Bezsensowne reklamy
Bezsensowne reklamy
Wy serio myślicie, że miałby zgarnąć - opierając się na doniesieniach medialnych - pół miliona w miesiąc? Zazwyczaj kontraktów z tak popularnymi osobistościami jak Zenek nie podpisuje się na tak krótki czas 

POZDRAWIAM | MANIEQ
Bezsensowne reklamy
Według mnie bezsensowna jest reklama Media Marktu z Zenkiem. Ludzie przecież na bazarze Europa w głębokich latach 90-tych stragany z badziewiem lepiej się rekamowały... I za takie dziadostwo Zenek dostał 1 mln zł ?! To ja się nie dziwię, że Danielowi odbija jak jego ojcu miliony płacą za nic.
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Ja nie mogę. Przed chwilą w radiu poleciała jakaś reklama leków, ale nie usłyszałem jej od początku. Pod koniec lektor czytał formułkę "Przed użyciem zapoznaj się...", a w tle leciało... "Jesteś szalona".
Ja pi....ę
Ja pi....ę
Bezsensowne reklamy
Ciekawe co jeszcze wymyśląkacper3100 pisze: ↑15 wrz 2020, 7:45 Ja nie mogę. Przed chwilą w radiu poleciała jakaś reklama leków, ale nie usłyszałem jej od początku. Pod koniec lektor czytał formułkę "Przed użyciem zapoznaj się...", a w tle leciało... "Jesteś szalona".
Ja pi....ę![]()
Bezsensowne reklamy
Udało mi się przed chwilą usłyszeć. To była reklama leku Cerutin. Masakra!kacper3100 pisze: ↑15 wrz 2020, 7:45 Ja nie mogę. Przed chwilą w radiu poleciała jakaś reklama leków, ale nie usłyszałem jej od początku. Pod koniec lektor czytał formułkę "Przed użyciem zapoznaj się...", a w tle leciało... "Jesteś szalona".
Ja pi....ę![]()
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
W reklamie koleś śpiewa "Weź dziś Cerutin, mówię ci...". 

- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Z okazji urodzin MediaMarkt życzę temu śmiesznemu sklepowi wszystkiego najgorszego, żeby jak najszybciej ten sklep znikł z powierzchni ziemi. 

- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Ahh, no nie znikł, a zniknął.
A co do reklamy - Zenek jest na topie, to korzystają i tym samym przyciągają uwagę widza "o znowu Zenek w reklamie'
A co do reklamy - Zenek jest na topie, to korzystają i tym samym przyciągają uwagę widza "o znowu Zenek w reklamie'
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
- SNOL
- VIP Expert
- x 138
- x 164
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Na razie udaje mi się ekspresowo reagować i wyłączać tę reklamę po sekundzie. Ani razu nie widziałem (a raczej słyszałem) tego w całości. Trzymajcie kciuki! 

tylko prywatne opinie. Tutaj od 13 lat.
Bezsensowne reklamy
I tak staram się unikać urodzinowej reklamy Media Markt z Zenkiem w telewizji, ponieważ nie chciałbym się denerwować. Natomiast w radiu zatykam uszy od tego.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 271
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Kolejne bezsensowne reklamy na horyznoncie - tym razem z Elą Romanowską czyli prowadzącą pewien program w Dwójce:
Jak można zamienić genialną Kasię Moś na coś takiego
Jak można zamienić genialną Kasię Moś na coś takiego

Poland - Aktywnie najlepszy!
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Fajne są te reklamy
Bezsensowne reklamy
Nie podoba mi się reklama zdrapek Lotto z rapem. Jak oglądam na antenie TVP to mam bardzo mieszane uczucia