[TVP1] Korona Królów
[TVP1] Korona Królów
Dziś pierwszy odcinek z Karoliną Chrapko- jak narazie jest tylko siostrzenicą Spytka.
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 306
- Kontakt:
[TVP1] Korona Królów
Przerwa lub koniec "Korony Królów" czy błąd dziennikarski po stronie Wirtualnychmediów? W miejscu produkcji historycznej jest "Leśniczówka" co mnie zresztą bardzo tutaj zdziwiło : https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/w ... -komentarz
Ostatnio zmieniony 28 lut 2020, 8:34 przez Poland, łącznie zmieniany 1 raz.
Poland - Aktywnie najlepszy!
[TVP1] Korona Królów
Błąd, w programie normalnie jest 

[TVP1] Korona Królów
Premierowe odcinki do końca kwietnia. Wczoraj natomiast wyemitowano ponownie odcinek, który swoją premierę miał w Wielki Piątek, "Z uwagi na zmiany w planach emisyjnych".
-
- VIP Expert
- x 307
- x 189
[TVP1] Korona Królów
Mogli sobie zostawić ten zapasowy miesiąc odcinków. Nie wiadomo kiedy ruszą ze zdjęciami a raczej to prędko nie nastąpi. Przypomnę, że zdjęcia do obecnego sezonu rozpoczęły się od samego początku czerwca mimo, że ekipa kręci na 3 ekipy.
Moni Królowo vel Izabela Trojanowska wreszcie na tronie ❤
[TVP1] Korona Królów
Tak jak w Wielki Piątek dziś był premierowy odcinek
[TVP1] Korona Królów
Dziś ostatni odcinek przed przerwą, Rafał Patyra w studio oprawy poinformował że serial do emisji wróci tuż po wznowieniu zdjęć.
-
- Użytkownik
[TVP1] Korona Królów
czyli ciekawe kiedy.... Bo jeśli wznowia jeszcze w maju np. albo w czerwcu, to chyba juz po wakacjach bedzie emisja
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
[TVP1] Korona Królów
Niewykluczone, że emisja będzie szybciej
Jeśli produkcja zostanie wznowiona w czerwcu, TVP bierze pod uwagę powrót zakończonych przedwcześnie seriali na przełomie lipca i sierpnia.

-
- Junior
- x 180
- x 129
[TVP1] Korona Królów
Trzeci sezon z bardzo niewielkim spadkiem w stosunku do drugiego. Widać, że serial utrzymuje stałą, stabilną widownię.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/o ... ci-3-sezon
Wynik 1,3 mln dał trzecie miejsce we wszystkich grupach.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/o ... ci-3-sezon
Wynik 1,3 mln dał trzecie miejsce we wszystkich grupach.
-
- VIP Expert
- x 307
- x 189
[TVP1] Korona Królów
Ekipa wróciła na plan serialu.
Moni Królowo vel Izabela Trojanowska wreszcie na tronie ❤
[TVP1] Korona Królów
W pierwszym tygodniu września brak premiery serii, w slocie serialu emitowana będzie "Kasta".
[TVP1] Korona Królów
Zdziwił mnie brak nowych odcinków od 31 sierpnia. Co prawda serialu nie oglądam, ale jakiś czas temu niektórzy aktorzy zapowiadali nowe odcinki pod koniec sierpnia.
Ciekawe ile nowy serial "Kasta" ma odcinków i kiedy zwolni miejsce "Koronie Królów".
Ciekawe ile nowy serial "Kasta" ma odcinków i kiedy zwolni miejsce "Koronie Królów".
[TVP1] Korona Królów
"Kasta" to program interwencyjny. Może wznowienie emisji będzie miało miejsce nieco później jeśli chodzi o serial.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
[TVP1] Korona Królów
Nie tylko - viewtopic.php?f=177&t=12773