[POLSAT] The Four - Bitwa o sławę (2020)
[POLSAT] The Four - Bitwa o sławę
Rozpoczynamy ścisły finał polskiej edycji "The Four". Na początek pojedynki "półfinałowe". Jurorzy zdecydowali, że specjalnego "asa" dano Karolinie Leszce, która do bitwy wyznaczyła Filipa Czarneckiego. Automatycznie oznacza to, że Magdalena Krzemień zmierzy się z Samim Harbem. W półfinałach to jurorzy zdecydują o wyniku, a ich zwycięzcy zmierzą się o główną nagrodę w finałowym etapie, gdzie zadecydują już widzowie.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
No włączyłem dziś wyjątkowo jednak, bo w końcu dziś finał (wygląda na to, że prawdopodobnie jednosezonowca) Dalej widać, że to ewidentnie popłuczyny po The Voice, chociaż teraz sądzę, że lekkim plusem w tych całych bitwach jest to, że uczestnik sam może zaprosić kogoś z wielkiej czwórki do walki.
Filip przepchnięty dość niesłusznie wcześniej przez widzów, właśnie tym razem wypadł, jakoże jurorzy decydowali
Filip przepchnięty dość niesłusznie wcześniej przez widzów, właśnie tym razem wypadł, jakoże jurorzy decydowali

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Dodajmy, że Karolina Leszko trafiła do ścisłego finału wygrywając z Filipem Czarneckim jednogłośnie - 3:0. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Do ścisłego finału dołącza Magdalena Krzemień, wygrywa z Samim 1:2. 

@Hot Heart
Dla mnie też szok, Sami zdecydowanie lepszy był
Dla mnie też szok, Sami zdecydowanie lepszy był
A ja mam inne odczucia. Sami mam wrażenie, że nie pokazał dziś coś specjalnie nowego.
Wiadomo, że finał wygra na pewno kobieta i na dodatek osoba, która zaliczyła przygodę w konkurencyjnym formacie z czerwienią w tle loga.
Wiadomo, że finał wygra na pewno kobieta i na dodatek osoba, która zaliczyła przygodę w konkurencyjnym formacie z czerwienią w tle loga.

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 306
- Kontakt:
Mówiąc wprost chodzi tu o program z twojego avatara 

Poland - Aktywnie najlepszy!
@Poland - miło, ze wspomniałeś, choć nie musiałeś. Jednak ja mam szacunek do innych użytkowników, a szczególnie do ich inteligencji, i chyba każdy się chyba już wcześniej domyślił co mam na myśli. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
No były przy okazji występy jurorów z ich repertuarami i jeszcze występ prowadzącej Szroeder na koniec. 10 minut było dodane na głosowanie finałowe.
Wygrywa Magdalena Krzemień! Zasłużone zwycięstwo i czek na 100.000zł od Polsatu. No i chyba tak żegnamy ten program
Wygrywa Magdalena Krzemień! Zasłużone zwycięstwo i czek na 100.000zł od Polsatu. No i chyba tak żegnamy ten program

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

I kontrakt z wytwórni Universal. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 306
- Kontakt:
A żebyś się zdziwił jak Polsat zrobi drugą edycje - chyba za wcześnie postawiono krzyżyk na tym programieN-O-R-O-N pisze: ↑14 lis 2020, 0:01 No były przy okazji występy jurorów z ich repertuarami i jeszcze występ prowadzącej Szroeder na koniec. 10 minut było dodane na głosowanie finałowe.
Wygrywa Magdalena Krzemień! Zasłużone zwycięstwo i czek na 100.000zł od Polsatu. No i chyba tak żegnamy ten program![]()

-
- VIP Expert
- x 1071
- x 458
Na jakiej podstawie twierdzisz, że za wcześnie? Program okazał się klapą, niska oglądalność, upchnięcie w piątki po 22 i słaba promocja mówią same za siebie.
#MediaBezWyboru
#MediaBezWyboru
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 306
- Kontakt:
Myślę że dopiero w finale ten program miał szansę się odrodzić 

Boże Poland przestań się kompromitować. To miało prawie 2x gorsze wyniki niż Love Island w tym paśmie w grupie 16-49...
Całe szczęście wygrała Krzemień, choć szkoda Samiego.
Wybór widzów do finału to KPINA. Co za szczęście, że jury decydowało o składu finału i wykopali tego Filipa od razu...
No ale jak Universal jej album wyda, to obawiam się, że kariery zbytniej nie zrobi patrząc na to co ta wytwórnia wyrabia z zwycięzcami VoP
Całe szczęście wygrała Krzemień, choć szkoda Samiego.
Wybór widzów do finału to KPINA. Co za szczęście, że jury decydowało o składu finału i wykopali tego Filipa od razu...
No ale jak Universal jej album wyda, to obawiam się, że kariery zbytniej nie zrobi patrząc na to co ta wytwórnia wyrabia z zwycięzcami VoP

Ostatnio zmieniony 14 lis 2020, 0:51 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten program upadł już po pierwszym odcinku. Tu nie ma co liczyć na kontynuację. Polsat wtopił. Oglądalność była mizerna.