[TVN] Milionerzy
[TVN] Milionerzy
Dzisiaj uczestniczka (taka w sumie bardziej wyluzowana) z poprzedniego odcinka wygrała ćwierć miliona złotych. Wycofała się na pytaniu za pół miliona, ale była blisko prawidłowej odpowiedzi. Znów nie było konkurencji ,,kto pierwszy ten lepszy".
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] Milionerzy
Bardzo sympatyczna, ale przy okazji obyta dzisiejsza uczestniczka. Często brakuje mi w tym teleturnieju takich graczy „na luzie” i z jajem. 

[TVN] Milionerzy
We wtorkowych odcinku jednym z kandydatów do gry był znany politolog dr Wojciech Jabłoński.
-
- Activist
- x 462
- x 66
[TVN] Milionerzy
Teraz tak myślę i napisałem to na czacie. Czy w związku z nowymi obostrzeniami, które będą obowiązywać od soboty, Milionerzy mogą być nagrywani wciąż z publicznością, czy też nie? Jeśli nie, to ile TVN ma zapasu.
-
- VIP Expert
- x 4
- x 120
[TVN] Milionerzy
Nagrany jest cały jesienny sezon, więc do wiosny problemu z nagraniami nie ma. Zresztą moim zdaniem te obostrzenia będą na miesiąc, najdalej do świąt, żeby ludzi postraszyć i zmobilizować, żeby aż tak nie olewali sprawy, a po świętach chociaż w sferze medialnej trochę pasa popuszczą.
[TVN] Milionerzy
Ale co aktualne obostrzenia mają wspólnego z nagrywaniem programów TV? Że niby to wesele, szkoła wyższa, czy zgromadzenie publiczne? 

[TVN] Milionerzy
Jeśli nic nie pomyliłem to wydarzenia kulturalne mogą być z 25% zapełnieniem widowni, więc to tego nie wyklucza.Damianou18 pisze: ↑15 paź 2020, 20:01 Teraz tak myślę i napisałem to na czacie. Czy w związku z nowymi obostrzeniami, które będą obowiązywać od soboty, Milionerzy mogą być nagrywani wciąż z publicznością, czy też nie? Jeśli nie, to ile TVN ma zapasu.
Ale i tak sezon na jesień już jest nagrany.

[TVN] Milionerzy
Ale to jest mowa o pokazach filmowych, teatralnych itd. Zasada 25% obowiązywała już wcześniej, a chyba nikt nie twierdzi, że to co widzimy na ekranie to 25% widowni
[TVN] Milionerzy
Ostatnio parę wygranych po 40 tysięcy złotych było i dość różny, ale odrobinę słabszy poziom odcinków. Dziś odcinek, w którym uczestnik doszedł do pytania za 75 tysięcy i poprawnie odpowiedział. Swoją drogą klakson się jakby trochę nieoczekiwanie pojawił, bo Hubert miał już czytać pytanie następne, a i ujęcie było inne niż zazwyczaj 
Leci zapowiedź; jutro kolejne pytanie za milion złotych.

Leci zapowiedź; jutro kolejne pytanie za milion złotych.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] Milionerzy
Uczestnik wygrywa pół miliona złotych; wziął jeszcze telefon do przyjaciela na ostatnim pytaniu, ale ostatecznie zrezygnował, mimo, że stawiałby na poprawną odpowiedź.
Kolejna uczestniczka z kolei ma 10 tysięcy i będzie grać dalej w następnym odcinku
Kolejna uczestniczka z kolei ma 10 tysięcy i będzie grać dalej w następnym odcinku

#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] Milionerzy
Dzisiaj uczestniczka pomyliła się na pytaniu za pół miliona, wygrywając gwarantowane 40 tysięcy złotych. Najlepsze, że tuż po zaznaczeniu złej odpowiedzi, wiedziała, że to odpowiedź inna
Przy okazji - znów nie było konkurencji ,,kto pierwszy, ten lepszy".

#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] Milionerzy
Czy osoby, które pojawiają się w odcinku jako nowi gracze, ale nie otrzymują okazji, w jakiś sposób otrzymują kolejną szansę w innym odcinku? Czy nie otrzymują, tak więc do widzenia, tam są drzwi, zapraszamy po karencji?
[TVN] Milionerzy
Kiedyś tak było. Teraz jest out.
[TVN] Milionerzy
To jest totalnie bez sensu... Głupota po prostu.
-
- Użytkownik
- x 4
- x 8
[TVN] Milionerzy
Głupota jak cały TVN