[TTV] Gogglebox. Przed telewizorem
Nie zauważyliście tu czegoś?
Maska i bezpieczna odległość to podstawa, pamiętaj o tym!
Oglądam: wszystko, oprócz TVP.
Słucham: wszystkiego, oprócz Polskiego Radia.
Mianowicie co? 

Jakoś tak dziwne zmniejszone to oznaczenie na TVN. Lokowanie produktu czy co?
Maska i bezpieczna odległość to podstawa, pamiętaj o tym!
Jak poinformowali Krzysiek i Sandra na portalach społecznościowych, ich przygoda z Gogglebox się skończyła. Napisali, że zabrakło czasu, a też mają inne priorytety, oczywiście też podziękowali widzom, itp...
Szkoda, bardzo ich lubiłam w tym programie, ale już ich prawie w ogóle nie było, mimo że na plakatach promujących zawsze byli...

Szkoda, bardzo ich lubiłam w tym programie, ale już ich prawie w ogóle nie było, mimo że na plakatach promujących zawsze byli...
To była jedno z par, która nie lansowała się tam ... SzkodaMooniaa pisze: ↑09 wrz 2020, 13:23 Jak poinformowali Krzysiek i Sandra na portalach społecznościowych, ich przygoda z Gogglebox się skończyła. Napisali, że zabrakło czasu, a też mają inne priorytety, oczywiście też podziękowali widzom, itp...
Szkoda, bardzo ich lubiłam w tym programie, ale już ich prawie w ogóle nie było, mimo że na plakatach promujących zawsze byli...![]()

Jestem tu nowy, a jakby już od dawna... 

Ostatnio zmieniony 15 wrz 2020, 23:32 przez kamol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Thinker
- x 443
- x 534
- Kontakt:
Przesadzają z tą częstotliwością.
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
Ta trójka surferów jest wkurzająca oby szybko wylecieli z obsady. Te trzy śląskie koleżanki mogą być, maja szansę się rozkręcić. Emerytki na razie też słabo. Co się dzieje z Agnieszką i Ewą?
Agnieszka i Ewa są przecież w tym sezonie.
Może malo, ale też nie oglądam na bieżąco.
Pewnie nowi są na próbę.
Tej rodzinki z 1 odcinka nowego sezonu chyba już nie ma...
Może malo, ale też nie oglądam na bieżąco.
Pewnie nowi są na próbę.
Tej rodzinki z 1 odcinka nowego sezonu chyba już nie ma...
- SNOL
- VIP Expert
- x 162
- x 193
- Kontakt:
Zaczyna się... W ostatnich odcinkach pojawiły się wpadki montażowe. Np. słychać było głos komentującego, ale... w obrazku nie otworzył on nawet ust! Strzelam, że przyuczane są nowe osoby, dzięki którym mają nadążać z tak dużą liczbą materiału do dwóch premierowych odcinków tygodniowo. I być może nie dali rady na początek września, dlatego dopiero teraz wprowadzają środowe odcinki. Tak w ogóle to jestem zachwycony podwójną dawką Goggleboksa, ale mam też nadzieję, że nie ucierpi na tym jakość.
U Kotońskich zauważyłem, że w pierwszych odcinkach po wakacjach mama dziwnie zamilkła. Sytuację ratują panowie. Wydaje się być jakaś obrażona (?).
U Kotońskich zauważyłem, że w pierwszych odcinkach po wakacjach mama dziwnie zamilkła. Sytuację ratują panowie. Wydaje się być jakaś obrażona (?).
Tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad 13 lat.
- Kryterium0
- VIP Expert
- x 25
- x 289
Emisja w środy już nie o 22:00, a o 22:30.
Chyba dostali mocno po tyłku skoro przesuwają o pół godziny, "Top Model" jak widać jest kilerem w 16-49...
Chyba dostali mocno po tyłku skoro przesuwają o pół godziny, "Top Model" jak widać jest kilerem w 16-49...
Jest tyle premier w TV, a oni odkopują "Słoneczny Patrol" z 1997 roku. 

Jeśli chodzi o godzinę 22:30 to emisja jest na tą środę jak i następną. Z kolei od 21 października normalnie o 22:00.Kryterium0 pisze: ↑03 paź 2020, 21:56 Emisja w środy już nie o 22:00, a o 22:30.