rozchwytywanym aktorem, a jest w sumie statystą bez wykształcenia, widać,że lubi upiększać swoje życie ,przesadzać jeśli chodzi o umiejętności. Podejrzewam,że zna angielski w stopniu komunikatywnym , a nie zaawansowanym , może kłopotem jest też akcent.
-
- Użytkownik
- x 136
- x 114
[TVN/TVN7] Big Brother
Semperadastra znam z mojej branży kilku bogatych ludzi- wlascicieli firm w wieku ok 40, ktorzy nie znają angielskiego ( co pewnie wynika z poziomu nauczania w tamtych czasach). Podejrzewam, że skończyli max średnią szkołę ale żaden z nich nie ma z tego powodu jakiś braków i nie wyglądają na zalosnych- jak to ujales. Nawet nie wiem czy ten angielski mógłby się im jakoś bardzo przydać skoro operują na rynku PL i mają sie lepiej niz np nauczyciele z wypłatą z budżetówki.semperadastra pisze: ↑22 lis 2019, 11:16Haha chciałbym usłyszec ten jego francuski, bo akurat wymowa w tym jezyku jest dość trudna dla Polaków. Swoją drogą jeśli we współczesnym świecie ktoś nie zna angielskiego, to jest żałosne i kompromitujące...![]()
[TVN/TVN7] Big Brother
Wystarczy zobaczyć filmiki gdzie prowadzi rozmowy po angielsku:) jak się kogoś nie lubi to i pryszcz na nosie będzie powodem do kłótni 

[TVN/TVN7] Big Brother
Witamsemperadastra pisze: ↑22 lis 2019, 11:16Haha chciałbym usłyszec ten jego francuski, bo akurat wymowa w tym jezyku jest dość trudna dla Polaków. Swoją drogą jeśli we współczesnym świecie ktoś nie zna angielskiego, to jest żałosne i kompromitujące...![]()
Moja matka nie zna angielskiego to jest żałosna i kompromitująca?
[TVN/TVN7] Big Brother
Semperadastra- a ja wlasnie znam bardzo dobrze francuski i niemiecki a angielski slabo, bo sie tego jezyka nie uczylam
Nie uwazam sie za gorsza z tego powodu, bo nie jest mi ten jezyk do niczego potrzebny. We Francji potrzebuje francuskiego a tubylcy angielskiego tez zreszta nie znaja prawie wcale. Kamil to co innego. Mieszka w Anglii to powinien sie uczyc tego jezyka.

[TVN/TVN7] Big Brother
Nie oglądam streama ale Was podczytuję z zainteresowaniem
Chyba tego jeszcze nie było tutaj - poniżej Kamil w wywiadzie z jakąś szkocką vlogerką,
i nie chodzi o jakąś szkocką vlogerkę, tylko o angielski Kamila, którym włada chyba całkiem przyzwoicie
A wywiad całkiem ciekawy.
https://www.youtube.com/watch?v=Ru1AJRsUvSA&t=584s
I jeszcze taka wkrętka Kamila - serwuje na Wyspach dziwną kawę Brytyjczykom
https://www.youtube.com/watch?v=VHHQQHRuKIw

Chyba tego jeszcze nie było tutaj - poniżej Kamil w wywiadzie z jakąś szkocką vlogerką,
i nie chodzi o jakąś szkocką vlogerkę, tylko o angielski Kamila, którym włada chyba całkiem przyzwoicie

A wywiad całkiem ciekawy.
https://www.youtube.com/watch?v=Ru1AJRsUvSA&t=584s
I jeszcze taka wkrętka Kamila - serwuje na Wyspach dziwną kawę Brytyjczykom

https://www.youtube.com/watch?v=VHHQQHRuKIw
Ostatnio zmieniony 22 lis 2019, 12:03 przez mina2019, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Użytkownik
- x 136
- x 114
[TVN/TVN7] Big Brother
I to pokazuje jaki jest Kamil. Większość by wyszczekala po angielsku a on niee, luzik, nie ma problemu, że pol Polski pomyśli, ze nie zna angielskiego, woli podroczyc się z Mateuszkiem 

[TVN/TVN7] Big Brother
Jakby o mnie napisane. Mam sie dobrze, majac 28lat prowadze 7rok dzialalnosc, wyzsze wyksztalcenie, a moj angielski to "elementary"- nie widze jakiegokolwiek powodu, zebym mial obowiazek znac wiecej. Jestem Polakiem i obowiazek to ja mam po polsku rozmawiac. A umysl mam matematyczny, nie jezykowy.Anonymous2 pisze: ↑22 lis 2019, 11:34Semperadastra znam z mojej branży kilku bogatych ludzi- wlascicieli firm w wieku ok 40, ktorzy nie znają angielskiego ( co pewnie wynika z poziomu nauczania w tamtych czasach). Podejrzewam, że skończyli max średnią szkołę ale żaden z nich nie ma z tego powodu jakiś braków i nie wyglądają na zalosnych- jak to ujales. Nawet nie wiem czy ten angielski mógłby się im jakoś bardzo przydać skoro operują na rynku PL i mają sie lepiej niz np nauczyciele z wypłatą z budżetówki.semperadastra pisze: ↑22 lis 2019, 11:16Haha chciałbym usłyszec ten jego francuski, bo akurat wymowa w tym jezyku jest dość trudna dla Polaków. Swoją drogą jeśli we współczesnym świecie ktoś nie zna angielskiego, to jest żałosne i kompromitujące...![]()
Ostatnio zmieniony 22 lis 2019, 12:23 przez balarion, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
No i prosze, to jednak mowi swobodnie po angielsku. Oczywiscie, ze nie bedzie sie tam chwalil bo to by bylo nienaturalne. Malwina tez nie mowi tam po wietnamsku np. Mateusz niestety to okropny typ
.Zazdrosnik 

[TVN/TVN7] Big Brother
bo Kamil jest osoba, ktora nie ma kompleksow, jak inni. On ma gdzies co o nim mysla i to jest w nim piekne, mam podobnie. "A gadajcie, ze nie znam angielskiego, gadajcie co chcecie, ze np jestem chory psycznicznie- ja sie z was pajacyki smieje, po co ja mam wam sie z czegokolwiek tlumaczyc. Myslcie co chcecie. Kto bedzie madry, ten wyciagnie wnioski"- to jest myslenie Kamila. Popieram je.
[TVN/TVN7] Big Brother
@Kati33 i @balarion - dokładnie.
Ja też nie widzę powodu, dla którego Kamil miałby się akurat w BB lansować ze swoim angielskim, to nie ten program.
Przyszedł tam, żeby się bawić (i chyba jeszcze się bawi, oby jak najdłużej) i ewentualnie wygrać program.
I też nie bardzo rozumiem skąd te ciągłe zarzuty Mateuszka, ze on się nie popisuje angielskim, bo niby powinien
Ale tego typa to ja kompletnie nie rozumiem
Ja też nie widzę powodu, dla którego Kamil miałby się akurat w BB lansować ze swoim angielskim, to nie ten program.
Przyszedł tam, żeby się bawić (i chyba jeszcze się bawi, oby jak najdłużej) i ewentualnie wygrać program.
I też nie bardzo rozumiem skąd te ciągłe zarzuty Mateuszka, ze on się nie popisuje angielskim, bo niby powinien

Ale tego typa to ja kompletnie nie rozumiem

Ostatnio zmieniony 22 lis 2019, 12:15 przez mina2019, łącznie zmieniany 1 raz.