Juz sie ktos pytal o ojca jej dzieci. Ona nie ma kontaktu z nim? Nie ogladam wszystkiego wiec nie wiem

MEDIA BEZ WYBORU
Nie, to inny facet. Poza tym jest jeszcze teoria, że dwójkę dzieci ma z dwoma różnymi...Kati33 pisze: ↑23 lis 2019, 12:31 Aha, czyli to ten sam facet? Bo ja myslalam, ze ona miala dzieciz kims innym a teraz ma nowego partnera. No to w takim razie niezle, jesli ojciec jej dzieci by ja zostawil ze wzgledu na jej zachowanie w programie. Ale mogla tyle nie latac za Wiktorem i sie do niego nie kleic![]()
Dla każdego 100 tys to nie jest mała kwota, a dla Malwiny byłaby też w sam raz, bo tonie w długach...tinsel pisze: ↑23 lis 2019, 12:26 Malwina mówiła, że początkowo nie miała z ojcem swoich dzieci kontaktu, teraz już ma sporadyczny, czyli pewnie czasami do dzieci przyjeżdża. Słowa Wiktora niby to był żart, ale zabrzmiało dziwnie.
Większość nie przyszła tam dla wygranej, dla Ani, Malwiny czy Wiktora te 100 tys. zapewne nie ma znaczenia. Inaczej jest w przypadku np. Martyny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości