TVN (HD)
TVN (HD)
TVN jednocześnie wykorzystał tę okazję do promocji "Podatku od Miłości", "Usta Usta", Szelągowskiej i "Szadzi" po przerwie na reklamy.
(on/jego)
TVN (HD)
Przed chwilą na antenie TVN była informacja o nowym serialu "Szadź"
TVN (HD)
Dużo różnych informacji było, również o dzisiejszym premierowym "Podatku od miłości"
. Nawet dali na TVN trochę studia, ale 17:15 zrzucili.

TVN (HD)
W 2013 roku na głównej antenie TVN-u był też pokazywany finał Deyna Cup pomiędzy Legią i Fluminense.

TVN (HD)
W sumie można zaliczyć, choć był to tylko jednorazowy miniturniej 

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TVN (HD)
Reportaż programu TVN24 ,,Czarno na Białym" pt. ,,Don Stanislao. Druga twarz kardynała Dziwisza" będzie także emitowany jutro o 22:40 po Gesslerowej w TVN.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TVN (HD)
Don Stanislao to ja dzisiaj widziałem na Dailymotion.
Mocny dokument nawet bardzo mocny.
Mocny dokument nawet bardzo mocny.
Uwielbiam alternatywną historię ,jestem kibicem Legii i najchętniej cofnąłbym czas 

TVN (HD)
Podczas tegorocznych Świąt Bożego Narodzenia brak emisji Listów do M
TVN (HD)
W TVN7 są 6.13.20/ grudnia oraz 31 grudnia w sylwestra 2 i 3 część
Usunąłem zbędne cytowanie. Kolejny raz nie stosujesz się do regulaminu i zasad poprawnej pisowni. Kolejny taki post i otrzymasz ostrzeżenie. (pulkownik)
Usunąłem zbędne cytowanie. Kolejny raz nie stosujesz się do regulaminu i zasad poprawnej pisowni. Kolejny taki post i otrzymasz ostrzeżenie. (pulkownik)
Ostatnio zmieniony 13 lis 2020, 12:16 przez pulkownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięte zbędne cytowanie
Powód: Usunięte zbędne cytowanie
TVN (HD)
Nie chce mi się wierzyć, że przypadkiem premierowe odcinki ''Szkoły'' i ''Szpitala'' skończyły się akurat w piątek. I to ''Szkoły'' w ostatni piątek listopada a ''Szpitala'' w ostatni piątek przedświąteczny. W przypadku ''Szkoły'' dysponowali tylko tym co zostało z wiosny + odcinki naprzód. Więc nie chce mi się wierzyć, że skończyły się akurat w najlepszym możlwym czasie. To samo ze ''Szpitalem'' a pamiętajmy, że jeden odcinek wypadł przez mecz Igi Świątek więc też tak nie mogli zaplanować. Moim zdaniem te produkcje mają jeszcze 1-3 odcinków, których nigdy nie zobaczymy ale chcieli skończyć w pełnym tygodniu.
Nie zdziwi mnie jeśli po ostatnim 860 odcinku ''Szkoły''' zobaczymy zapowiedź 861.
Nie zdziwi mnie jeśli po ostatnim 860 odcinku ''Szkoły''' zobaczymy zapowiedź 861.
TVN (HD)
"Szpital" kręcony był wtedy z myślą o jesieni 2019 roku - wtedy emisje wypadałyby 1 i 11 listopada bo to dni robocze. W tym roku wypadły 11 listopada i w mecz Świątek, wszystko się zgadza.
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 440
- Kontakt:
TVN (HD)
Co tu jest trudnego do uwierzenia? Po prostu wszystko już mieli zaplanowane. Wyemitowali zaległe odcinki z wiosny, a potem nakręcili tyle, żeby starczyło do ostatniego piątku listopada.
TVN (HD)
Ale TVN zawsze ma coś ''na zapas''. ''19+'' zakończyli wiosną z końcem kwietnia a motyw koronawirusowy pojawił się dopiero po ponad 2 miesiącach jesieni. Oznacza to, że mieli miesiąc zapasu. ''Szkoła'' dysponowali tylko tym co przerwano wiosną a odcinków starczyło na całą jesień. Gdyby nie ta przerwa pandemiczna to ''Szkoła'' była by tylko przez wrzesień premierowo albo by już w ogóle tych 20 odcinków nie puścili.CaptainMorgan pisze: ↑14 lis 2020, 9:28 "Szpital" kręcony był wtedy z myślą o jesieni 2019 roku - wtedy emisje wypadałyby 1 i 11 listopada bo to dni robocze. W tym roku wypadły 11 listopada i w mecz Świątek, wszystko się zgadza.
''Szpitala'' i tak nie oglądam ale oglądam ''Szkołę'' i interesuje mnie czy wszystko puszczą czy nie.
Z tego co wiem to już po wybuchu pandemii nie kręcili ''Szkoły'' tylko puścili to co zostało. Więc mieli miesiąc zapasu.
TVN (HD)
12 grudnia w TVN zostanie wyemitowany charytatywny blok reklamowy w związku z drugą edycją akcji #tvnpomagajmysobie poświęconej tym razem poszkodowanej przez lockdown branży gastronomicznej.