To musi być miłość
To musi być miłość
Zapowiada się świąteczna walka na filmy z Karolakiem w roli głównej. Polsat w Warszawie i Sopocie kręci komedię świąteczną "Miłość na Marsie" (tytuł jest roboczy). Film ma opowiadać o trzech siostrach, które w ślad za matką, która ucieka przed problemami wyjeżdżają do Sopotu. Matkę zagra Małgorzata Zajączkowska, córki - Małgorzata Kożuchochowska, Anna Smołowik i Ina Sobala, Tomasz Karolak zagra męża Kożuchowskiej (serio?
), w obsadzie także Rafał Królikowski i Jan Englert. Film produkuje Telewizja Polsat i Akson Studio, premiera zapowiadana jest na koniec roku.

Miłość na Marsie (tytuł roboczy)
Wystąpi też Ilona Ostrowska.
- atomówka96
- Junior
- x 98
- x 19
Co ma tytułowy Mars wspólnego z Sopotem? 

Tyle, że to tytuł roboczy, więc pewnie go jeszcze zmienią. Kożuchowska i Karolak jako małżeństwo z nawiązaniem do Rodzinki.pl
Obsada niezła.

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Mam nadzieję, że zmienią tytuł, bo kompletnie tutaj nie pasuje.
Taki tytuł nadawałby się raczej do filmu z przyszłości - o przygodach pasażerów lotu na Marsa rakietą Elona Muska w 2024.
Taki tytuł nadawałby się raczej do filmu z przyszłości - o przygodach pasażerów lotu na Marsa rakietą Elona Muska w 2024.
Premiera filmu zapowiedziana na 12 lutego 2021, reżyserem Michał Rogalski, autorką scenariusza Agnieszka Pilaszewska.
Taka chyba typowa komedia romantyczna, akurat na Walentynki, wcześniej chyba miała być na święta Bożego Narodzenia.
Tytuł faktycznie dziwny, pomyślałam, że to jakiś film s-f.
Tytuł faktycznie dziwny, pomyślałam, że to jakiś film s-f.
Polsat ostatnio stawia na intrygujące tytuły, jak ten czy Maria Matejko 

- Kryterium0
- VIP Expert
- x 24
- x 228
I to się nazywa lojalność wobec Michała Kwiecińskiego. W sumie, to on w nią uwierzył i poszedł z :Przepisem na życie: do TVN. Więc zarobią oboje.
Oby to było lepsze niż "Sama słodycz"., która też wyszła spod pióra Pilaszewskiej..
Wydaje mi się, że na ostatniej "Domówce u Dowborów" Małgorzata Pieńkowska mówiła o tym, że jej córka odeszła z "M jak miłość", bo dostała rolę w nowym serialu Agnieszki Pilaszewskiej w Polsacie. Czy to może chodzić o "Miłość na marsie" czy to dodatkowy, zupełnie inny projekt w przygotowaniu?
Ale "Miłość na Marsie" to ma być film, chyba, że już go przerabiają w kolejny serial premium 

Ja bym obstawiała ten serial, co niby w głównych rolach Ola Domańska i Antek Pawlicki 
A tutaj Ina Sobala ma jedną z głównych rol, ale z tego co się orientuję film już dawno kręcili...
A tutaj Ina Sobala ma jedną z głównych rol, ale z tego co się orientuję film już dawno kręcili...
Jak napisał @kamol na mChacie, filmpolski podaje, że prawdopodobnie zmienił się tytuł filmu na "To musi być miłość". Szkoda, bo to był niekonwencjonalny tytuł, a nowy taki banalny. 

Bardzo nudny banalny tytuł, ale z kolei co miał Mars do fabuły?
W sumie to będzie kolejna świąteczna komedia romantyczna, z prawie tymi samymi aktorami, co każdy film.
W sumie to będzie kolejna świąteczna komedia romantyczna, z prawie tymi samymi aktorami, co każdy film.