A ta blond pani w dlugich wlosach to z funacji? I czemu ona nie oddała swoich?
MEDIA BEZ WYBORU
Życzenia idą w ruch. Włosy stracone, finał przegrany. Wampiry energetyczne działają...Anonymous2 pisze: ↑06 gru 2019, 0:35 Wlaczylam strema, co ta Martyna zrobiła, oszalała?! Takie wlosy piękne, zdrowe miałaDziś to jej ukladaly a za 2 dni będą kaput.
Bo ta pani swoich nie maAnonymous2 pisze: ↑06 gru 2019, 0:35 Wlaczylam strema, co ta Martyna zrobiła, oszalała?! Takie wlosy piękne, zdrowe miałaDziś to jej ukladaly a za 2 dni będą kaput.
Krista bzdury piszesz ja od paru lat scinam wlosy i mam krótkie i gdybym sama miała długie i miała taka okazje je sciac w szczytnym celu z checia bym to zrobila. Nie wiesz co piszesz wiec nie komentuj. Chyba ze z mila checia pomagasz innym wtedy się wypowiadajkrista pisze: ↑06 gru 2019, 0:52 Gdyby Martyna weszła z takimi włosami to nie byłoby tematu. Jednak taka akcja, to wymuszenie i cios poniżej pasa ze strony produkcji, zagrali nie fair.
Izwarinka jeżeli chwali się że również poświęciłaby włosy to powinna to zrobić. ANNO DAJ PRZYKŁAD POLKOM I ZETNIJ, pokaż że twoje słowa mają wartość i nie pleciesz pod publikę.
O czym ty piszesz, sama ścinałam i podarowałam włosy fundacji. Więc czytaj dokładnie co piszę. Decyzja o ścięciu nie powinna być wymuszona przez osoby trzecie, to nasza prywatna sprawa i nikt, absolutnie nikt nie ma prawa zmuszać nas do czegokolwiek. Martyna i Sandra zostały postawione pod ścianą...i wybacz, sama sobie ścinasz i nikt ciebie do tego nie zmusza, więc zastanów nad porównaniem bo jest z koziej ....Elysabeth pisze: ↑06 gru 2019, 0:56Krista bzdury piszesz ja od paru lat scinam wlosy i mam krótkie i gdybym sama miała długie i miała taka okazje je sciac w szczytnym celu z checia bym to zrobila. Nie wiesz co piszesz wiec nie komentuj. Chyba ze z mila checia pomagasz innym wtedy się wypowiadajkrista pisze: ↑06 gru 2019, 0:52 Gdyby Martyna weszła z takimi włosami to nie byłoby tematu. Jednak taka akcja, to wymuszenie i cios poniżej pasa ze strony produkcji, zagrali nie fair.
Izwarinka jeżeli chwali się że również poświęciłaby włosy to powinna to zrobić. ANNO DAJ PRZYKŁAD POLKOM I ZETNIJ, pokaż że twoje słowa mają wartość i nie pleciesz pod publikę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości