[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Sara i jej teksty
zaczyna się.
[TVN/TVN7] Big Brother
@oitnb61 z toba naprawde jest cos nie tak. Jestes ewidentnie najbardziej zawistnym userem.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Sara od razu za sprzątanie, pralkę włączanie, lodówkę mycie hah
Energii dużo.

[TVN/TVN7] Big Brother
Przemek chyba nie wejdzie. Tak przynajmniej wynika z komentarzy na jego instagramie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Sara rozwala system jest CUDOWNA 

[TVN/TVN7] Big Brother
Martyna lewą nogą wstała, coś z nią nie tak:)jak ma być taka do końca to ja podziękuję za takiego finalistę 

[TVN/TVN7] Big Brother
Kleszczu ma już wywalone na wszystko, to dużo tłumaczy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Tylko co robi dalej Łukasz, a dlaczego Karoli nie ma?
- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
Ciekawe czy Olkę zaprosili do domu.. czy tych co wyrzucili nie biorą pod uwagę...
-
- Obserwator
- x 84
- x 102
[TVN/TVN7] Big Brother
Już nie tylko mnie denerwuje tyle ludzi w domu WB, Kamil i Wiktor przed chwilą też o tym mówili, chcieliby aby w czwartek goście już sobie poszli 

- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
Serio, to lepiej oglądać tylko 3 osoby przez cały tydzień ? Z resztą co by tu było do oglądania?
A tak przynajmniej coś się dzieje...
jak dla mnie to super wymyślili, bo już sie bałem, że będą nudy i nie będzie na co patrzeć...
A tak przynajmniej coś się dzieje...
jak dla mnie to super wymyślili, bo już sie bałem, że będą nudy i nie będzie na co patrzeć...
- semperadastra
- VIP Expert
- x 167
- x 359
[TVN/TVN7] Big Brother
Mogą sobie chcieć. Jednak to nie oni decydują. Mi się podoba, bo jest gwarno i jakaś akcja się rozgrywa. Szkoda, że Karolinę wyproszono... 

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO
CITIUS ALTIUS FORTIUS
CITIUS ALTIUS FORTIUS
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie zaprosili, podobnie jak innych karnie wyrzuconych. Tak twierdzi tata Oli na grupie na fb.Spiderman0409 pisze: ↑11 gru 2019, 18:05 Ciekawe czy Olkę zaprosili do domu.. czy tych co wyrzucili nie biorą pod uwagę...
LIVE
Gośka punktuje zachowanie Wiktora, że wszystkich obgadywał i sytuację z Ester & Malwiną
Ostatnio zmieniony 11 gru 2019, 18:21 przez Oxygen, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale Gośka punktuje Wiktora
brawo!