Filmy i reportaże o pedofilii w Kościele
Filmy braci Sekielskich o pedofilii w Kościele
No to mocne uderzenie się szykuje, w środę film Latkowskiego o pedofilii w "sferach", a w czwartek Sekielscy, też "sfery" tylko z przeciwległego bieguna, oj będzie się działo w sieci, chyba nawet "wyszczepienia" na jakiś czas stracą na atrakcyjności.
Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/z ... w-czwartek
Na TVN o 21:35 w czwartek
Na WP o 23:00 również w czwartek
Na TVN o 21:35 w czwartek
Na WP o 23:00 również w czwartek
Skończyła się emisja w TVN bez reklam. Zaczęła się w telewizji WP, tutaj chyba raczej z reklamami. W sobotę następna emisja w Canal+Dokument.
Oglądalność filmu w TVN:
Biorąc pod uwagę, że przed premierą w TV film obejrzało 6 mln osób, wynik świetny.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2458
Aż takiego wyniku, z dnia na dzień w sumie w ramówce się nie spodziewałem.
Przede wszystkim w 16-49 jaki wynik
W tej grupie zmiażdżył środowy programik Latkowskiego.
Wychodzi z 23-25%.

Wychodzi z 23-25%.
A ja się właśnie spodziewałem przynajmniej powtórzenia wyniku sprzed roku w TVN
Dobry film Sekielskich. Ciekawe jak z emisjami na pozostałych kanałach, w tym WP, które przerywa reklamami.

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Film jest też dostępny na Player.
Dokument "Zabawa w chowanego" został też wyemitowany 22 maja o godzinie 20.40 (piątek) na kanale PROART HD (dostępny w sieciach kablowych PROMAX i Asta-net), kanał ten nadaje w rejonie o którym mowa w dokumencie.
Aktualnie na stronie nadawcy, obszerny wywiad z twórcami:
http://tvproart.pl/vod/#/categories/cat ... -sekielscy
Aktualnie na stronie nadawcy, obszerny wywiad z twórcami:
http://tvproart.pl/vod/#/categories/cat ... -sekielscy
▲waldus_5
Udało się zebrać fundusze na film o JPII
"Zabawa w chowanego" teraz leci na CI Polsat.
Powtórka dokumentu na antenie Crime+Investigation, w czwartek o 21
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2020, 9:35 przez Direct, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Skasowałem zbędne cytowanie.
Powód: Skasowałem zbędne cytowanie.
Na Forum - tylko prywatne opinie.
Na Forum - tylko prywatne opinie.
Filmy Sekielskich to mocna, prawdziwa i rzetelna reporterka.
Obejrzałem większość reportażu "Don Stanislao". Faktycznie to jest bomba, chociaż po raz kolejny próbuje się wyciągać konwekwencje od starców, którym donosy medialne czy to Sekielskich czy kogokolwiek innego zbytnio nie zaszkodzą.
Reportaż przygotowany perfekcyjnie, drobiazgowo, wydawałoby się w że rzetelnie. Autor wielokrotnie stara się pokazać, że nie wyciąga argumentów z tyłka lub wypowiedzi przedstawicieli kleru z kontekstu.
Nie przekonał mnie do niczego, tylko utwierdził w przekonaniu, że najmocniejsze nazwiska kk to nie boscy posłańcy, tylko mafia w sukienkach.
Nadchodzący film braci Sekielskich chyba raz na zawsze rozwieje wątpliwości, co do świętości Kościoła. Choć nie wiem czym można mu jeszcze dowalić, kiedy sam się tak stoczył.
Reportaż przygotowany perfekcyjnie, drobiazgowo, wydawałoby się w że rzetelnie. Autor wielokrotnie stara się pokazać, że nie wyciąga argumentów z tyłka lub wypowiedzi przedstawicieli kleru z kontekstu.
Nie przekonał mnie do niczego, tylko utwierdził w przekonaniu, że najmocniejsze nazwiska kk to nie boscy posłańcy, tylko mafia w sukienkach.
Nadchodzący film braci Sekielskich chyba raz na zawsze rozwieje wątpliwości, co do świętości Kościoła. Choć nie wiem czym można mu jeszcze dowalić, kiedy sam się tak stoczył.
Bardzo dobry reportaż Gutowskiego obnażający pana Don Stanislao, który rzekomo nic nie wie, nic nie pamięta oraz próbuje zasłaniać się dorobkiem
W poniedziałek w TVN24 emisja programu zgromadziła 1,65 mln widzów, a wczoraj TVN w trakcie emisji był zdecydowanym liderem rynku, mając 1,73 mln widzów i 21% udziałów 

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G